Regisztráció Elfelejtett jelszó

Magyarország

Gattyán interjú

#880048 Ibiza Előzmény: #880043

Én az őrület egy kis szikráját a megszállottak tüzét látom a szemében. Túl sok lett a pénze, innen nincs hova, megpróbált mindent, kipipált mindent, nyakig jár a luxusban de üres lett az élete. keres valamit..

schiffer

#880047 Ibiza Előzmény: #880042

számomra egyértelmű a háttérhatalom és egyértelmű a szabadkőműves szerveződés is.
Valamikor jól indult, volt tudás pénz és jobbító szándék, akkor az emberek még sötétségben voltak tartva, tanulatlanok voltak. Adta magát egy erős nagy tudású pénzes réteg jobbító szándéka..de sajnos ez átcsapott majd mi tudjuk mi kell a parasztnak és királycsinálók lettek. Olyan ideológiát gondolkodási módot nyomnak a jobbágynak ami az érdeküket szolgálja. Sajnos iszonyat pénz eszköz és tudás áll a rendelkezésükre, minden fejlődésből minden pusztulásból hasznot húznak.

:) volt olyan is, hoztak…

#880044 Ibiza Előzmény: #880040

:) volt olyan is, hoztak maguktól, paptól vették és meg is volt szentelve.

schiffer

#880042 Koffein Előzmény: #880036

persze hogy van háttérhatalom, a háttérhatalom a cégek s azoknak tulajdonosaik, akik az érdeküket akarják érvényesíteni. Nézd meg az usát, hány lobbi szervezet van. Németeknél csak a pénzügyi fronton több mint 200 lobbi szervezet van, képzeljük el, hogy az európai parlamentbe ennek hányszorosa van, nem csak egy szektorban, hanem mindegyikben...

Odamegy pl egy Donáth Anna, már attól elélvez, hogy 5en nyalják a seggét, meghívják ide oda, fizetnek mindent, nyaldossák mindenét, lubickol a brüsszeli sikerben, amiért ellenszolgáltatásokat várnak... és még el is hiszik a tejfeles szájúak, hogy jót cselekszenek...

mondhattad volna székely…

#880040 Koffein Előzmény: #880015

mondhattad volna székelyesen fogalmazva, Idefigyeljetek hejj! ha szombaton jöttök, akkor egy üveg szilvapálinka, s meg van bocsájtva értitek-e?! ha nem, akkor ma este6órig viszitek a cókmótokat oda ahova akarjátok!!! :)))

schiffer

#880036 Ibiza Előzmény: #880013

"Tessék észrevenni ,a társadalmak szétverése a bármiféle értelemben vett munkásmozgalom lehetőségét is elveszi! Ezért nincs miért a létező baloldalnak egy gyékényen árulnia a globális progresszív hálózatokkal. A globális politika ma egy progresszív és egy populista jobboldal szorításában vergődik. Ha sikerül relativizálni mindent, ami az ember önazonosságához hozzátartozik, akkor gyakorlatilag az egész emberiség játékszer lesz egy hatalmas fogyasztó gépezetben. És a különböző nagy cégek a platformszolgáltatókon keresztül azt csinálnak a kulturális és politikai ízlésünkkel, amit akarnak.”

tehát létezik a háttérhatalom. A neoliberális csürhe a szélsőbalos hazaárulók ezeket az alapokat nem értik. Ha értik akkor rosszabb, galandféregként keresik gazdáikat. Mammon az Isten.

friss példa. Román/erdél…

#880015 Ibiza Előzmény: #879947

friss példa.
Román/erdélyi cég.
A feladat egyszerű, vettek valamit amit fel kell nekik venniük nálam, 8-18ig megtehetik H-P-ig.
Most telefonálnak kb 6-odszor.
Most megyünk, neeem inkább holnap, nem lehetne szombaton elhozni? most itt tartunk.

erre mondják, "amit a cé…

#880014 Ibiza Előzmény: #879953

erre mondják, "amit a cég érdekében tehet, átmegy a konkurenciához"

Igen, románoknál/erdélyi…

#879947 Ibiza Előzmény: #879902

Igen, románoknál/erdélyieknél nagy a gond. Komoly gondok vannak a mentalitással, ezért soha nem viszik semmire.

Néha dolgozom velük, szörnyű, körülményesek lusták... keresik a kifogásokat, ha megbeszélsz valamit 50% nem úgy van utána elmondja miért nem.

és mennyire jól megy nek…

#879912 Koffein Előzmény: #879905

és mennyire jól megy nekik :D a román gdp-t meg is dobja a családnak hazaküldött money :))