Regisztráció Elfelejtett jelszó

Cikkek

BÉT - Növekvő forgalomban erősödött a BUX a héten

Bull'n'Bear

Budapest, 2023. október 15., vasárnap (MTI) - Növekvő forgalom mellett erősödött a Budapesti Értéktőzsde (BÉT) részvényindexe a héten, a BUX 55 929,69 ponton zárt pénteken, 1,53 százalékkal magasabban, mint egy héttel korábban.

Püspöki tanácskozás kezdődik a Vatikánban

Bull'n'Bear

Vatikánváros, 2023. október 4., szerda (MTI) - Ünnepélyes misével kezdődik szerda délelőtt a katolikus egyház püspökeinek egészen október végéig tartó tanácskozása, és a szinódus nyitónapján a Vatikán nyilvánosságra hozza Ferenc pápa új környezetvédelmi buzdítását is.

Duna House: stagnált az ingatlanpiac szeptemberben

Bull'n'Bear

Budapest, 2023. október 2., hétfő (MTI) - Az előző hónapokban tapasztalt trendforduló után szinten maradt az ingatlanpiac szeptemberben - áll a Duna House hétfőn közzétett elemzésében.

JóAutók.hu: lassú élénkülést mutat a használtautó-piac

Bull'n'Bear

Budapest, 2023. szeptember 25., hétfő (MTI) - Lassú élénkülést mutat a hazai használtautó-piac, augusztusban 72 500 személygépkocsi cserélt gazdát, ami 2,9 százalékkal haladja meg a tavaly augusztusi szintet, míg 2023 első fél évében az adásvételek száma gyakorlatilag végig elmaradt az előző év hasonló időszakának adataitól, az utóbbi két hónapban a piac már felülteljesítő volt az előző évhez képest - hívta fel a figyelmet a JóAutok.hu portál a DataHouse előzetes adatai alapján hétfőn, az MTI-nek küldött közleményben.

Duna House: nem vesztettek népszerűségükből a minilakások

Bull'n'Bear

Budapest, 2023. szeptember 25., hétfő (MTI) - A megváltozott ingatlanpiaci körülmények között sem vesztettek népszerűségükből a csekély alapterülettel rendelkező, 10-20 négyzetméter közötti minilakások, ezek a kis alapterületű ingatlanok szűk, de annál jelentőségteljesebb részt foglalnak el a hazai ingatlanpiacból - közölte a Duna House hétfőn az MTI-vel.

Visa: a magyarok több mint háromnegyede rendszeresen adományoz

Bull'n'Bear

Budapest, 2023. szeptember 25., hétfő (MTI) - A magyarok több mint háromnegyede rendszeresen adományoz, csaknem egyharmaduk fél évente, 17 százalékuk havonta egyszer jótékonykodik - mondta a Visa Magyarországért felelős területi vezetője hétfőn Budapesten sajtótájékoztatón.

ELTE-kutatás: a rövid orrú kutyák hajlamosabbak emberi segítséget kérni

Bull'n'Bear

Budapest, 2023. szeptember 25., hétfő (MTI) - A rövid orrú kutyák hajlamosabbak emberi segítséget kérni, ha problémákkal szembesülnek, mint közepes orrhosszú társaik - állapították meg legújabb vizsgálatuk alapján az ELTE Természettudományi Kar (TTK) Etológia Tanszékének munkatársai.

Folyamatosan növekszik az elhízottak aránya az amerikai felnőttek körében

Bull'n'Bear

Bozeman, 2023. szeptember 24., vasárnap (MTI) - Az Egyesült Államok minden államában meghaladta a 20 százalékot az elhízott felnőttek aránya tavaly, a tagállamok csaknem felében pedig az ott élők több mint harmada elhízott volt - derül ki az amerikai egészségügyi központ jelentéséből.

1 - 10 / 4220 Régebbi cikkek →