Regisztráció Elfelejtett jelszó

Cikkek

Heti makronaptár - Kamatdöntés, államháztartási adatok jönnek

Bull'n'Bear

Budapest, 2019. július 21., vasárnap (MTI) - A jövő hét makronaptárának legfontosabb eseménye a jegybank júliusi kamatmeghatározó ülése lesz, emellett megjelenik az államháztartás június végi helyzetéről szóló részletes tájékoztató.

BÉT - Csökkenő forgalomban emelkedett a BUX a héten

Bull'n'Bear

Budapest, 2019. július 21., vasárnap (MTI) - Csökkenő forgalomban emelkedett a Budapesti Értéktőzsde (BÉT) részvényindexe a héten, a BUX 41 707,26 ponton zárt pénteken, 2,48 százalékkal, 1007,57 ponttal magasabban az előző heti záróértékénél.

Brexit - Törvénymódosítást fogadtak el a képviselők a parlament felfüggesztésének megakadályozására

Bull'n'Bear

London, 2019. július 18., péntek (MTI) - Törvénymódosítást fogadott el csütörtökön a londoni alsóház annak megakadályozására vagy legalábbis megnehezítésére, hogy a következő brit miniszterelnök a parlamenti ülésszak felfüggesztésével próbálja megállapodás nélkül kiléptetni az Egyesült Királyságot az Európai Unióból.

Tőzsde - Veszteséges zárás Európában

Bull'n'Bear

Budapest, 2019. július 18., csütörtök (MTI) - Gyengén kezdték és néhány kivételtől eltekintve veszteséggel is fejezték be a csütörtöki kereskedést a főbb európai értékpapírpiacok.

BÉT - Erősödtek a vezető részvények

Bull'n'Bear

Budapest, 2019. július 18., csütörtök (MTI) - A Budapesti Értéktőzsde részvényindexe, a BUX 291,57 pontos, 0,71 százalékos emelkedéssel, 41 282,46 ponton zárt csütörtökön.

A Vodafone megkapta az engedélyt a UPC felvásárlására

Bull'n'Bear

Budapest, 2019. július 18., csütörtök (MTI) - Az Európai Bizottság jóváhagyta, hogy a Vodafone csoport 18,4 milliárd euróért megvásárolja a Liberty Global német, cseh, román és magyar leányvállalatát, így a UPC Magyarországot is. Az ügylet július 31-én zárulhat, amikor a Vodafone Magyarország és a UPC Magyarország megkezdi közös működését.

Conclude: jelentősen drágulhat az arany

Bull'n'Bear

Budapest, 2019. július 17., szerda (MTI) - Az év elejétől szűk sávban mozgott a sárga nemesfém árfolyama, jelenleg unciája 1415 dollárt ér, de a következő hónapokban az arany egészen 1600 dollárig drágulhat - közölte a fizikai nemesfémekkel foglalkozó Conclude Befektetési Zrt. az MTI-vel. (1 uncia = 31,1035 gramm.)

Az MNB megtiltotta a Novis Biztosító több termékének értékesítését

Bull'n'Bear

Budapest, 2019. július 17., szerda (MTI) - A Magyar Nemzeti Bank (MNB) megtiltotta a Novis Biztosító öt élet- és nyugdíjbiztosítási termékének magyarországi terjesztését a jogszerű állapot helyreállításáig, mert az ügyféltájékoztató dokumentumai nem tartalmazzák egyértelműen, hogy a biztosító vállal-e tőke-, illetve hozamgaranciát - közölte a jegybank szerdán az MTI-vel.

Júniusban nőtt az euróövezeti infláció

Bull'n'Bear

Luxembourg, 2019. július 17., szerda (MTI) - Júniusban a várakozásokkal ellentétben nőtt az euróövezeti infláció az Európai Unió statisztikai hivatala, az Eurostat szerdán közzétett kimutatása szerint.

1 - 10 / 3510 Régebbi cikkek →