Regisztráció Elfelejtett jelszó

Cikkek

Devizapiac - Gyengült a forint

Bull'n'Bear

Budapest, 2019. február 22., péntek (MTI) - Gyengült a forint a bankközi piacon a főbb devizákkal szemben péntek este a reggeli szintekhez képest.

Duna House: a falusi csok az ingatlanpiaci tranzakciók 15-18 százalékát érintheti

Bull'n'Bear

Budapest, 2019. február 22., péntek (MTI) - A Magyar falu program keretében bejelentett falusi családi otthonteremtési kedvezmény (csok) a hazai ingatlanpiaci tranzakciók 15-18 százalékát érintheti, és elsősorban a nagyvárosoktól távolabb eső településeken jelenthet segítséget az otthont keresőknek, a főváros környéki ingatlanpiacon nem fog jelentős változást okozni a Duna House elemzése szerint.

Tőzsde - Vegyes kezdés Európában

Bull'n'Bear

Budapest, 2019. február 22., péntek (MTI) - Vegyes indexekkel, az előző napi eredményeik korrekciójával indult a kereskedés pénteken a főbb európai értékpapírpiacokon.

Stagnált a német gazdaság a negyedik negyedévben

Bull'n'Bear

Wiesbaden, 2019. február 22., péntek (MTI) - A negyedik negyedévben az előző negyedévi csökkenéssel kialakult szinten stagnált a gazdaság teljesítménye Németországban a német szövetségi statisztikai hivatal, a Destatis pénteken közzétett végleges adatai alapján.

Devizapiac - Erősödött kissé a forint

Bull'n'Bear

Budapest, 2019. február 22., péntek (MTI) - Erősödött kissé a forint a főbb devizákkal szemben péntekre virradóra a nemzetközi devizakereskedelemben

Brexit - Deloitte: az online vásárlókat is meglepetések érhetik

Bull'n'Bear

Budapest, 2019. február 22., péntek (MTI) - Komoly meglepetéseket hozhat a Brexit azok számára, akik az Egyesült Királyságból rendelnek terméket az interneten keresztül, mivel jelentősen nőhetnek a költségek és az adminisztratív tennivalók is - hívja fel a figyelmet a Deloitte.

MENNYIRE ELÉGEDETTEK A 19-29 ÉVES FIATALOK?

Bull'n'Bear

Bár a teljes gazdaságban jelentős emelkedést mutatnak az átlagbérek, a 19-29 éves korosztály tagjai óvatosan közelítik meg ezt a kérdést a K&H ifjúsági indexe szerint, amely 2018 harmadik negyedében vizsgálta a fiatalok munkaerőpiaci kilátásait és bérekre vonatkozó várakozásait.

AKKO Invest: folyamatban a vállalat átvilágítása és a stratégia kialakítása

Bull'n'Bear

Budapest, 2019. február 22. – Az AKKO Invest (korábbi nevén Plotinus) új Igazgatósága elkezdte a vállalat működésének átvizsgálását azt követően, hogy a társaság részvényesei a januári rendkívüli közgyűlésen megválasztották az új tagokat. Ennek alapján a következő hónapokban megtörténhet a nyitott ügyek lezárása, amivel párhuzamosan elkezdődött az új stratégia kidolgozása, valamint a részvényesi értéket növelő tranzakciók előkészítése és megvalósítása.

1 - 10 / 3168 Régebbi cikkek →