Regisztráció Elfelejtett jelszó

Cikkek - címke: Richter

Tízmilliárdos költségcsökkentést hajt végre az idén a Richter

Bull'n'Bear

A Richter Gedeon Nyrt. 7-8 százalékos euróban számolt forgalomcsökkenést vár az idén, a nyereségesség javítása érdekében pedig 10 milliárd forint értékű költségcsökkentést hajt végre - jelentette be Bogsch Erik, a társaság vezérigazgatója sajtótájékoztatón hétfőn Budapesten.

Richter technikai elemzés - 2013.11.21.

Bull'n'Bear

Az ősz sztárja, az MSCI index büszke tagja valószínűleg az év hátralévő részében kipiheni a hatalmas hegymászást, ezért csak okosan zargassuk vételeinkkel.

Technikai elemzés - 2013.10.25.

Bull'n'Bear

Bár a vezető piacok indexei szárnyalnak, a mi szerény méretű piacunk továbbra is csak szenved. Ettől függetlenül mindig vannak lehetőségek, amik az alacsony hozamokat könnyen lepipálják.

Technikai elemzés - 2013.10.14.

Bull'n'Bear

Nyugaton továbbra is balettoznak azon a bizonyos adósságplafonon, komolyan kész Hollywood-i mese a történet. Ennek örömére az OTP tudott emelkedni, de azért nem számottevő a történet.

Technikai elemzés - 2013.10.08.

Bull'n'Bear

Továbbra is dráma zajlik amerikában, Horvátországban, MOL-ban, de a Richter tulajdonosok örülhetnek.

Technikai elemzés - 2013.10.01.

Bull'n'Bear

Továbbra is izgalommentes kereskedés zajlik itthon a vezető papírokban. A richter azonban végre megindult, így hosszú konszolidáció után új trend indulhat.

Technikai elemzés - 2013.09.18.

Bull'n'Bear

A FED eldöntötte, hogy még szól a zene, ezért ismét vigalom lehet a világban. Jó hír ez az országnak is, mert olcsón finanszírozhatóvá válunk. Azonban a BÉT mozgását ez mennyire fogja befolyásolni, azt csak remélhetjük.

Technikai elemzés - 2013.09.17.

Bull'n'Bear

A nyugati piacok optimista hangulatát meg se közelíti a hazai tőzsde. Gyakorlatilag vegetál a BÉT, ezért értelmes pozíciót is csak komolyabb kockázat mellett lehet nyitni.

1 - 10 / 191 Régebbi cikkek →