Regisztráció Elfelejtett jelszó

Jogi nyilatkozat

A tozsdefigyelo.com által publikált hírekben, interjúkban, elemzésekben és egyéb írásokban figyelmet fordított arra, hogy a felhasznált adatok hiteles, megbízható forrásból származzanak. Az adatok hitelességéért mindazonáltal a tozsdefigyelo.com online gazdasági újság, illetve szerkesztői felelősséget nem vállalnak. A megjelenített tartalmak tájékoztatás célját szolgálják, befektetési ajánlatnak nem minősülnek.

A magyar-, külföldi- és nemzetközi devizapiac folyamatait elemző, értékelő szerző felelősséget nem vállal a cikk tartalmáért. A publikált elemzésekben, írásokban foglaltak nem minősíthetőek befektetésre ösztönzésnek, vételre, vagy eladásra vonatkozó felhívásnak, befektetési tanácsadásnak.

A tozsdefigyelo.com online gazdasági újság szerkesztőségének tagjai a tőzsdén saját nevükben kereskedhetnek és tőzsdei társaságok részvényeivel rendelkezhetnek. Munkatársaink számára a tőzsdén történő tranzaktálás azért engedélyezett, mert meggyőződésünk szerint korrekt tájékoztatást és elemzést csak valós részvénypiaci tapasztalattal rendelkező személyek tudnak a részvénypiacról adni. A tozsdefigyelo.com online gazdasági újság szerkesztőségi politikája alapján azonban az esetleges tőzsdei érdekeltség a szerkesztőségi munkatársak cikket, véleményét, tájékoztatását nem befolyásolhatja.

Amennyiben az tozsdefigyelo.com szerkesztői között az oldalon publikált elemzés, vélemény, hír által érintett a társaságban, azt feltüntetjük. A megjelenített tartalom objektivitása elsőszámú célunk.

A publikált elemzések, írások a szerző kizárólagos tulajdonát képezik, azok felhasználása csak a szerző írásos engedélyével lehetséges.

A fórum és blog tartalmakért a tozsdefigyelo.com felelősséget nem vállal. A regisztrált felhasználók elfogadják, hogy a tozsdefigyelo.com esetenként hírlevélben tájékoztathatja őket az oldalt érintő változásokról, elérhető akciókról.

A tozsdefigyelo.com harmadik fél számára nem adja tovább a felhasználók adatait, azonban kivételt képezhetnek az esetlegesen előforduló olyan jogi esetek, amikor a szolgáltatónak kötelessége a hatóságoknak átadni a kért információkat megfelelő dokumentumok és igazolások birtokában.

Bull'n'Bear Tőzsdefigyelő szerkesztőség

A tozsdefigyelo.com hivatalos mti hírfelhasználó