Regisztráció Elfelejtett jelszó

Cikkek - címke: BUX

Emelkedő forgalom mellett erősödött a BUX a héten

Bull'n'Bear

Budapest, 2019. január 13., vasárnap (MTI) - Emelkedő forgalom mellett emelkedett a Budapesti Értéktőzsde (BÉT) részvényindexe a héten, a BUX 40 886,06 ponton zárt, 740,88 ponttal, 1,85 százalékkal magasabban az előző heti záró értékénél.

Növekvő forgalomban erősödött a BUX az év első hetében

Bull'n'Bear

Budapest, 2019. január 6., vasárnap (MTI) - Növekvő forgalom mellett emelkedett a Budapesti Értéktőzsde (BÉT) részvényindexe az év első hetében, a BUX pénteken 40 145,18 ponton zárt, 2,57 százalékkal magasabban a 2018. év végi záróértékénél.

Rekordokkal zárta az évet a Budapesti Értéktőzsde

Bull'n'Bear

Az év utolsó hónapjában ismét csúcsot döntött a BUX index, 32 025,6 ponttal új rekordot ért el, a tőzsdei forgalom kissé csökkent a novemberihez képest - közölte a Budapesti Értéktőzsde (BÉT) hétfőn.

Technikai Elemzés - (05.18)

Bull'n'Bear

Egy könnyed 1000 pontos, khmmm 1000 pontos emelkedésen van túl a hazai piac, teljes vételi klímax alakult ki. Úgy gondolom utolsó nagy rohamban vagyunk, amivel a lehető legmagasabbra akarják erőszakolni a piacokat.

Technikai Elemzés - Blue (05.07)

Bull'n'Bear

Mai napon hosszú idő után először fordult elő, hogy a piacot jelentős pluszból beadták és nyitási szint alá zártunk. Forgalom elég magas volt, jelzésértékű.

Technikai Elemzés - Hetes grafikonok(05.02)

Bull'n'Bear

Újabb héten vagyunk túl, ahol ismét eseményteli napok voltak. Forgalom csak az otpben volt ismét, de csütörtökön a hatalmas átkötések jót tettek a chartnak. Legtöbb papír már ezen az időtávon is túlvettséget mutat. Telekommal nem foglalkozom osztalékszelvény vágás miatt

Május a bika csillagjegye!?!

Bull'n'Bear

Érdemes megnézni tavaly májusban mi történt a piacon. Természetesen nem jelenti, hogy most is ez lesz, de a történelem ismétli magát.

Technikai Elemzés (04.29)

Bull'n'Bear

Piac hihetetlen, megállíthatatlan, semmi nem számít most. Logika nincs, észszerűség sincs, csak vétel, folyamatosan erőltetik felfele. Igazából kitalálni, megjósolni továbbra sem lehet, hogy meddig húzzák, de aki gondolja tartson az árral, óvatosabbak ne nyissanak új pozit.

Technikai Elemzés - bluek(04.09)

Bull'n'Bear

A változatosság kedvéért ismét réssel nyitottunk felfele, kevés az eladó, sok a vevő? A bétet ma egyértelműen az OTP húzta, többi papír csak tántorgott. Nézzük őket egyenként, hogy is állunk.

1 - 10 / 18 Régebbi cikkek →