Regisztráció Elfelejtett jelszó

Nagyvilág

Választások hajrában

#1500577 matgab Előzmény: #1500526

Abban biztos vagyok , hogy eszkalálódik a háború, főleg a mostani európai szavazási eredmények után. Az atomban csak bízom, hogy nem vetik be.

Választások hajrában

#1500526 amix Előzmény: #1500508

Nem lesz atombomba. NATO sem fog támadni. Még kitart pár hónapig a harc, aztán november végén leülnek tárgyalni.

Választások hajrában

#1500508 matgab Előzmény: #1500502

Teljesen világos számomra, hogy a döntés már megszületett a NATO beavatkozásról Ukrajnában.

És ez a megnyerhetetlen (se oroszok nem tudják megnyerni, se az ukránok, sem a NATO) háború eszkalációja lesz.

Nem attól tartok, hogy az oroszok átlépnék Ukrajna nyugati határait, hanem hogy rakétákkal vagy atombombákkal fogják "kezelni" a helyzetet, illetve, ha nincs döntés vagy túl sok az áldozat, akkor előbb utóbb be fogják vezetni Európa szerte a kötelező sorkatonaságot és mehetünk mi is Ukrajnába.


Választások hajrában

#1500491 Spade Előzmény: #1500350

Azért érdekes a hülye nyeu nato tagok aszitték az oroszok majd birka módon eltűrik h az ukrik a nagy hatótávolságú rakétáikkal galambvadászatot tartanak a hátországi orosz városokban. Mert sok vörösvonalat már átléphettek. De jött a válasz ők is rakétákkal látják el az amcsi és eu országok ellenségeit. Vagy három héttel ezelőtt egy elemző (nem mondom h ki) mondott is példát pl h mi van ha a hutikat ellátják kindzsal vagy faszom rakétákkal azok meg telibe verik vele angol francia német hadihajókat (amcsikat figyelmeztetésként még nem, őket majd a venezuelába szállítandó rakcsik basszák majd fel) hullámsírba küldve őket jemen partjainál meg a szuezi csatorna bejáratánál. Kivi leszek majd a reakciókra. Az olajban biztos vagyok.

Amazon tőrzs találkozás az internettel

#1500489 matgab Előzmény: #1500483

borzasztó szomorú. Mi lépésről lépésre jutottunk oda, de mi is nosztalgiával gondolunk gyakorlatilag a 80-as - 90-es évekre, amikor még nem volt sem mobil, sem internet, sem szinte számítógép. Akkor valóban az emberek többet beszéltek, találkoztak egymással, minőségibbek voltak az emberi kapcsolatok. A közösségek összetartó ereje is jóval erősebb volt , a fiatalok együtt voltak a grundon, nem mindenki saját szobájában nyomta a számítógépet...

A párkapcsolati szinten is nem az volt, hogy egy randin van otthon ültek egymás mellett a párok és nyomkodták a telefont.

Választások hajrában

#1500350 Spade Előzmény: #1500330

Sajnos úgy látom h most az eu parlamentben nem lesz nagy változás, Kis elmozdulás talán a szuverenitás irányába. Mert a németek hollandok stb. túl birkák és gyávák. Az rendben van h a németek amcsi megszállás alatt állnak, de nem kellett volna ilyen szolgaian, önfeladva becsicskulniuk. Nemcsak a szocdemek hanem a cdu talán még jobban is amcsi csicska. A gyoros-malteros német-sajtó meg az utóbbi időben sikeresen visszaszorította az afd-t. Így nincs kiútjuk.Tehát ez a választás ami fordíthatott volna a németek sorsán (is) sztem elment. Talán majd 2029-ben, de addig sztem németo összezuhan ahonnan tényleg nem lesz visszaút. A következmény pedig be fogja igazolni azt amit oobán mond. BIzony az eu be fog menni katonával az ukrikhoz,(persze majd kreativan elnevezik humanitárius segélynek, békefenntartásnak, vagy faszom tuggya minek) az ukrik a rakétákkal azt lőnek majd az orosz területekből amit csak akarnak, Mert az ukri hadsereg éppen összezuhanóban, És meg kell támogatni őket, legalább novemberig, mert nagyon nem mutatna jól egy ukri vereség a demokratáknál, a novemberi amcsi választásokon.Weber pedig sztem be fogja vezettetni az eu-ban a kötelező sorkatonaságot mert e nélkül senki nem akar majd katona lenni.Az eu fordulat sztem most tehát elmarad (mert az eu ámbörök túl hülyék) és az eu szétesése se most lesz, Tehát a legsötétebb közeljövő elé nézünk Sztem.

