A korábbi sikertörténetből mára rémálom lett, de tavaly már megjegyeztem, hogy nem ez az első dráma a papír életében.

60 perces:

alt

Tavaly évvégi elemzésemben említettem meg először a 2070-es szintet ami célár lehet és sajnos már 60 perces felbontáson a fibonacci szint alá mutat. 2000 lélektani támasz lesz, így nem gondolnám, hogy egy szuszra levernék, hanem innen korrekcióra számítok. A csökkenő trend mellett csorog a részvény, várjuk célárnál. Felfele 2700 az ellenállás.

Napos:

alt

Csökkenő csatornában esik, aminek az alja éppen 2000 környékén van. Remélem, hogy első körben megtartja, majd ismét legalább a csatorna tetejét leteszteli. Kéne egy kis forgalom, mert anélkül felesleges trendfordulóra számítani a közeljövőben. Forgalom pedig a hívők és hitetlenek csereprogramjából lesz. 3500 felett rock&roll, de egyelőre illúzió. 2000 alatt gyorsulú esésre számítok.

Napos logaritmikus:

alt

Sajnos logaritmikus felbontásban kiesett a csökkenő csatornából. Ilyen felbontásban kevesebben nézik a részvény, de ez azért hasznos, mert az elmozdulások mértéke arányosabb.

Hetes:

alt

Emlékeztetőnek bekarikáztam, hogy korábban is elszenvedett már a papír egy 85%-os esést, de utána tízszerezett. Ebből számoltam ki korábban (4200 körül), hogy 2000 is simán benne lehet az árfolyamban. Nos a helyzet azt hiszem elérkezett, ha optimisták vagyunk, akkor ha innen tízszerez 20k következik. :)

alt

Akkor is éppen hitelei miatt verték szét a papírt, de jól látszik, hogy a történelem ismétli magát. Sőt most az esés is lassabb volt. Katasztrófát a korábbi mélypont elesése jelentene. Enyhén szólva is volatilis a papír, hogy 5 éven belül dupláz, majd hatodolódik, aztán tízszerez és megint hatodolódik. Extrém sport ez, tessék úgy is kezelni...

Sok sikert!