Regisztráció Elfelejtett jelszó

Cikkek

Bamosz: tovább nőtt a befektetési alapokban kezelt vagyon márciusban

Bull'n'Bear

Budapest, 2024. április 15., hétfő (MTI) - A befektetési alapokban kezelt vagyon 2,9 százalékkal, 445 milliárd forinttal nőtt márciusban, így a hónap végén a Befektetési Alapkezelők és Vagyonkezelők Magyarországi Szövetségének (Bamosz) tagjai 15 624 milliárd forintot kezeltek befektetési alapokban - közölte a Bamosz hétfőn az MTI-vel.

BÉT - Emelkedő forgalomban nőtt a BUX a héten

Bull'n'Bear

Budapest, 2024. április 14., vasárnap (MTI) - Emelkedő forgalom mellett nőtt a héten a Budapesti Értéktőzsde (BÉT) részvényindexe, a BUX 67 289,07 ponton, új történelmi csúcson zárt pénteken, 761,66 ponttal, 1,14 százalékkal magasabban, mint egy héttel korábban.

Csökkenő forgalomban erősödött a BUX a héten

Bull'n'Bear

Budapest, 2024. április 7., vasárnap (MTI) - Csökkenő forgalom mellett erősödött a héten a Budapesti Értéktőzsde (BÉT) részvényindexe, a BUX 66 527,41 ponton zárt pénteken, 1142,81 ponttal, 1,75 százalékkal magasabban, mint egy héttel korábban.

Agrárminisztérium: véleményezhetőek az új kertészeti és élelmiszeripari beruházási pályázati felhívások

Bull'n'Bear

Budapest, 2024. április 6., szombat (MTI) - Megkezdődött Magyarország Közös Agrárpolitika (KAP) Stratégiai Terve alapján az új vidékfejlesztési beruházási kiírások társadalmi egyeztetése - jelentette be Feldman Zsolt, mezőgazdaságért és vidékfejlesztésért felelős államtitkár a tárca MTI-hez eljuttatott közleménye szerint szombaton.

Izer Norbert: új adókedvezmény vehető igénybe zöldberuházásra

Bull'n'Bear

Budapest, 2024. április 6., szombat (MTI) - Magyarország célja, hogy a zöld gazdasági átállás nyertese legyen, így a zöldenergia termelésében és tárolásában is a világ élvonalába tartozó fejlesztéseket valósít meg. Ezt támogatja az az új rendelkezés, amely szerint villamosenergia-tároló létrehozatalára irányuló beruházás esetén adókedvezmény vehető igénybe - nyilatkozta Izer Norbert, a Pénzügyminisztérium adóügyekért felelős államtitkára az MTI-nek.

Megerősítette az EU "Aaa" besorolását a Moody's

Bull'n'Bear

London, 2024. április 6., szombat (MTI) - Megerősítette változatlan stabil kilátással az Európai Unió lehetséges legjobb, "Aaa" szintű hosszú távú besorolását a Moody's Ratings.

Nagy-Britanniában 10,4 százalékkal nőtt az új autók eladása márciusban

Bull'n'Bear

Budapest, 2024. április 4., csütörtök (MTI) - Nagy-Britanniában 10,4 százalékkal, 317 ezer 786-ra nőtt az új autók eladása márciusban az egy évvel korábbihoz képest, és ezzel már több mint másfél éve minden hónapban emelkedést jegyeztek fel - derült ki a brit autógyártók és autókereskedők szövetségének (SMMT) honlapján csütörtökön közzétett adatokból.

ÉKM: készül az új KRESZ

Bull'n'Bear

Budapest, 2024. április 4., csütörtök (MTI) - Az Építési és Közlekedési Minisztérium (ÉKM) széles körű szakmai, tudományos és társadalmi egyeztetéssel megkezdi a KRESZ megújítását.

BÉT - Kissé csökkent a tőzsdeindex márciusban

Bull'n'Bear

Budapest, 2024. április 2., kedd (MTI) - A Budapesti Értéktőzsde (BÉT) részvényindexe 65 384,6 ponton fejezte be a márciust, a februári záráshoz képest 0,8 százalékkal csökkent - közölte a BÉT kedden az MTI-vel.

1 - 10 / 4264 Régebbi cikkek →