Regisztráció Elfelejtett jelszó

Migránsok és bevándorlók

Kínai menni Amerika

#1498414 Koffein

kína-amerika fű alatt 40 nap... útlevelek ugyancsak a határmentén elhagyásra kerülnek, mint eu szélein, vagy vízein... mindez 40e $-os a kaland, mire átérnek... azt mondják, hogy a tiktokon szedik össze az infókat, útvonalakat, kiket béreljenek fel, merre menjenek.. kb 8percnél az öreg azt mondja, kb 3000 migri per hetente megy át a telkén...

1,

2,

https://www.bild.de/regi…

#1497652 Koffein

https://www.bild.de/regional/dresden/dresden-aktue...

ilyen sztorik után csodálkoznak, hogy az AFD vezet..

"A Civey kutatóintézet új felmérése szerint az AfD a szavazatok 37 százalékát szerezné meg Szászországban, ami négy százalékpontos növekedést jelent a négy héttel ezelőtti utolsó felmérés óta (1. kép). Eközben az SPD a szavazatok siralmas 3 százalékát szerezné meg. Öt évvel ezelőtt a párt még 7,7 százalékot ért el.

Ha a baloldali SPD ilyen eredményt érne el az őszi tartományi választás során, akkor a második világháború óta először fordulna elő, hogy az SPD nem érné el az 5 százalékos küszöböt egy szövetségi államban, ami azt jelentené, hogy kiesne a parlamentből."

May be a graphic of texthttps://www.facebook.com/kancz.geopolitika/posts/8...

Gondolom nem tudják, hog…

#1497535 Koffein Előzmény: #1497533

Gondolom nem tudják, hogy honnan és mikor jönnek... ez talán parti őrség dolga lenne, hogy elfogja őket, de az is lehet, hogy a narratíva része, ha ott vannak, mehetnek, nem állíthatják meg...

Egyébként a polgárőrség,…

#1497533 TrendMan Előzmény: #1497382

Egyébként a polgárőrség, a biztonsági őr vagy akár a szélsőjobb ilyenkor hol van?

Deportálás

#1497300 TrendMan Előzmény: #1497297

A saját állampolgárok érdekeinek a képviseletével csak a szélsőjobb tud pontokat gyűjteni.

Deportálás

#1497297 Koffein

Mi a tosz ez az aggodalom?

Jobban féltenek egy másik kontinensről valót, mint a saját állampolgáraikat...

Anglia: https://www.portfolio.hu/global/20231212/alairtak-...

"A törvénytervezet közvetlen előzményeként a brit legfelsőbb bíróság nemrégiben jogszerűtlennek minősítette az illegálisan Nagy-Britanniába érkező menedékkérők áttelepítését Ruandába. A végzés szerint fennáll ugyanis annak a kockázata, hogy a menedékkérőket a ruandai kormány visszatoloncolja azokba az országokba, ahonnan elmenekültek, vagy más olyan országokba, ahol jogsérelem vagy üldöztetés érheti őket."

Franciao.: https://hvg.hu/vilag/20231212_Elbukott_Macronek_mi...

"A kormány álláspontja szerint a törvényjavaslat megkönnyítette volna, hogy kiutasítsák azokat a migránsokat, akiket ötéves vagy annál hosszabb börtönbüntetésre ítéltek, és megnehezítette volna a migránsok számára, hogy családtagjaikat Franciaországba költöztessék."