Regisztráció Elfelejtett jelszó

Cikkek

Brexit - Rontotta növekedési előrejelzését a brit kamarai szövetség

Bull'n'Bear

London, 2019. március 18., hétfő (MTI) - Rontotta a brit gazdaság idei és jövő évi növekedésére adott előrejelzéseit a Brit Kereskedelmi Kamarák szövetsége (BCC), elsősorban a brit EU-tagság megszűnése (Brexit) körüli bizonytalanságokkal indokolva a döntést.

Brexit - Alsóházi elnök: a kormány nem terjesztheti szavazásra újból ugyanazt a Brexit-megállapodást

Bull'n'Bear

London, 2019. március 18., hétfő (MTI) - A londoni alsóház elnökének hétfői határozata szerint a kormány nem terjesztheti újból a ház elé a brit EU-tagság megszűnésének (Brexit) feltételeiről szóló megállapodást "ugyanabban vagy jórészt ugyanabban" a formájában, amelyet a képviselők a múlt héten nagy többséggel már elutasítottak.

Devizahitelek - A Kúria vizsgálja az uniós bírósági döntés lehetséges jogkövetkezményeit

Bull'n'Bear

Budapest, 2019. március 18., hétfő (MTI) - A devizahiteles érvénytelenségi perek jogalkalmazási gyakorlatának vizsgálatára felállított Konzultációs Testület tovább vizsgálja, hogy az árfolyamkockázatra vonatkozó kikötések érvénytelensége milyen jogkövetkezményekkel járhat, és annak alapján a felek közötti elszámolás milyen elvek szerint történik - közölte a Kúria hétfőn, az Európai Unió Bíróságának (EUB) múlt heti határozatára reagálva.

Tőzsde - Frankfurt kivételével emelkedéssel zártak a főbb nyugat-európai tőzsdék

Bull'n'Bear

Budapest, 2019. március 18., hétfő (MTI) - Frankfurt kivételével enyhe nyereségben zártak a főbb nyugat-európai tőzsdék hétfőn, miközben felerősödtek azok a találgatások, hogy az amerikai jegybank szerepét betöltő Federal Reserve határozottan a monetáris politika további szigorítása ellenében foglal állást e heti ülésén.

Az utolsó negyedévben rekordszámban vásároltak a magyarok kártyákkal

Bull'n'Bear

Budapest, 2019. március 18., hétfő (MTI) - Nőtt a magyarországi kibocsátású betéti kártyák száma, ugyanakkor csökkent a hitelkártyák száma Magyarországon tavaly a negyedik negyedévben, ugyanakkor az ügyfelek minden eddigi negyedévinél több, 209 millió belföldi vásárlást indítottak, 1547 milliárd forint értékbenkártyákkal - tette közzé a Magyar Nemzeti Bank (MNB) hétfőn a honlapján.

A Keler Csoport lesz az új kazah tőzsde szolgáltatója

Bull'n'Bear

Budapest, 2019. március 18., hétfő (MTI) - A Keler Csoportot bízta meg az új kazah értéktőzsde, az Astana International Exchange (AIX) a részvényügyletek elszámolásával és kiegyenlítésével kapcsolatos kereskedés utáni szolgáltatásokkal.

Opus Global: 20,3 milliárd forinttal nőtt az R-KORD szerződésállománya

Bull'n'Bear

Budapest, 2019. március 18., hétfő (MTI) - Az Opus Global Nyrt. közvetett tulajdonában és konszolidációs körében működő R-KORD Építőipari Kft. aktív szerződésállományának értéke közel 20 százalékkal, azaz 20,3 milliárd forinttal bővült 2018. június végéhez képest - közölte az Opus Global hétfőn az MTI-vel.

KPMG: már nem vonzó az ingatlanbefektetés, az IT és az egészségügy az új "kedvenc" ágazat

Bull'n'Bear

Budapest, 2019. március 18., hétfő (MTI) - A jelenlegi árazási szinteken már nem igazán vonzóak az üzleti célú ingatlanok a befektetők többsége szerint, míg az IT szektorba és az egészségügybe történő befektetések jól jövedelmezhetnek a közeljövőben - derül ki a KPMG befektetői körben végzett felméréséből, amit a könyvvizsgáló és tanácsadó cég hétfőn juttatott el az MTI-hez.

1 - 10 / 3239 Régebbi cikkek →