Regisztráció Elfelejtett jelszó

Cikkek

Buszmegállóban találták meg a brit hadihajó fekete-tengeri útjának kockázatelemzését

Bull'n'Bear

London, 2021. június 27., vasárnap (MTI) - Egy angliai buszmegállóban találták meg a brit királyi haditengerészet Defender nevű rombolójának fekete-tengeri útjáról készült előzetes kockázatelemzést. A megtaláló a más bizalmas katonai dokumentumokat is tartalmazó, eső áztatta iratköteget a BBC brit közszolgálati médiatársaságnak adta át.

ITM: ötmillió megtekintés felett a munka.hu oldal

Bull'n'Bear

Budapest, 2021. június 26., szombat (MTI) - Már több mint 5 milliószor jutottak a munkaerőpiaccal kapcsolatos hasznos információkhoz a Nemzeti Foglalkoztatási Szolgálat tavaly áprilisban megújult hivatalos honlapjára kattintó vállalkozók és magánszemélyek - tájékoztatta az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) szombaton az MTI-t.

EURO-2020 - Rossi: a legszebb tündérmesékben sem mindig tökéletes a vége

Bull'n'Bear

München, 2021. június 24., csütörtök (MTI) - Marco Rossi szövetségi kapitány noha bravúrosnak tartja a Németország vendégeként elért 2-2-es döntetlen, a játékosaival pedig maximálisan elégedett, mégis csalódottan értékelt, mert a magyar válogatott rendkívül közel állt a továbbjutáshoz a részben budapesti rendezésű Európa-bajnokságon.

Brexit - Brit belügyminisztérium: már tíz nap sincs az EU-állampolgárok letelepedési kérvényeinek benyújtási határidejéig

Bull'n'Bear

London, 2021. június 23., szerda (MTI) - A brit belügyminisztérium emlékeztető közleményben hívta fel szerdán a Nagy-Britanniában élő EU-állampolgárok figyelmét arra, hogy "már tíz nap sincs hátra" a tartós letelepedési kérelem benyújtására kijelölt határidő lejártáig. A határidő valójában egy hét múlva, jövő szerdán jár le.

1 - 10 / 3892 Régebbi cikkek →