Regisztráció Elfelejtett jelszó

Cikkek

NKM Energia, vállalkozása energiája

Bull'n'Bear

Az energia a vállalkozások és vállalatok fejlődéséhez és mindennapi működéséhez elengedhetetlen, legyen szó áramról vagy gázról. Az NKM Energia Zrt. Magyarország legnagyobb, végfelhasználókat ellátó energetikai társasága, amely a teljes hazai energiafelhasználás egyharmadát is meghaladó, éves szinten mintegy 62 TWh földgázt és villamos energiát értékesít ügyfelei részére a versenypiacon és az egyetemes szolgáltatásban.

Gyengült a forint az MNB-közlemény ismertetése után

Bull'n'Bear

Budapest, 2020. március 24., kedd (MTI) - A forint jegyzése nem mozdult el érdemben az MNB monetáris tanácsának keddi kamatdöntése után, ugyanakkor gyengülni kezdett a kamatdöntő ülésről egy órával később kiadott közleményt követőn.

BÉT - Csökkenő forgalom mellett jelentősen gyengült a BUX a héten

Bull'n'Bear

Budapest, 2020. március 22., vasárnap (MTI) - Csökkenő forgalom mellett jelentősen csökkent a Budapesti Értéktőzsde (BÉT) részvényindexe a héten, a BUX 30 959,94 ponton fejezte be a kereskedést pénteken, 3229,15 ponttal, 9,44 százalékkal alacsonyabban előző heti záróértékénél.

Tőzsde - Erős csökkenéssel nyitottak a New York-i indexek

Bull'n'Bear

New York, 2020. március 18., szerda (MTI) - Meredek csökkenéssel nyitottak szerdán a New York-i tőzsde irányadó indexei, miután a gazdaság védelmét célzó kormányzati intézkedéseket övező optimizmust beárnyékolták az aggodalmak amiatt, hogy a koronavírus-járvány súlyos károkat okoz a vállalatoknak.

BÉT - Folytatódhat az eladási hullám

Bull'n'Bear

Budapest, 2020. március 18., szerda (MTI) - Elemzők szerint folytatódhat az eladási hullám a részvénypiacon a szerdai kereskedésben.

BÉT - Magas forgalom mellett esett a BUX a héten

Bull'n'Bear

Budapest, 2020. március 15., vasárnap (MTI) - A Budapesti Értéktőzsde (BÉT) részvényindexe, a BUX 34 189,09 ponton zárt pénteken, 6996,2 ponttal, vagyis 17 százalékkal alacsonyabban a múlt hetinél, továbbra is a koronavírus miatti félelem uralja a piacot.

Tőzsde - Nagy indexveszteséggel nyitott Európa

Bull'n'Bear

Budapest, 2020. március 12., csütörtök (MTI) - Nagy, öt százalékot meghaladó indexcsökkenéssel indult a kereskedés csütörtökön a főbb európai értékpapírpiacokon.

1 - 10 / 3671 Régebbi cikkek →