Regisztráció Elfelejtett jelszó

Magyarország

a komcsilibsik a marketi…

#871320 Koffein Előzmény: #871319

a komcsilibsik a marketing szöveg, de a célja más... a hívőknek könnyen emészthető és helyeslik is.. ahogy Schiffer is mondta egy deep stateel szembe, egy deep stateet építenek Mo-on...

miért lázadjon a nép? sokan jobban élnek, mint 10éve... pár hete volt az rtl-en valamelyik műsorba, hogy még 2010es évek elején készítettek interjút egy mélyszegény családdal, eltelt 10 év meglátogatták, hogy élnek most, és azt mondják, hogy relatíve jobban élnek, mint 2010előtt és nem a tv2hozta le, hanem az rtl... csodálkoztam is...

sokan sírnak, de nekem senki ne mondja, hogy olyan szarul megy az emberek sorsa, ha az ingatlan piac egy covid válságba jobban pörög mint előtte, na meg a megtakarítások is a csúcson...

Jaj, dehogy! Ezek a nagy…

#871319 walex Előzmény: #871316

Jaj, dehogy! Ezek a nagynemzetiek megvédik a vagyont a komcsilibsiktől.
Hányinger, ami ebből az országból lett 30 év alatt. A nép pedig mindent lenyel, még ha az utolsó bőrt is lenyúzzák róla, azt is tűri. Nem megy ki az utcára, nem lázad.
Ez az ország menthetetlen.

Szerintem semmi köze a k…

#871316 Koffein Előzmény: #871310

Szerintem semmi köze a komcsi hordához... az lehet a lényege, hogy a fidesz klánt egy fedél alatt tartsák, tudják pénzelni egy ellenzéki kormány alatt is a haveri kört, hogy ne széledjenek szét a nagyvilágba...

érdekes

#871314 walex Előzmény: #871307

Mivel ülök mindig mellé? Na, mesélj! Várom már az újabb elvakult, amúgy szemmel láthatóan a kutyát nem érdeklő észosztásodat a "mindenki hülye, csak én vagyok a nagyokos" jegyében.

Ja, inkább ellopják a na…

#871312 KawaBazsy Előzmény: #871310

Ja, inkább ellopják a narancsos komik előbb.. Amit én loptam, az az enyém..

az alapítványok lényege,…

#871310 Ibiza Előzmény: #871305

az alapítványok lényege, ha a komcsilibsi horda ne adj Isten oda kerülne a fazékhoz akkor ne lehessen szabad rablás.

Dunaferr-ügy: megszólalt…

#871308 TrendMan

Dunaferr-ügy: megszólalt a rendőrség

A Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság kommunikációs szolgálata az MTI megkeresésére szombaton annyit közölt: péntek este arról kaptak információt, hogy Dunaújvárosban többen jogellenes magatartásra készülnek. A rendőrség a közterületek rendjének fenntartása érdekében, megfelelő létszámú erőket összevonva rendőri intézkedéseket hajtott végre, személyeket igazoltatott, gépjárműveket ellenőrzött - ismertették.

Megjegyezték: egy esetben közbiztonságra különösen veszélyes eszköz birtoklása miatt a rendőrség szabálysértési eljárást kezdeményezett.

Kiemelték: bűncselekmény gyanúja nem merült fel, Dunaújváros területén a közlekedés rendje helyreállt.

A Dunaferr cégcsoport hivatalos honlapján tájékoztatott az esetről, amelyet úgy jellemzett, hogy a Dunaferr ukrán kisebbségi tulajdonosának nevében egy "zsoldos csapat" az elmúlt hónapok "verbális és jogi agressziója után fizikai agresszióra készült".

"A feltűnően sok, kopaszra borotvált, kimondottan militáns benyomást keltő férfiakból álló csapatot pénteken az esti órákban a hatóságok feltartóztatták" - írta a cég.

A cégvezetés információi szerint a Dunaferr ukrán kisebbségi tulajdonosának, Tatjana Tarutának és köreinek képviseletében pénteken "Mikó István toborzott zsoldos csapattal készült elfoglalni a vasművet".

érdekes

#871307 Spade Előzmény: #871305

Érdekes h ezt mondod, mert sztem te ebből semmit nem értesz ahogy a vakcinánál is mindig mellé ülsz :)

Úgy látom, ez vagyonkime…

#871305 walex

Úgy látom, ez vagyonkimentős alapítványos sztori (amivel eddig kb. 1000 milliárd vagyon lett átadva) nem igazán van meg az elvakult fityesz szavazóknak.

Ami a médiából kimaradt.…

#871294 walex

Ami a médiából kimaradt.
Bodrogkeresztúri helyzetkép.
Vannak egyenlőek és vannak az egyenlőbbek.
Na, meg van egy polgármester, aki nem hallgatja meg a lakosság kérését, akik a hátuk közepére sem kívánják a sok ezer hívatlan látogatót. Ezt villámgyorsan meg lehetne oldani, ha lenne hozzá bátorsága.
https://kuruc.info/r/2/227199/

demszky

#871280 Spade Előzmény: #871057

Na karigeri leküzdötte az utak minőségét a demszky szintjére, sok helyen anyira tönkre mentek h már tarlós a beton ember se tudná egyhamar helyrehozni. Így ideje már tovább lépnie karigerinek mint zuglóban ahol 4 évig minden tönkrebaszódott alatta, de sikerült utódjára hagyni a sok szart és ő meg főpolgármester lett. Sztem itt az ideje h elinduljon és miniszterenöknek válasszák

V.B.T.

#871198 Tapasz

Ezt a V.B.T. monogrammú "újságírót" és hasonló társait örökre el kéne tiltani az internettől. Ezenkívül levágni mind a 2 hüvelykujját a f.sszópóknak.