Regisztráció Elfelejtett jelszó

Cikkek - címke: Richter

A vártnál jobban nőtt a Richter árbevétele és nyeresége az első negyedévben

Bull'n'Bear

Budapest, 2019. május 10., péntek (MTI) - A Richter Gedeon Nyrt. 121,6 milliárd forint konszolidált árbevételt ért el idén az első negyedévben, ami 6,7 százalékkal nagyobb az előző év azonos időszakában elértnél - közölte a gyógyszeripari vállalat a Budapesti Értéktőzsde honlapján pénteken.

Csökkenő forgalomban gyengült a BUX a héten

Bull'n'Bear

Budapest, 2019. május 5., vasárnap (MTI) - Csökkenő forgalom mellett gyengült a Budapesti Értéktőzsde (BÉT) részvényindexe a héten, a BUX 41 775,36 ponton zárt pénteken, 2,99 százalékkal alacsonyabban az előző heti, ugyancsak négy nap alatt elért záróértékénél.

Tízmilliárdos költségcsökkentést hajt végre az idén a Richter

Bull'n'Bear

A Richter Gedeon Nyrt. 7-8 százalékos euróban számolt forgalomcsökkenést vár az idén, a nyereségesség javítása érdekében pedig 10 milliárd forint értékű költségcsökkentést hajt végre - jelentette be Bogsch Erik, a társaság vezérigazgatója sajtótájékoztatón hétfőn Budapesten.

Richter technikai elemzés - 2013.11.21.

Bull'n'Bear

Az ősz sztárja, az MSCI index büszke tagja valószínűleg az év hátralévő részében kipiheni a hatalmas hegymászást, ezért csak okosan zargassuk vételeinkkel.

Technikai elemzés - 2013.10.25.

Bull'n'Bear

Bár a vezető piacok indexei szárnyalnak, a mi szerény méretű piacunk továbbra is csak szenved. Ettől függetlenül mindig vannak lehetőségek, amik az alacsony hozamokat könnyen lepipálják.

Technikai elemzés - 2013.10.14.

Bull'n'Bear

Nyugaton továbbra is balettoznak azon a bizonyos adósságplafonon, komolyan kész Hollywood-i mese a történet. Ennek örömére az OTP tudott emelkedni, de azért nem számottevő a történet.

Technikai elemzés - 2013.10.08.

Bull'n'Bear

Továbbra is dráma zajlik amerikában, Horvátországban, MOL-ban, de a Richter tulajdonosok örülhetnek.

Technikai elemzés - 2013.10.01.

Bull'n'Bear

Továbbra is izgalommentes kereskedés zajlik itthon a vezető papírokban. A richter azonban végre megindult, így hosszú konszolidáció után új trend indulhat.

1 - 10 / 193 Régebbi cikkek →