Regisztráció Elfelejtett jelszó

Cikkek

MNB: önkötéssel is elkövethető tőkepiaci manipuláció

Bull'n'Bear

Budapest, 2022. december 29., csütörtök (MTI) - Piaci visszaélésnek minősülhet minden olyan tőkepiaci magatartás, amely az árfolyamot vagy a keresleti-kínálati megítélést befolyásolja, így az "átkötés" vagy "önkötés" is - figyelmeztetett csütörtökön az MTI-hez eljuttatott közleményében a Magyar Nemzeti Bank (MNB).

Netrisk.hu: kétmilliárdos ingatlan a lakásbiztosítási toplista élén

Bull'n'Bear

Budapest, 2022. december 29., csütörtök (MTI) - A lakásbiztosítási számok alapján 2,2 milliárd forintos a legértékesebb, jelenleg is élő szerződéssel rendelkező ingatlan, miközben a legkisebb értékű biztosított ingatlant mindössze 1,4 millió forintra taksálták - közölte a Netrisk.hu online biztosításközvetítő csütörtökön az MTI-vel.

Meghitt, békés ünnepeket!

Bull'n'Bear

Meghitt, békés, boldog ünnepeket kívánunk minden fórumozónak! Itt az ideje, hogy valamennyien élvezzük a jól megérdemelt pihenés örömét. Legalább pár napig felejtsük el az irodát, és foglalkozzunk magunkkal és szeretteinkkel! Mert aztán, ha az ünnepnek vége, úgyis minden megy tovább...

Karácsonyi vásárlási tervek (2022)

Bull'n'Bear

Tervezett ajándékok (egy válaszadó több választ is megjelölhetett) A Yettel megbízásából az Impetus Research által készített kutatás. A kutatás 1000 fő megkérdezésével zajlott 2022. október 28. és november 3. között. A minta reprezentatív a 18-69 éves magyar lakosságra nem, életkor, régió és településtípus alapján.

Duna House: az ingatlanok 8 százaléka négyzetméterenként egymillió forintnál drágábban kelt el idén

Bull'n'Bear

Budapest, 2022. december 21., szerda (MTI) - Az ingatlan-adásvételek majdnem 8 százalékánál a négyzetméterár ebben az évben meghaladta az 1 millió forintot, de a fővárosban ez az arány már 24 százalék volt. Az ingatlanok közel 4 százalékáért fizettek az új tulajdonosok több mint 100 millió forintot, míg 26 százalékukat 20 millió forint alatt tudták megszerezni a vevők - derül ki a Duna House ingatlanközvetítő szerdán közzétett éves összefoglalójából.

MNB: év elejétől szigorúbban ítélik meg a tőkepiaci visszaélés elkövetőjét, ha tőzsdei céghez köthető

Bull'n'Bear

Budapest, 2022. december 21., szerda (MTI) - Az MNB kezdeményezésére jövőre szigorodnak a büntető törvénykönyv (Btk.) tőkepiaci visszaélésekre vonatkozó tényállásai, így január elejétől bennfentes kereskedelemnél, tiltott piacbefolyásolásnál minősített eset lesz, ha a bűncselekményt tőzsdei céghez kötődő személy követi el - közölte a Magyar Nemzeti Bank szerdán az MTI-vel.

Növekvő forgalomban emelkedett a BUX a héten

Bull'n'Bear

Budapest, 2022. december 4., vasárnap (MTI) - Növekvő forgalomban emelkedett a Budapesti Értéktőzsde (BÉT) részvényindexe a héten, a BUX 45 804,29 ponton zárt pénteken, 88,96 ponttal, 0,19 százalékkal magasabban, mint egy hete.

Mikulásfutás Budapesten

Bull'n'Bear

Budapest, 2022. december 4. Résztvevők a 7. Mikulásfutáson Budapesten, a Pesti alsó rakparton 2022. december 4-én.

Jövő Mobilitása Szövetség: a biciklizéshez is ajánlott a téli gumi

Bull'n'Bear

Budapest, 2022. november 29., kedd (MTI) - Mivel a mikromobilitási eszközök használata télen is előnyös, a Jövő Mobilitása Szövetség több biztonsági tanácsot is ad a kerékpárral és rollerrel közlekedőknek: így például a csúszós aszfalton a téli gumi használatát ajánlja, illetve az akkumulátorok megfelelő töltését.

1 - 10 / 4166 Régebbi cikkek →