Regisztráció Elfelejtett jelszó

Cikkek - címke: bankszektor

Júliusban nőtt a banki hitelezés az eurózónában

Bull'n'Bear

Éves szinten 2,4 százalékkal nőtt az eurózónában a bankok pénzügyi szektoron kívül működő vállalati hitelezése júliusban az előző havi 2,0 emelkedés után - derült ki az Európai Központi Bank (EKB) hétfőn közzétett havi jelentéséből.

A KBC csoport kedvező harmadik negyedévet zárt

Bull'n'Bear

A belga KBC csoport az egy évvel korábbinál kedvező harmadik negyedévet zárt. Profitja ugyanakkor kisebb lett a második negyedévinél, részben azért, mert az akkori adózott eredményt jelentős egyszeri tétel is növelte.

Új vezérigazgató a Citi Magyarország élén

Bull'n'Bear

A Citi hétfőn bejelentette, hogy Aftab Ahmedet nevezte ki a Citi Magyarország vezérigazgatójának, valamint a Magyarországot, a dél-közép-európai és a Balti-térség országait magában foglaló régió vezetői posztjára.

Növekedett tavaly az Erste Biztosító

Bull'n'Bear

Az Erste Biztosító díjbevétele 2012-ben 6,2 százalékkal 15,1 milliárd forintra növekedett, miközben a biztosítási piac 6,5 százalékkal csökkent - közölte a biztosító kedden az MTI-vel.

Nyereségbe fordult tavaly az Erste Group eredménye

Bull'n'Bear

Nyereségbe fordult az Erste Group eredménye tavaly, bevételének csökkenése ellenére. A csoport magyarországi tevékenységének vesztesége tizedére csökkent - tájékoztatta csütörtökön az Erste Group az MTI-t.

200 milliós bírságot az ING alapkezelőjére

Bull'n'Bear

Kétszázmillió forint bírsággal sújtotta az ING alapkezelőjét a Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyelete (PSZÁF), és felszólította a pénztári vagyonkezelési jogszabályok betartására, mert a cég a vagyonkezelés során több milliárd forintnyi költséget vont el jogsértően az ING az önkéntes- és magánnyugdíjpénztári tagjaitól - közölte a PSZÁF az MTI-vel pénteken, hozzátéve, hogy a feltárt jogszabálysértések miatt a felügyelet a nyomozóhatósághoz is fordult.

Megemelte OTP célárát a KBC

Bull'n'Bear

Vételi ajánlással és 4626 forintos fair értékkel kezdte meg az OTP részvények újbóli követését a KBC Securities intézményi fundamentális elemzője.

A HSBC eladta magyarországi érdekeltségét

Bull'n'Bear

Eladta magyarországi leányvállalatában, az HSBC Credit Zrt.-ben meglévő 100 százalékos érdekeltségét a londoni székhelyű HSBC bankcsoport európai részlege. A cég a tranzakciót kedden jelentette be a Londoni Értéktőzsdén (LSE).

1 - 10 / 69 Régebbi cikkek →