Regisztráció Elfelejtett jelszó

Cikkek - címke: mol

A Molnak köszönhetően újraindulhat a Barátság vezeték

Bull'n'Bear

Budapest, 2022. augusztus 10., szerda (MTI) - A Mol egyeztetést folytatott az ukrán és az orosz féllel a Barátság vezeték újraindításáról, és átutalta az ukrajnai szakasz használatért fizetendő tranzitdíjat - közölte a társaság szerdán az MTI-vel.

Csökkenő forgalomban emelkedett a BUX a héten

Bull'n'Bear

Budapest, 2020. február 23., vasárnap (MTI) - Csökkenő forgalomban emelkedett a Budapesti Értéktőzsde (BÉT) részvényindexe a héten, a BUX 45 781,35 ponton zárt pénteken, 875,37 ponttal, 1,95 százalékkal magasabban az előző heti záróértékénél.

Csökkenő forgalomban gyengült a BUX a héten

Bull'n'Bear

Budapest, 2019. május 5., vasárnap (MTI) - Csökkenő forgalom mellett gyengült a Budapesti Értéktőzsde (BÉT) részvényindexe a héten, a BUX 41 775,36 ponton zárt pénteken, 2,99 százalékkal alacsonyabban az előző heti, ugyancsak négy nap alatt elért záróértékénél.

Javult a Mol hosszú távú hitelminősítése

Bull'n'Bear

A Standard & Poor's Global Ratings (S&P) a Mol hosszú távú hitelminősítését a korábbi "BB+ besorolásról (pozitív kilátással) "BB+" besorolásra (stabil kilátással) minősítette át - tette közzé az olajtársaság kedden a BÉT honlapján.

Megpihentünk

Bull'n'Bear

Piac szusszant a mai napon, ahogy vártuk. Amíg nem sikerül legyőzni a mozgókat, addig longokkal érdemes kivárni. Fontos, hogy hol stabilizálódik a piac.

Ellenállás zónához érkeztünk

Bull'n'Bear

Derék emelkedésen van túl a hazai piac, és úgy tűnik, hogy az eddig erős mol mostantól lemaradó lehet. Érdekes magyarázat, hogy a telekomot felvásárlási sztori miatt tépték ma, de a lényeg, hogy cikk legyen, annak tartalma oly mindegy.

Háborús hétvége után

Bull'n'Bear

Sajnos ez a hétvége sem volt nyugodt, Líbiában a helyzet fokozódott. Várhatóan a tőzsdék volatilitása ezen a héten is megmarad, idegesek a piacok. Pénteken határidős kifutás volt itthon, ezért voltak nagy kötések záróban.

Háború a tőzsdén és Líbiában

Bull'n'Bear

Éjszaka látott napvilágot a hír, miszerint az ENSZ BT jóváhagyta Líbia bombázását. A feszültség folyamatosan nő a világban, ami a piacokon is jelentkezni fog, ezért volatilitás növekedni fogok, aki tud jól kereshet a zavarosban.

1 - 10 / 108 Régebbi cikkek →