Regisztráció Elfelejtett jelszó

Cikkek - címke: Magyar Telekom

MTEL technikai elemzés - 2013.11.21.

Bull'n'Bear

Idei évben még magához képest is gyászosabb teljesítményt nyújtott a részvény, hiszen folyamatos és jelentős esést produkál a szelvényvágás óta.

Technikai elemzés - 2013.10.25.

Bull'n'Bear

Bár a vezető piacok indexei szárnyalnak, a mi szerény méretű piacunk továbbra is csak szenved. Ettől függetlenül mindig vannak lehetőségek, amik az alacsony hozamokat könnyen lepipálják.

Technikai elemzés - 2013.10.14.

Bull'n'Bear

Nyugaton továbbra is balettoznak azon a bizonyos adósságplafonon, komolyan kész Hollywood-i mese a történet. Ennek örömére az OTP tudott emelkedni, de azért nem számottevő a történet.

Technikai elemzés - 2013.10.08.

Bull'n'Bear

Továbbra is dráma zajlik amerikában, Horvátországban, MOL-ban, de a Richter tulajdonosok örülhetnek.

Technikai elemzés - 2013.10.01.

Bull'n'Bear

Továbbra is izgalommentes kereskedés zajlik itthon a vezető papírokban. A richter azonban végre megindult, így hosszú konszolidáció után új trend indulhat.

Magyar Telekom befektetői nap összefoglalója

Bull'n'Bear

A Magyar Telekom bejelentette a hétfői befektetői napon rövid és hosszú távú kilátásait, amely szerint a 2017. évi EBITDA meghaladja majd a 2013. évi szintet, a 2017. évi szabad cash flow pedig a 2012. évi szintet, továbbá a társaság fenntartja osztalékpolitikáját.

Technikai elemzés - 2013.09.17.

Bull'n'Bear

A nyugati piacok optimista hangulatát meg se közelíti a hazai tőzsde. Gyakorlatilag vegetál a BÉT, ezért értelmes pozíciót is csak komolyabb kockázat mellett lehet nyitni.

Elindult a MOL mobilszolgáltatása

Bull'n'Bear

Saját márkás mobilszolgáltatást indított hétfőn a Mol Nyrt. a Magyar Telekom hálózatára támaszkodva - közölte a Mol az MTI-vel.

Technikai elemzés - 2013.08.26.

Bull'n'Bear

A nemzetközi piacokon elindult korrekció nem viselte meg különösebben a hazai tőzsdét, egyelőre maga útját járja a hazai piac.

Technikai elemzés - 2013.08.14.

Bull'n'Bear

A júliusi izgalmak után visszatért a nyári szüttyögés a piacokra, azonban a Richter és telekom magához képest jól teljesít.

1 - 10 / 245 Régebbi cikkek →