Regisztráció Elfelejtett jelszó

Cikkek

Februárban kissé csökkent a GKI konjunktúraindexe

Bull'n'Bear

Budapest, 2021. február 22., hétfő (MTI) - A GKI konjunktúraindexe februárban kissé csökkent, ám az üzleti és fogyasztói várakozások is a múlt év véginél kedvezőbbek maradtak - közölte a GKI Gazdaságkutató Zrt. az MTI-vel.

Blochamps Capital: jó évet zártak tavaly a legvagyonosabbak

Bull'n'Bear

Budapest, 2021. február 20., szombat (MTI) - Magyarországon is jó évet zártak a legvagyonosabbak, megtakarításaik 8 százalékkal gyarapodtak 2020-ban - derül ki a Blochamps Capital felmérésből, amelyről közleményben tájékoztatták az MTI-t.

Növekvő forgalomban erősödött a BUX a héten

Bull'n'Bear

Budapest, 2021. február 21., vasárnap (MTI) - Növekvő forgalomban erősödött a Budapesti Értéktőzsde (BÉT) részvényindexe a héten, a BUX 44 069,31 ponton zárt pénteken, 679,98 ponttal, 1,57 százalékkal magasabban az előző heti záróértékénél.

Heti makronaptár - Kamatdöntés lesz a jövő héten

Bull'n'Bear

Budapest, 2021. február 21., vasárnap (MTI) - A jövő hét legfontosabb eseménye a Magyar Nemzeti Bank (MNB) keddi kamat-meghatározó ülése lesz, de a héten ismerteti a Pénzügyminisztérium (PM) az államháztartás központi alrendszerének január végi, részletes pénzforgalmi adatait is, ezen kívül még több statisztikai adatközlés szerepel a naptárban.

BÉT - Iránykereséssel kezdhet a tőzsde

Bull'n'Bear

Budapest, 2021. február 18., csütörtök (MTI) - A szerdai csökkenés után iránykereséssel kezdhet a Budapesti Értéktőzsde (BÉT) csütörtökön - írta az MTI-nek küldött előrejelzésében az Equilor Befektetési Zrt. elemzője.

BÉT - Az elemző szerint folytatódhat az emelkedés a tőzsdén

Bull'n'Bear

Budapest, 2021. február 17., szerda (MTI) - Fontos ellenállási szintet lépett át a Budapesti Értéktőzsde (BÉT) részvényindexe, a BUX kedden, és ez technikailag pozitív folytatásra utal az Equilor Befektetési Zrt. elemzője szerint.

Tavaly tízéves mélyponton a skót whisky exportbevétele

Bull'n'Bear

Budapest, 2021. február 15., hétfő (MTI) - Tavaly tízéves mélypontra esett a skót whisky exportjából származó bevétel a koronavírus-járvány hatására, illetve a megemelt amerikai büntetővám miatt.

KSH: decemberben ismét csökkent az építőipar termelése

Bull'n'Bear

Budapest, 2021. február 15., hétfő (MTI) - Tavaly decemberben az építőipari termelés a nyers adatok szerint 0,3 százalékkal elmaradt az egy évvel korábbitól az előző havi 4,0 százalékos növekedés után. 2020-ban az építőipar termelése 9,1 százalékkal elmaradt az előző évitől, amikor 20,4 százalékos növekedést mért a KSH. Tavaly az épületek építése 5,7, az egyéb építményeké 13,1 százalékkal csökkent - közölte hétfőn a Központi Statisztikai Hivatal (KSH).

1 - 10 / 3817 Régebbi cikkek →