Regisztráció Elfelejtett jelszó

Cikkek - címke: Magyar Telekom

A várakozások felett nőtt a Magyar Telekom bevétele, és kevésbé csökkent a profit

Bull'n'Bear

Budapest, 2022. augusztus 9., kedd (MTI) - A Magyar Telekom Nyrt. konszolidált árbevétele éves összehasonlításban az elemzői várakozásokat meghaladóan, 10,9 százalékkal 184,2 milliárd forintra nőtt az idén a második negyedévben - közölte a társaság a Budapesti Értéktőzsde (BÉT) honlapján kedden, a nemzetközi pénzügyi jelentési szabványok (IFRS) alapján készült gyorsjelentésében.

Csökkenő forgalomban gyengült a BUX a héten

Bull'n'Bear

Budapest, 2019. május 5., vasárnap (MTI) - Csökkenő forgalom mellett gyengült a Budapesti Értéktőzsde (BÉT) részvényindexe a héten, a BUX 41 775,36 ponton zárt pénteken, 2,99 százalékkal alacsonyabban az előző heti, ugyancsak négy nap alatt elért záróértékénél.

MTEL technikai elemzés - 2013.11.21.

Bull'n'Bear

Idei évben még magához képest is gyászosabb teljesítményt nyújtott a részvény, hiszen folyamatos és jelentős esést produkál a szelvényvágás óta.

Technikai elemzés - 2013.10.25.

Bull'n'Bear

Bár a vezető piacok indexei szárnyalnak, a mi szerény méretű piacunk továbbra is csak szenved. Ettől függetlenül mindig vannak lehetőségek, amik az alacsony hozamokat könnyen lepipálják.

Technikai elemzés - 2013.10.14.

Bull'n'Bear

Nyugaton továbbra is balettoznak azon a bizonyos adósságplafonon, komolyan kész Hollywood-i mese a történet. Ennek örömére az OTP tudott emelkedni, de azért nem számottevő a történet.

Technikai elemzés - 2013.10.08.

Bull'n'Bear

Továbbra is dráma zajlik amerikában, Horvátországban, MOL-ban, de a Richter tulajdonosok örülhetnek.

Technikai elemzés - 2013.10.01.

Bull'n'Bear

Továbbra is izgalommentes kereskedés zajlik itthon a vezető papírokban. A richter azonban végre megindult, így hosszú konszolidáció után új trend indulhat.

Magyar Telekom befektetői nap összefoglalója

Bull'n'Bear

A Magyar Telekom bejelentette a hétfői befektetői napon rövid és hosszú távú kilátásait, amely szerint a 2017. évi EBITDA meghaladja majd a 2013. évi szintet, a 2017. évi szabad cash flow pedig a 2012. évi szintet, továbbá a társaság fenntartja osztalékpolitikáját.

Technikai elemzés - 2013.09.17.

Bull'n'Bear

A nyugati piacok optimista hangulatát meg se közelíti a hazai tőzsde. Gyakorlatilag vegetál a BÉT, ezért értelmes pozíciót is csak komolyabb kockázat mellett lehet nyitni.

1 - 10 / 248 Régebbi cikkek →