Regisztráció Elfelejtett jelszó

Cikkek

Heti makronaptár - Kamatdöntés, munkaerőpiaci, kereseti adatok jönnek

Bull'n'Bear

Budapest, 2019. május 26., vasárnap (MTI) - A jövő hét makronaptárának legfontosabb eseménye a jegybank májusi kamatmeghatározó ülése lesz, emellett munkaerőpiaci, külkereskedelmi statisztikák is megjelennek, és az első negyedévi bruttó hazai termék (GDP) második becslése.

EP-választás - Mindenhol rendben megkezdődött a voksolás

Bull'n'Bear

Budapest, 2019. május 26., vasárnap (MTI) - Valamennyi szavazókör rendben megnyílt az európai parlamenti (EP-) képviselők magyarországi választásán, rendkívüli eseményről nem érkezett jelentés - közölte a Nemzeti Választási Iroda szervezési főosztályának vezetője vasárnap reggel fél 7-kor az MTI-vel.

Hamarosan itt a társaságiadó-bevallás határideje

Bull'n'Bear

Budapest, 2019. május 25., szombat (MTI) - A vállalkozásoknak május 31-éig kell benyújtaniuk a társaságiadó-bevallást, és gondoskodniuk kell a beszámoló letétbe helyezéséről és közzétételéről - hívja fel a figyelmet a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV).

Készülnek Szentgotthárdon az új, 1,2 literes turbó benzines motorok gyártására

Bull'n'Bear

Szentgotthárd, 2019. május 24., péntek (MTI) - Jelenleg is nagy ütemben zajlanak Szentgotthárdon az előkészületek a gyártó- és szerelősorokon az új háromhengeres 1,2 literes turbó benzines motor gyártására, amely az év végén kezdődik - közölte az MTI érdeklődésére Kaszás Zoltán, az Opel Szentgotthárd Kft. szóvivője.

A 4iG 1,3 milliárd forint értékű szerződést kötött

Bull'n'Bear

Budapest, 2019. május 21., kedd (MTI) - A 4iG Nyrt. kedden nettó 1,297 milliárd forint értékű szerződést írt alá a NISZ Nemzeti Infókommunikációs Szolgáltató Zrt.-vel - közölte a társaság a Budapesti Értéktőzsde (BÉT) honlapján.

Brexit - Theresa May: a parlament dönthet arról, hogy legyen-e újabb népszavazás

Bull'n'Bear

London, 2019. május 21., kedd (MTI) - A brit EU-tagság megszűnésének (Brexit) feltételrendszeréről kidolgozott jogszabálytervezet lehetőséget teremt az alsóházi képviselőknek arra, hogy voksoljanak egy újabb népszavazás lehetőségéről is, valamint arról, hogy az Egyesült Királyság a Brexit után milyen vámjogi viszonyban legyen az Európai Unióval - mondta kedden a brit miniszterelnök.

A hitelintézeti felszámolásokból befolyt megtérülésből finanszírozza a kötvényvisszaváltásokat az OBA

Bull'n'Bear

Budapest, 2019. május 21., kedd (MTI) - A 2018. évi kötvényvisszaváltás óta több mint 15 milliárd forint folyt be az Országos Betétbiztosítási Alapba (OBA) a hitelintézeti felszámolásokból megtérülésként, ebből az összegből vált vissza az alap a normál, esedékes törlesztésen túl 14,7 milliárd forintnyi kötvényt, amivel megszűnik a teljes külső adóssága - közölte az OBA kedden.

1 - 10 / 3392 Régebbi cikkek →