Regisztráció Elfelejtett jelszó

Nagyvilág

-- az elnök hangja --

#842001 TrendMan

"

Trump szerint a szélerőművek zaja rákot okoz

Ismét betámadta a szélenergiát Donald Trump. Az Egyesült Államok elnöke azt állította egy republikánus adománygyűjtő vacsorán, hogy a szélerőművek által keltett zaj rákot okoz. Állításával szemben nincs bizonyíték rá, hogy a turbinák által keltett zaj hozzájárulhat daganatos megbetegedések kialakulásához - hívja fel a figyelmet az amerikai rákellenes társaság (American Cancer Society) reakciójára hivatkozva a Bloomberg, amely párhuzamot von Donald Trump és Cervantes világhírű regényének szintén szélmalmokkal hadakozó, nem teljesen épelméjű főhőse Don Quijote között.

Amennyiben valahol a házad közelében működik egy szélmalom, gratulálok, a házad értéke 75 százalékkal csökkent. És azt mondják, a zaj rákot okoz

- fogalmazott Trump a rendezvényen.

A portál beszámolója szerint a jelent annál is kínosabb volt, hogy az elnök a becsmérlő kijelentések közben karjaival igyekezett a turbinalapátok mozgását utánozni, miközben kellemetlen, berregő hangot hallatott."

A munkánk lett az életünk

#841976 Bendeguz Előzmény: #841974

Azokat az éttermeket szeretem, ahol max 2 leves, 5 főétel és 3 desszert van. A borlapon se legyen több 10 bornál. De ezek nyilván sűrűn változzanak :)

A munkánk lett az életünk

#841974 TrendMan Előzmény: #841955

Elemeiben nagyon jó írás.

Egyes részek viszont nekem zavarosak, mintha valami filozófiai szürke-zónából erednének.

Az a rész ismert a marketing világából is, hogy ha túl nagy a választék valamiből, az már inkább frusztrációhoz és disztópiához vezet csakúgy, mint ha nincs választási lehetőség.

A szabadság maszlag ugyanaz a fajta visszahajló görbe, mint amit a boltokban élünk meg, ha túl sokféle gyümölcs joghurtból választhatunk.

JAB Holding

#841822 TrendMan Előzmény: #841810

Vajon mi derülne ki, ha a nagy észak-olaszországi vagyonok eredetét kutatnák a 14. században?

Ezek a vagyonok állítólag mind a quattrocento-ból erednek, ezek a családok 600 éve ülnek a hatalmas jólétben, amit akkor az őseik valahogy összeügyeskedtek.

Egyenlő pályák, egyenlő esélyek = Én kerékpárral megyek!!!

borravaló kommentelésért

#840265 Bendeguz Előzmény: #840264

jaj már, marketing :) adnak saját zsebből saját maguknak némi borravalót, közben meg emberek százezrei pampognak, hogy hátdehátde miezmáááá. kb ingyen hírverés

Iszlám állam

#839736 Bendeguz Előzmény: #839729

Tudom, radikális vsgyok, de ezeket mindet osszeterelni a sivatagban és pár új wmd-t kipróbálni rajtuk. Ennyi hasznuk lehetne a normális emberek számára