Regisztráció Elfelejtett jelszó

Cikkek - címke: RFV

Felmondott Soós Csaba

Bull'n'Bear

Az esti órákban a BÉT-en megjelent közlemény szerint Soós Csaba a társaság elnöke hétfői napon felmondott posztjáról.

A hullócsillag vége

Bull'n'Bear

Az elmúlt másfél év hosszan tartó szenvedése és a közel 99 százalékos esés után ma este tette fel az i-re a pontot a csődeljárás alatt álló E-Star Nyrt. A maják megjósolták...

Tovább vásárol az E-Star

Bull'n'Bear

Megérkezett az E-Star leányvállalatának számlájára a Fejér és Veszprém megyei projektek megszüntetésével kapcsolatos, összesen 2,54 milliárd forint, így folytatódhat a 2012/A kötvények bruttó 35 százalékos árfolyamon történő visszavásárlása. A más lejáratú kötvények visszavásárlására irányuló aukciót azonban az E-Star bizonytalan időre elhalasztja - tájékoztatta az E-Star Alternatív Energiaszolgáltató Nyrt. hétfőn az MTI-t.

E-Star elemzés 2012.07.10.

Bull'n'Bear

Sajnos nehéz elemezni a papírt, mert folyamatosan esik korrekció nélkül. Minden indikátor túladott.

E-Star saga újabb fejezet

Bull'n'Bear

Azt gondolhatták sokan, hogy a Lengyelországból érkező hírek végre megállítják vagy megfordítják az elmúlt másfél év tragikus horror történetét. Azonban pont olyan kérész életű lett az optimizmus, mint minden emelkedés tavaly tavasz óta.

E-Star csillagfázis - fehértörpe

Bull'n'Bear

Aki már legalább egy éve olvassa az oldalt emlékezhet rá, hogy a részvény viselkedését a csillagfázisokhoz hasonlítottam. Akkor még nem nagyon gondoltuk, hogy valóban végig járjuk a csillagok életútját és a végén fehér törpe lesz a papírból.

E-Star elemzés 2012.04.20.

Bull'n'Bear

A korábbi sikertörténetből mára rémálom lett, de tavaly már megjegyeztem, hogy nem ez az első dráma a papír életében.

1 - 10 / 28 Régebbi cikkek →