Regisztráció Elfelejtett jelszó

Cikkek - címke: Richter

Minden várakozást meghaladóan nőtt a Richter a második negyedévben

Bull'n'Bear

Budapest, 2022. augusztus 3., szerda (MTI) - Idén a második negyedévben az elemzői várakozásokat meghaladóan nőtt a Richter árbevétele és nyeresége: az árbevétel 23,7 százalékkal 192,9 milliárd forintra, az adózott nyereség több mint duplájára, 77,1 milliárd forintra nőtt április-júniusban az előző év azonos időszakához képest - közölte a Richter Gedeon Nyrt. a tőzsde honlapján szerdán.

A Richter lezárta a Janssennel kötött eszközvásárlási akvizíciót

Bull'n'Bear

Budapest, 2021. január 7., csütörtök (MTI) - A Richter Gedeon Nyrt. lezárta a belga Janssen cég fogamzásgátló tapaszára kötött, több mint 78 milliárd forintos eszközvásárlási akvizíciót - közölte a gyógyszeripari vállalat a tőzsde honlapján csütörtökön.

A vártnál jobban nőtt a Richter árbevétele és nyeresége az első negyedévben

Bull'n'Bear

Budapest, 2019. május 10., péntek (MTI) - A Richter Gedeon Nyrt. 121,6 milliárd forint konszolidált árbevételt ért el idén az első negyedévben, ami 6,7 százalékkal nagyobb az előző év azonos időszakában elértnél - közölte a gyógyszeripari vállalat a Budapesti Értéktőzsde honlapján pénteken.

Csökkenő forgalomban gyengült a BUX a héten

Bull'n'Bear

Budapest, 2019. május 5., vasárnap (MTI) - Csökkenő forgalom mellett gyengült a Budapesti Értéktőzsde (BÉT) részvényindexe a héten, a BUX 41 775,36 ponton zárt pénteken, 2,99 százalékkal alacsonyabban az előző heti, ugyancsak négy nap alatt elért záróértékénél.

Tízmilliárdos költségcsökkentést hajt végre az idén a Richter

Bull'n'Bear

A Richter Gedeon Nyrt. 7-8 százalékos euróban számolt forgalomcsökkenést vár az idén, a nyereségesség javítása érdekében pedig 10 milliárd forint értékű költségcsökkentést hajt végre - jelentette be Bogsch Erik, a társaság vezérigazgatója sajtótájékoztatón hétfőn Budapesten.

Richter technikai elemzés - 2013.11.21.

Bull'n'Bear

Az ősz sztárja, az MSCI index büszke tagja valószínűleg az év hátralévő részében kipiheni a hatalmas hegymászást, ezért csak okosan zargassuk vételeinkkel.

Technikai elemzés - 2013.10.25.

Bull'n'Bear

Bár a vezető piacok indexei szárnyalnak, a mi szerény méretű piacunk továbbra is csak szenved. Ettől függetlenül mindig vannak lehetőségek, amik az alacsony hozamokat könnyen lepipálják.

1 - 10 / 196 Régebbi cikkek →