Regisztráció Elfelejtett jelszó

Magyarország

Schiffer "Bármennyire is tele a hócipőm a neoliberális politikával,.."

#862173 KawaBazsy Előzmény: #862168

Hö, egy éves interjú? Nem olvastam még..

"Gyurcsány Ferenc és Dob…

#862169 Ibiza
"Gyurcsány Ferenc és Dobrev Klára, vagyis a magyar Underwood-házaspár." (S.A)

Schiffer "Bármennyire is tele a hócipőm a neoliberális politikával,.."

#862168 Ibiza

https://www.okopolitika.hu/27-ma-az-ellenzek-legsz...

"Bármennyire is tele a hócipőm a neoliberális politikával,.." kulcsmondat..ezért kellett abbahagynia.

"Karácsony ügyes volt és kínálkozott egy pillanat, amikor túljárt az

eszemen. De emiatt sem őt okolom, hanem magamat, hogy miért nem jártam

el körültekintőbben.

Miben járt túl Karácsony az ön eszén?

Amikor bejött a pártba 2009 nyarán…

Ön hívta oda.

Igaz, de amikor hívtam, fogalmazzunk úgy, nem bontotta ki az igazság minden részletét, így sejtésem nem volt arról, hogy korábban szabad demokrata főmuftik titkárságán dolgozott."


"Engem egyébként sem önmagában az Orbán-rendszer leváltása érdekel, hanem az, hogy utána mi lesz. Bontsuk le az Orbán-rendszert? Helyes, de előbb tessék mondani, mit teszünk a helyére."


"Az LMP-t mérsékelt rendszerkritikus pártnak tartja? Az LMP-t lassan semmilyennek se tartom. Azt meg végképp nem gondolom, hogy leválthatja a Fideszt."

"Momentum. Utóbbiról ön azt mondta: „Kint voltak mosogatni meg kávét főzni Nyugaton, de felkészületlenek, arrogánsak, pökhendiek, hiányzik mögülük az intellektuális fedezet.”

igazából nem tudom mi a …

#862135 Ibiza Előzmény: #862133

igazából nem tudom mi a cél az ellenzéki oldalon. Ennyire ostobák vagy a választókat nézik annak. Ezzel amit nyomnak, őszintén ki szavazna rájuk. Rájuk, nem úgy, hogy bárki csak ne a zorbán.
mszp-dk-jobbik-lmp összefogás? ne vicceljünk már. azért vannak különböző pártok-különböző programok, hogy lefedjék a választói igényeket. Most komolyan..Puzsér..
Programot semmit nem hallok tőlük...lop lop hazudik, diktatúra jelentsük fel az elvtársaknál.. Magyarország ne kapjon mááá pénzet..ezeknek..
Szóval nem értem.
Vagy mindenkinek megfelel a mostani állapot? elvannak, a tavarisiknak számlázgatnak, lemennek a koncokért oszt annyi.
Svájci bankszámla, titkos ibizai vagy spanyol nyaralók..ennyi elég?


igen, Schiffer igyekezet…

#862133 Ibiza Előzmény: #862118

igen, Schiffer igyekezett nem csak az "urbánus zsidók" pártja lenni, minden esélye megvolt arra, hogy komoly váltópárt lehessen.
Nem véletlenül csinálták ki és jött szélberni meg a bohóc bandája (lásd TV2 székház)


Vona MLM menedzser volt,…

#862131 TrendMan Előzmény: #862118

Vona MLM menedzser volt, mielőtt politikus lett.

Ezen előttéttel kell őt és a cselekedeteit értelmezni.

valamit félreértettél, n…

#862127 Koffein Előzmény: #862123

valamit félreértettél, nem az én ferim, csak példaként hoztam :)

régi trükk. usa is haszn…

#862125 Ibiza Előzmény: #862095

régi trükk. usa is használja, létre kell hozni egy szélsőséges pártot, ez összeszedi az érdekelteket, jobb mintha ellenőrizetlenül spontán tömörülnének.(pl hazugságok hálójában film)
Utána ezt lehet bármire használni, esetleg valami hátsó célra programozni, de mindenesetre el lehet utána szépen kormányozni abba az irányba ahova kell. sztem vona ezt vállalta. nem biztos nem zsarolták be melegpornós képekkel.

nekem a fidesz 51%ból (M…

#862124 Ibiza Előzmény: #862092

nekem a fidesz 51%ból (Mato) neki van a legnagyobb érdeme. lehet szeretni vagy sem ő egy zseni..
- Levitte a banki hiteleket 12-17%ról 3,5%ra
- ott egyensúlyozza az EUR árfolyamot ahol a legjobb a gazdaságnak
- összerakott egy arany és ingatlan portfóliót, növelve a nemzeti vagyont
- átrendezte a rossz összetételű államadósságot, mellesleg úgy, hogy a sok majom chf hitelest is megmentette.
- alacsony kamatokkal finanszírozzák az áh-hitelt.
- csökkentették adókat
- növelték a minimálbéreket
- most a covid válságban szünetelteti a hiteltörlesztést, sokan nem tudják ez mekkora dolog.
- Tsg-i adóbevallást eltolták szept végéig, magyarul, addig nem kell tsg-i adót fizetni.
- kurzarbeit ..

