Regisztráció Elfelejtett jelszó

Cikkek - címke: BUX0912

Technikai elemzés - (08.18)

Bull'n'Bear

Ismét a világ élére áltunk az emelkdésben, zászlós hajóként pusztította a bux a medve állományt. Lassan védett állat lesz, tessék rá vigyázni. Egyedül a forgalom nem passzol ehhez a szép történethez, de meglátjuk a mát. A hét utolsó kereskedési napja, nem elfelejteni.

Technikai elemzés - (08.17)

Bull'n'Bear

Egymást követően két eső nap és már drámai hangokat hallani. Naposon még nem estek el a bollinger közepek, egyelőre még tartanak. Long pozíciókat támaszon lehet keresni, csak stop legyen velünk.

Technikai elemzés - (08.13)

Bull'n'Bear

A hatalmas esés után két emelkedő nap következett, bár kisebb forgalommal, de így is új csúcsra ment a bux és megpihent a hatalmas rés előtt, melybe holnap várhatóan belekóstol.

Technikai elemzés - (08.11)

Bull'n'Bear

Nagyon komoly eladói nyomás érkezett a buxra, mely az otp vezetésével hatalmasat esett. Magas forgalom, nag eső gyertya, tipikus fordítós alakzat.

Technikai elemzés - (08.06)

Bull'n'Bear

Továbbra is otpben tombol csak a bika, többi papír az elmúlt napok során csak szédelget. Ezáltal buxunk ellenállás alatt csak oldalazik, így teljes piacban már nincs erő emelkedéshez. Egyedül a mol nem volt még új csúcson, pedig felfele vezető szokott lenni.

Technikai elemzés - (08.05)

Bull'n'Bear

Újabb fekete gyertya, jelentős beleadások jellemezték ma a piacot, egyedül az otp tudott szembemenni a piaccal és zárt új csúcson. Longok nyitását továbbra sem ajánlom spekuláns társaknak, shortokét már inkább, de stoppal.

Technikai elemzés - (08.04)

Bull'n'Bear

Újabb bux csúcs, de ebből lefordulás, forgalom prompt piacon nem volt kiemelkedő.Mai napon új csúcsra ment a richter, majd jelentős esés és zárásra az otp, ahol szintén komoly fordulat állt be a piacon.

Technikai elemzés - (08.03)

Bull'n'Bear

Ismét jelentős emelkedésen van túl hazai tőzsde a magyar telekom vezérletével, így a bux betöltötte a jelentős októberi rését, mely az ominózus pánikot okozta. Felfele leső célárunk 18000es bux, felette pedig az apróbb rések egymás után. Az első 18750 lesz.

Technikai elemzés - (08.03 de)

Bull'n'Bear

Pénteken hatalmas forgalom mellett zajlott az emelkedés, amely jó részét záró felkötéssel érték el. Természetesen az otp adta a volumen nagy részét, de magukhoz képest nagy forgalom volt más paírokban is, BUX 20pontos rést hagyott, melyet ma reggel már beis töltött. Új long nyitására nem bíztatnék.

1 - 10 / 89 Régebbi cikkek →