Regisztráció Elfelejtett jelszó

Magyarország

-- nincs meg az 5 % --

#851215 TrendMan Előzmény: #851181

Állítólag az I. ker-ben rengeteg érvénytelen szavazat volt, mert ott nem indult az -->Állampolgárok a centrumben és a hívei így fejezték ki.

-- nincs meg az 5 % --

#851181 matgab Előzmény: #851179

Szerintem ezen a választáson Puzsér volt az egyetlen hiteles jelölt, aki komolyan hitt abban, h ha nyer akkor azt csinálja amit ígért. Amúgy meg szavazat/kampány költség tekintetében sztem igen jó eredményt ért el.

Meglepett, győzött a tol…

#851159 Ibiza

Meglepett, győzött a tolvajok fejedelme. Budapesten aktív az urbánus "értelmiségi"https://www.xxiszazadintezet.hu/wp-content/uploads/0be374840212f97c3e5e9ea7508ff31bf24764ce-1000x600-760x334.png

szintiszta logika, Borka…

#851145 Ibiza Előzmény: #851143

szintiszta logika, Borkai az egyetlen fideszes jelölt, ha lemond harc nélkül átadták a várost.

Ez butaság lenne. Bezsákolja a fideszes szavazatokat, lemond majd időközi választások lesznek.

Az időközin meg újra jönnek a szavazatok.

nekem nincs kétségem lemond/lemondatják.

de legyen már arányosság egy qrválkodás és egy lopásra szakosodott balliberál maffia tevékenysége között.

Hogy mennyire ingoványos…

#851144 TrendMan

Hogy mennyire ingoványos terep a politika, mi sem mutatja jobban, miht Puzsér, aki gerincesen viselkedett a polgármester választás előjátéka során, most a szavazóíven mégis ő tűnik úgy, mintha megosztaná az ellenzéket.

Vagy a Momentum :) nem á…

#851143 Koffein Előzmény: #851141

Vagy a Momentum :) nem állnak össze az elmúlt 30 évvel, oszt Feri osztja a lapokat nekik is... mindenki a mézes bödönt kívánja.. :)

Nézd, feljelentés született KariGeri kijelentései alapján? feljelentés született a kispesti csóka vallomására? borkai ügyeire történt feljelentés? elhatárolódás? lemondás? nagyon súlyos sztori a jachtos kurválkodás, más országokba visszalépés történik, de itt nem. én azt látom, hogy ingerküszöb megemelése sikeresen megtörtén ismét, a kormányzó párt engedélyével.. majd ne csodálkozzunk, ha ennél durvább dolgok fognak történni egyik másik oldalon, mert a nép ezt is leszarja...

ha a sztorikba belegondolsz, kispesti max 200millát nyúlt le, a győri több milliárdot per év... mindezt legálisan... oszt? tisztára pareto elv érvényesül, kormányzó párt 80% jacht, kurvák, stb, ellenzék 20%, lepukkadt kecóba szippantás, bebaszás álhaverokkal :))

80 vs 20 %

igen, politika a javak e…

#851141 Ibiza Előzmény: #851138

igen, politika a javak elosztásáról és az eszközök felügyeletéről szól. Ha ebből cseppen valami vissza a "népnek" az már szerencse.

Mást mondasz amit teszel

Lárhattuk SZDSZ esetében.. azt mondták komcsikkal soha nem állnak össze..másnap szerelmesen bújtak elő a komikkal.

Kispesti mszp-s csóka elmondja hogy működnek a dolgok..hogy kell lopni.. valahogy nem ugrik rá a nagyon objektiv baliberál média..

kurválkodás vs. tolvaj bagázs..

nem barátságról szól a p…

#851138 Koffein Előzmény: #851125

nem barátságról szól a politika, hanem érdekekről... a tárgyalóasztalnál egymás torkának ugranak, miközben a médiának eljátsszák, hogy vérellenségek, majd este a klubba kurva jót röhögnek, hogy milyen jót alakított egyik másik karakter...