stb stb ami csak gyorsban eszembe jutott

ferid egy mocsok szemétl…

#862123 Ibiza Előzmény: #862096

ferid egy mocsok szemétláda, egy gusztustalan lény..egy komcsi köcsögnek sem lehet hinni.. ezek hatalmat akarnak semmi mást, galandférgek..annak születtek..azok is maradtak.. anno oroszok seggében éltek most a balliberál a gazdaállatuk.

Vona többször is elmondt…

#862118 Koffein Előzmény: #862110

Vona többször is elmondta, hogy mik voltak azok a hatások, amik érték, miként vívódott önmagával, hogy változtasson, vagy ne és végül a változás mellett döntött... többször is elmondta, hogy az ő nézetei közelebb álltak pl Schifferéhez, de ezt nem mondhatta el pártvezetőként, mert akkor a saját követői csinálják ki... érdekes ez a politika, ha egyetértesz a versenytárssal, nem feltétlen mondhatod el, mert durva szavazatvesztés lehet az ára...


Főleg úgy ne változzanak…

#862110 matgab Előzmény: #862109

Főleg úgy ne változzanak a politikus elvei, hogy nem áll a nyilvánosság elé és nem mondja el, hogy mi a változás oka, mi az irány és mi a stratégia.

A fejlődés hasznos tud l…

#862109 matgab Előzmény: #862096

A fejlődés hasznos tud lenni. De azért az elvek egy politikusnál nem biztos, hogy jó ha változnak. Az eszme, a tudat, a neveltetés, a családi történelmi múlt, amik meghatározzák az emberek politikai nézeteit nem szoktak változni. Főleg egy már kiforrt jellem esetében. Főleg ha az adott illető politikus. Mert ilyen esetben általában akkor szokott változni a politikai hitvallás, ha azt anyagi megfontolások motiválják.

Illetve ha nem anyagi jellegűek , akkor nem lehet tudni, hogy mi motiválta.

A Fidesz pl a mai napig nem tudom, hogy valóban nemzeti konzervatív párttá vált-e és ha igen minek a hatására. Mindig ott az emberben a bizonytalanság, hiszen szdsz fiók pártként ismertük meg őket.

Valóban liberális antikommunista párt volt-e az szdsz és ha igen, akkor miért álltak össze az mszp-vel?

Ki szervezte meg, hozta létre , finanszírozta a Jobbikot, azért hogy elszívják a szavazó bázist Csurka MIÉP-jétől?

Csurka- ha nem volt besúgó, akkor hogyan lehetett a 80-as évek népszerű írója? Amúgy Csurka a rendszerváltás utáni egyik legnagyobb látnok volt, pontosan látta, hogy mi történik és mi fog történni az országban. Az, hogy őt és Torgyánt kikiálltotta az akkori (100%-ban ballib által uralt sajtó) a nemzet bohócainak , az igen szomorú.

Szóval mindig gyanúsak ezek a nagy pálfordulatok, amikor valaki átül a Fidesz/MSZP soraiból a másikhoz. Vagy amikor a Jobbik összefekszik a szocikkal.

Én sokszor szavaztam a Jobbikra, szükség volt rájuk a parlamentben, addig amíg egy tökös radikális jobboldali pártnak vallották magukat. De a mai Jobbikra semmi szükség, elárulták a párt vezetői a pártot, a tagságot, a támogatókat.

A következő Jobbik a Mi hazánk mozgalom lesz, talán 2026-ra. De az meg még egy nagyon nem fajsúlyos politikai képződmény jelenleg.

Hát figy, inkább hiszek …

#862096 Koffein Előzmény: #862095

Hát figy, inkább hiszek egy olyan embernek, aki fejlődik és ezt is meg osztja, mint egy olyannak, aki 20 éve ugyanazt a szart okádja a pofámba, mert az müködik, csak most már nem ő mondja, hanem a kedves felesége, mert az ő hangja szexibb.. ahogy a tőzsdei cégek is változnak, úgy változhat, egy adott személy politikai nézete is...

A fidesz is sokat változott az évek során, hogy a nyeregbe maradjon, a szocik befeszültek, nem változtak, meglehet nézni hol vannak... feri is tanult, visszalépett egyet, asszonykáját kirúgta a színpadra, be is darálta az mszp-t, az lmp-t megsemmisítette a jobbikkal együtt, felkészül a momentum...