Regisztráció Elfelejtett jelszó

Migránsok és bevándorlók

--állami segélyből vett lőszereket Szlovákiában és szerelt össze fegyvereket az államtól igényelt lakásban, Hejjjjj .. --

#864730 Koffein Előzmény: #864727

a leírtak alapján, siralmas élete volt szegénynek.. 42nm-es lakás, pénz.. a mocskos keresztények elnyomták, nem tudott kibontakozni a jó dolgába, csak fedelet kapott a feje fölé, meg némi zsebpénz, hogy ne dögöljön éhen.. érthető az ámokfutása.. jaaa nem XD

vicc, hogy egyes embereket mennyire megtudnak vezetni ezek az isisesek... nem képesek racionálisan gondolkodni...

xxx

#863639 TrendMan

"A birodalom nyugati fele a migránsok évszázadok óta folyó szervezett betelepítése miatt elveszett, a határok porózussá váltak, a valaha egymilliós Rómát menetrendszerűen fosztották ki a barbárok. Az egykor legyőzhetetlen légiókat külföldi zsoldosokkal kellett felduzzasztani. "

https://telex.hu/eszkombajn/2020/10/13/ket-koponya...

hernády

#844726 prfecó Előzmény: #844720

nagyobb tétbe játszik

spéci az egész Európában egyedülálló petrolberuházás 1 milliárd EUR , a magyar állam nem 12 milliárdot , hanem a multiknak megadott általános 10 - 12 % adja. Törököket azért dolgoztat a MOL , mert gyorsan és sokkal kizsákmányálhatóbban dolgoznak.

Multi 10v% állami támogatás 31milliárd , ráadásul baráti magyar cég - HerrNády és fociCsány is benne van , mekkora lesz a támogatás ???

Esetleg az épittetők között feltünikLoLo érdekeltség???

A régió legnagyobb vegyi…

#844720 Láma Előzmény: #844716

A régió legnagyobb vegyi üzeme épül. A bigét közben éppen kicsinálják. Nehogy kiderüljön mire megépül, hogy az egyik sarokban műtrágyát fognak gyártani, mert hiány van a régióban műtrágyából.

Több száz migráns lépett…

#844463 TrendMan

Több száz migráns lépett be Mexikóba délről.

A mexikói elnik a következőket nyilatkozta:

"Optimista vagyok, mert itt van ez a nagy ország északra és annak az elnöke azt igérte, hogy megmutatja, hogyan kell falat építeni."