Macron ha kell simán lep…

#851125 Ibiza

http://www.atv.hu/thumbnail/772x514/9/10/73000.jpg

Macron ha kell simán lepippantja orbánt, ha kell hátba döfi..politikus.

ballibsi média

#851088 Koffein Előzmény: #851080

Az a helyzet, hogy az összes felvétellel gond van, egy zsák feljelentésnek kéne lenni. De egy sincs. Egyik oldalról sem. Ez már egy politikai reality, ahol egymást rendszabályozzák... az emberek eszik, mert erre van igény...

ballibsi média

#851080 Ibiza Előzmény: #851078

? nagyon beléd szorult valami :DD öntsd ki a lelked majd összesöpörjük.

Ráadásul - én azt gondolom- a két kiszivárogtatás mögött u.az a brigád van. :)

gyurcsóti az gyurcsóti..előtérbe nyomta asszonyt aki megokosodott..és csendben számlázgat. Tudja mi a realitás és mi az amit tehet.Tudja utálják mint a sz..rt..

De csak egy őszinte mondat tőled.. erre az ellenzékre rábíznád a gyerekedet vagy a hörcsögödet?

normális lenne a váltó politika..de az Isten mentsen ettől a csürhétől.

A gond az, a kanyarban sincs egy normális új irányzat vagy vezető. Shiffernek lett volna esélye..de gyorsan elásták.. szélbernik meg hadházik? ez mi..

jobbik? a kutyafarkak? fenti lmp? gyurcsótiasszony? smuki? meg az összes többi új formációba rendeződő vacakság?

puzsérot főpolgármesternek? karácsonygeri?

Tetszik nem, ilyen jól nem éltek az emberek.

Diktatúra van? ne gyerekeskedjünk, macska jános és bandája hatalmas hírverést kap..a TV stábok többen vannak mint a bősz ellenállók, fröcsögő arcú forradalmárok. Ömlik a mocsokáradat büntetlenül.

Engem is piszkál a fidesz de nem a te zsigeri gyűlöleted szerint.Kineveli a teszetosza embereket, nincs rendben a hitelrendszer, vegyél paraszt autót, kazánt, ablakot..megy az osztogatás. Nincs jelzálog hitel.. lombard.. gyereknek nézik az embereket..(nem véletlen lásd chf hitelesek)

Ismerek nem egyet a te zsigeri gyűlöleteddel és bőszen veszi fel az utált diktatúra kedvezményeit :DD mondom azért ezt hogy lehet feldolgozni? nem tudom te hogy állsz ezzel... ,) de el ne áruld.

Mondtam 51%-ban jó amit csinálnak.. a többi rész nekem nem jó..

De nem tudok jobbat.


ballibsi média

#851078 Láma Előzmény: #851074

Na végre. Már legalább egy hete kínlódok. Nem tudtam rájönni mi bajom van. Ettem már édeset, sósat, savanyút. Ittam sört, bort, pálinkát és mégis hiányérzetem volt. Most végre helyreállt a rend. Te hiányoztál more. A gerendás, aki megmutatja a szálkát. Ezek a szerencsétlenek tanácstalanul linkelgetnek ide és fogalmuk nincs mi történik. Köszönjük hogy fényt gyújtottál a tétova lelkek sötét buksijában. Bár valamit elfelejtettél megemlíteni,a liberálbolsevikkomcsicsicska után: Gyurcsány a hibás. Ne légy slendrián mert bünti lesz a vége.

ballibsi média

#851074 Ibiza

Azért elég tréfás a ballibsi bagázs egy nős ember kurválkodásával akarja elfedni a liberálbolsevik szabadrablást. A kábeszerező komcsi csicska elmondja nem ember aki nem lop össze évi 150gurigát, a fejesek meg külföldön veszik az ingatlanokat.. Nevek tények..

Mi a libsimédia válasza? nem is ő volt és össze van vágva.. :))

Ezért nem viszik soha semmire. Ezt az embert szét kellett volna szedniük már csak a látszólagos objektivitás okán i.. simán be kellettvolna áldozni..

De nem, marad a mi kutyánk kölke a mi akolunk bűzös melege mentalitás.