A GREP Green Public Lighting Zrt. felszámolást kezdeményezett az E-Star Nyrt. ellen.

Az E-Star Alternatív Energiaszolgáltató Nyrt. („Táraság” „E-Star”) tájékoztatja tisztelt Befektetőit, hogy a Társaság vezetése - a Közgyűlés 16/2012. (11.02.) számon hozott határozata alapján - a Cstv. 7. § (1) bekezdése szerint csődeljárás lefolytatása iránti kérelmet nyújtott be az illetékes Törvényszékre.

A fentiekre tekintettel a Törvényszék a Társaságot a Törvényszék további döntéséig ideiglenes fizetési haladékban részesítette. A csődeljárás lefolytatása iránti kérelem benyújtásának oka, hogy a Társaság nem tudott határidőben eleget tenni fizetési kötelezettségeinek, a hitelezők felszámolási eljárás megindítására vonatkozó joga megnyílt.

Tekintettel a fentiekre, illetve arra, hogy a Társaság ellen a GREP Green Public Lighting Zrt. (székhelye: 8244 Dörgicse, külterület 031/59; Cg: 19-10-500276) felszámolási kérelmet nyújtott be (melynek tekintetében a Cstv. 24. § (3) bekezdés szerinti 8 napos nyilatkozattételi határidő még nem telt le), a Társaság Igazgatósága a csődeljárás lefolytatása iránti kérelem benyújtásáról döntött.

A Társaság célja, hogy a csődeljárás során hitelezőivel csődegyezséget kössön, biztosítva ezzel a Táraság további működését.