Regisztráció Elfelejtett jelszó

Cikkek - címke: Magyarország

Ha Ő boldog....

Bull'n'Bear

Ha Ő boldog az OPUS GLOBAL részvényesei is azok...

Nyugdíjasok jórésze visszamenne dolgozni

Bull'n'Bear

Az állandósuló munkaerőhiány kapcsán az utóbbi időben többször előkerült egy lehetséges megoldásként a nyugdíjasok újbóli foglalkoztatása. Mit szólnak ehhez az érintettek? Visszamennének dolgozni? Ha igen, hova, és hogyan? Mit gondol egy mai nyugdíjas a megbecsültségről, a nyugdíjról a munkáról? A Work Force munkaerőkölcsönző- és közvetítő ezekre a kérdésekre kereste a választ több mint 2000 nyugdíjas megkérdezésével.

Története legsikeresebb évét zárta tavaly a paksi atomerőmű

Bull'n'Bear

A legszigorúbb biztonsági előírások betartása mellett, üzleti tervét túlteljesítve, története legsikeresebb évét zárta a paksi atomerőmű – hangzott el a társaság évértékelő sajtótájékoztatóján, Budapesten csütörtökön.

Ismét nőttek a tartalékok

Bull'n'Bear

Januárban 515 millió euróval 34,397 milliárd euróra nőttek a Magyar Nemzeti Bank (MNB) devizatartalékai annak ellenére, hogy a kormány február 12-ről előrehozva a múlt hónap 25-én törlesztetett 607 millió eurónyit a Nemzetközi Valutaalaptól (IMF) 2008-ban felvett hitelből.

Hatvan Nógrád megyei fémipari munkás dolgozhat Győrben

Bull'n'Bear

Csütörtökön már előszűrésen vesznek részt azok a Nógrád megyei állástalan fémipari szakmunkások, akik vállalják, hogy a későbbiekben győri és Győr környéki kis- és középvállalkozásoknál dolgoznak majd, amelyek Nógrádból 60 embernek biztosítanak állást - tájékoztatta az MTI-t a Nógrád megyei Kormányhivatal Munkaügyi Központja szerdán.

Minden külterületi földet regisztrálni kell

Bull'n'Bear

Az erdő művelési ágú területek kivételével minden földterület használatát be kell jelenteni, ha a földterület az ingatlan-nyilvántartásban szántó, szőlő, gyümölcsös, kert, rét, legelő (gyep), nádas, fásított terület művelési ágban vagy halastóként van nyilvántartva - közölte a Vidékfejlesztési Minisztérium Sajtóirodája szerdán az MTI-vel.

Hárommillió euró bormarketingre 2013 és 2016 között

Bull'n'Bear

Összesen 3 millió euró áll rendelkezésre 2013 és 2016 között a magyar borok promóciójára Japán, az Egyesült Államok, Kína, Oroszország és Kanada piacán. Fazekas Sándor vidékfejlesztési miniszter erre vonatkozó rendelete a keddi Magyar Közlönyben jelent meg.

1 - 10 / 405 Régebbi cikkek →