Regisztráció Elfelejtett jelszó

Auto-motor technika

Tuti be volt drogozva a …

#846236 matgab Előzmény: #846230

Tuti be volt drogozva a csávó. Én már nagyon várom az önvezető autókat.

Amúgy -nem megsértve senkit- de a BMW-sek a legnagyobb marhák. Ha a híradóban balesetet mutatnak ,akkor ott a BMW-sek jelentősen felülreprezentáltak a forgalomban lévő számosságukhoz képest.

Én már csak azért sem fogok soha BMW-t venni (habár 4IG tulajként azért már tudnék venni néhányat) , hogy ne tartozzak egy ilyen közösséghez. Műszakilag meg amúgy is egy rakás fos. Az összes BMW-s haveromnak a kedvenc témája, hogy melyik baját melyik szerelőnél kell javítani.

-- A leállósávban a Balatonra? ---

#846100 TrendMan

A lap emlékeztet rá, hogy 2016-ban még a tervek között szerepelt, most azonban már nincs napirenden az M7-es bővítése az M0-s és Székesfehérvár között, mivel az M7-es átlagos éves forgalmi terhelése meg sem közelíti a kritikus mértéket. A balatoni hétvégék száma pedig alig több mint fél tucat, és a szezonon kívül az út terhelése sokkal szerényebb. A Magyar Közút tájékoztatása szerint az M7-esen az M0-s autóút és Székesfehérvár közötti szakasz átlagos forgalma tavaly mintegy 54 ezer, a Székesfehérvár-Siófok közötti szakaszé pedig 31 ezer jármű volt.

Mosóczi László, a közlekedési tárca államtitkára egy háttérbeszélgetésen a lapnak elmondta, hogy egy informatikai fejlesztés segítségével az autópályák leállósávját folyamatos haladásra alkalmassá tehetnék. Az M7-esen így bővíteni lehetne a kapacitást a kritikus időszakokban.

Ez egy igazi hülye

#845465 TrendMan Előzmény: #844757

A férfi lehet, hogy egy kamasz volt.

De a nő hogy kapott jogsit, ha nem tud egy akkora helyre beállni ???

-- ne driftelj --

#844537 Láma Előzmény: #844532

Ha adódik a ritka alkalom, télen éjjel, havas-jeges úton, biztos nem hagyom ki. Útba ejtek amennyit tudok, még ha kerülő is. :)