Regisztráció Elfelejtett jelszó

Cikkek - címke: energiaszektor

Áramkimaradásoktól tart az RWE vezetője

Bull'n'Bear

Szerte Európában áramszünetekre kell számítani, mert egyre kevésbé kifizetődő hagyományos erőművet üzemeltetni - mondta a magyarországi érdekeltségekkel is rendelkező német RWE vezetője egy keddi interjúban.

Megegyezne a CEZ-zel az albán kormány

Bull'n'Bear

Bíróság helyett inkább kiegyezne a Cseh Energetikai Művekkel (CEZ) az albán kormány, hogy elkerülje a nemzetközi döntőbíróságot, amellyel a CEZ fenyegeti Tiranát a tulajdonában lévő CEZ Shperndarje disztribúciós vállalat miatti vitájában.

Csökkent az OMV eredménye a második negyedévben

Bull'n'Bear

A második negyedévben az előző évinél és az elemzői várakozásoknál alacsonyabb egyszeri tételektől megtisztított üzleti eredményt és nyereséget ért el az OMV osztrák olajipari konszern - tájékoztatta kedden az MTI-t a társaság.

Rekordévet zárt az MVM Csoport tavaly

Bull'n'Bear

Történetének legeredményesebb évét zárta az MVM Csoport tavaly, konszolidált árbevétele az előző évinél mintegy 120 milliárd forinttal több, 768 milliárd forint, adózás előtti eredménye pedig minden eddiginél magasabb, 97 milliárd forint volt - mondta Baji Csaba, az MVM Magyar Villamos Művek Zrt. elnök-vezérigazgatója csütörtöki budapesti sajtótájékoztatóján.

Kétmilliárd forintból fejlesztette az üzemirányítást az Émász

Bull'n'Bear

Elkészült a német többségi tulajdonban lévő Émász Nyrt. új, integrált üzemirányítói és hálózatfelügyeleti rendszere, a több mint öt év alatt kifejlesztett, kétmilliárd forintos beruházást Hans-Günter Hogg, az Elmű-Émász társaságcsoport igazgatósági tagja adta át Miskolcon pénteken.

Csökkent a CEZ nyeresége tavaly

Bull'n'Bear

Másfél százalékkal, 40,2 milliárd koronára esett vissza tavaly éves szinten a Cseh Energetikai Művek (CEZ) adózott nyeresége - közölte a CEZ csütörtökön közleményben.

Posta és Elmű között ötletes együttműködés

Bull'n'Bear

A Magyar Posta kézbesítői olvassák le januártól az Elmű-Émász csoporthoz tartozó villanyórákat, a cégek kedden írták alá az erre vonatkozó együttműködési szerződést.

1 - 10 / 63 Régebbi cikkek →