Regisztráció Elfelejtett jelszó

Nagyvilág

adózás

#863340 matgab Előzmény: #863336

amatőr könyvelője van, Mészáros szerintem még vissza is igényelt néhány milliárdot! :-)

21ik század is az usáé lehet

#863147 Ibiza Előzmény: #863135

Pont israel a Master Blaster aki usa nyakán ül és irányítja a saját érdekében. Usa erősen függ a zsidó bankoktól. Anno atombombával is bezsarolták azok a tudósok. Ezért kellett bemutatót tartani Japánban. Ez befektetés volt és beigérték az erősebb hidrogén bombát. Ezt Teller Edétől hallottam egy hosszú riportban, később ezt a részt kivágták

Kustom Coach WerksTény, változik a világ befolyási övezete, időnként újraosztják a lapokat. Oroszok, Eu, Usa, Kína Törökök, +Irán mint motiváló tényező. India még nem tért magához, kasztrendszere és elmaradott kultúrája gúzsba köti, talán nem véletlen. Arabokat is sikerül egymás ellen forgatni a nagyhatalmaknak.
Ez a fickó sem érti, nincs egységes kultúra, arabok törzsekbe szerveződnek és a főtörzsfőnök tartja egyben, aki erőt mutat de szövetségi az alapja. Ezért fejezték le Líbiát, Irakot, Afgánokat, Szíriát, zűrzavart teremtve. Zűrzavar mert a törzsfők mindegyike azt gondolja ő lesz a soros főtörzs. De mivel usa hozzá hű vezetőt akar akit egyik sem ismeri el a benyomott csicskát.

Csak jelzem. amikor kike…

#863048 Ibiza Előzmény: #862740

Csak jelzem. amikor kikelnek a kiscsirkék, válogatják őket, a kiskakasokat zsákba rakják és lefojtják.