Petr Pavel

#1500298 TrendMan Előzmény: #1500297

Érzetre valóban.

Most nem orosz milliomosok potyognak az ablakokból, hanem átjött a mizéria erre.

Spanyolország, Írország és Norvégia elismeri Palesztinát mint állam

#1500296 Koffein

https://www.portfolio.hu/global/20240522/sorra-jel...

Szerintem, ha Izrael végez a hamászal, akkor egy idő után, miután lesz erre energiájuk, spanyolországban és írországba meg fognak nőni a tüntikék és bátorítani, pénzelni fogják a kisebbségeket, hogy létre tudjanak hozni egy saját államot...

A helyzet Görögországban pedig, az hogy ...

#1500243 Koffein Előzmény: #1500239

Hát igen, mindenki másként képzeli el a saját élethelyzete alapján...


Japánt mondhatjuk egy fejlett társadalomnak, itt próbálkoztak mindennel, sőt! a családi pótlék felett megkapták az éves családi pótlék összeget és nem nagyon változott semmi... https://www.penzcentrum.hu/karrier/20090904/egy-ev...

https://www.portfolio.hu/gazdasag/20230331/nagy-ba...

Szerintem maga a kérdéskör rosszul van megközelítve, mert az emberek többségének anyagi helyzete nem olyan jó, ha kiesik egy fizetés, akkor a családi költségvetés megroggyanhat. Ebből kiindulva, azon kéne elgondolkodniuk a törvényhozóknak, hogy felajánlják, hogy oké, a nő fizetésének min.80%án megkapja mint családi támogatás, és a céget kötelezik, hogy visszavegyék abba a poziba, ahonnét elment szülni... oké, ez mo.on valamilyen szintem megoldott, de azért mindenki tud olyan sztorit, hogy szülési szabadságról menne vissza és megoldják, hogy ne kelljen visszavenni, vagy ha vissza is veszik, akkor olyan melót kap, hogy pár hónap után inkább felmond... s mivel nem egy ilyen példa van, ezért a nők is meggondolják, hogy szüljenek vagy sem, a szülési szabadságra menést, egy változás szokta felgyorsítani, pl cégösszeolvadás, felvásárlás, hogy amíg lemegy az átalakulás, kimaradnak a kirúgásos körökből.. nincs feszkó, kb 1év után elkezdi felvenni a kapcsolatot a még ott dolgozó kollégákkal, körbeszimatol, s ha még van feszkó, akkor rápörögnek a gyerekre és jééé becsúszott, és ismét van két év nyugi... amúgy átlagosan, egy nőnek, aki elindul valahonnan, bedolgozza magát, akár vezetői poziba, és onnan ha kiesik, nem nagyon van visszaút, mert felvesznek egy férfit a helyére, onnan egyhamar az nem megy el... más kérdés összeszerelő üzembe, hisz ott tök mindegy, de egy irodai melóba a gyerekszülés már poziból kiesést jelent... szóval, szerintem, valahol e kérdések körül kellene keresni megoldást... tesztelni, hogy müxik, vagy sem.. s ha nem, akkor megértünk a pusztulásra... :)

A helyzet Görögországban pedig, az hogy ...

#1500239 TrendMan Előzmény: #1500236

Az emberek feje tényleg mindenféle zavaros elképzeléssel van tele ebben a témában és képtelenek elvonatkoztatni attól az élettől, amit ők maguk élnek.