Regisztráció Elfelejtett jelszó

Nagyvilág

ééééés így fog leértékel…

#1498751 TrendMan

ééééés így fog leértékelődni Trump elnöki pályázata?

https://infostart.hu/kulfold/2024/02/28/donald-tru...

"a 81 éves Biden a 77 esztendős Trumpot támadja most - a korával."

"Ennek adott új fordulatot Donald Trump hétvégi bakija, amikor a Konzervatív Politikai Cselekvés Konferencián (CPAC) tartott beszédében Mercedesként hivatkozott feleségére, Melania Trumpra"


Putler interjú

#1498572 TrendMan Előzmény: #1498565

Mondjuk úgy hallottam van legalább három fő rejtekhelye és sok másodlagos.

És akkor még az alteregókról nem beszéltünk.

Ha mondjuk egy személyből 5-en vannak tizenkét rejtekhelyen, nem olyan könnyű beazonosítani.

És akkor még a MI-t sem említettük, ami generálhat további virtuális másolatokat.

Putler interjú

#1498565 Koffein Előzmény: #1498564

Annyira nem keresett, mert mindenki tudja hogy hol van. :)

Az állítások, amik elhangoztak érdekesek, amire nem láttam reakciót a nyugati sajtó részéről, ha meg is lennének szólítva az illetékesek, akkor is letagadnák... így adva teret a konspirációknak..

Putler interjú

#1498563 Koffein Előzmény: #1498558

így a kreml oldalán nem volt meg :) de Carlson oldalán meg volt, meg néztem a twitteren is, több mint 200millióan nézték meg, plusz yt-on 17millióan... szóval volt húzatja az interjúnak... :)

ha csak a számokat nézzük, súlyozzuk, elosztjuk, gyökön vonunk, akkor is azt lehet mondani, hogy az emberek kivannak éhezve arra, hogy a másik fél motivációját megismerjék...

Napi összeesküvés

#1498448 matgab Előzmény: #1498425

Csak hogy helyre tegyük a számokat...

Szerintem kb max 500 család az aki irányítja a világot, az kb max 2000-5000 ember.

Vagyunk 8 milliárdan.

Tehát 0,0000625%, vagy mondjuk 0,00005%


A bábuk nem bábuk, hanem valamilyen szinten ők is irányítják a környezetüket - csak a világ irányítói a környezetet alakítják úgy, hogy ezek az irányítók jól érezzék magukat benne és kitapossák a szart is az alájuk rendeltekből.

Ezek kb. nagy cégek vezetői és politikusok.

Nincs éles határ egyik csoport között sem, hiszen mindenkit irányít valaki és rengetegen irányítanak legalább pár embert.

Az hogy ki "zombi", azt nagyon jól megmutatta a covid vakcinázás. Az emberek nagy része anno kiátkozta a társadalomból, akik nem voltak hajlandóak oltakozni, mert "ezek miatt majd meg fog halni mindenki". Aztán voltak olyanok nagyon sokan, akik engedtek a nyomásnak. Hiszen nem lehetett másképp normális életet élni.

Aztán voltak azok, akik az istennek sem oltatták be magukat, persze ezek között is volt olyan aki azért mert amúgy tök hülye, meg volt aki azt mondta, hogy nem hisz ennek a tömegmanipulációnak.

De a célcsoport 95%-a beoltatta magát legalább kétszer, akkor is amikor már amúgy nyilvánvaló volt az hogy az egész covid és a vakcina hatásai hazugságra épülnek.

Aztán voltak azok az emberek is, akik önként még a 6. emlékeztető oltást is beadatták maguknak.

Ma már nem fújja a média mindenki pofájába, hogy oltás nélkül mind meghalunk és nem is hallok olyan embert, aki covid ellen beoltatná magát. Sőt , még influenza ellen is kevesebben oltattak , mint covid előtt.

Az emberek valahol érzik, hogy ez egy óriási kamu volt, ahol átverték őket. Pénzért, hatalomért, társadalmi kísérlet részeként stb stb..

De bevallani utólag nagyon kevés ember mondja, hogy igen, engem átbasztak , belezsaroltak stb stb és amúgy marhaság volt beadni. Pedig úgy néz ki így volt. Normál influenzába most is ugyanúgy meghalnak az emberek , mindig is meghaltak, mert az influenza egy elég súlyos betegség, csak mi nyugati emberek már viszonylag védettek vagyunk ellene. De sok mutációja van és az embereknek sem ugyanaz a genetikája, sem a fizikai állapota. Valakit elvisz az influenza, a többség túléli.

De a legtöbb ember az inkább azt mondja, hogy ha beadatta, hogy az jogos volt és nem bánta meg. De azért ismétlő oltásokat már esze ágában sem volt beadni.

Szerencsére Putin lenyomta 2 hét alatt az egész Covid hisztériát, pedig ha emlékeztek, akkor már azon volt több állam, hogy kötelezővé teszi a vakcinát, meg embereket rúgtak ki, akik nem voltak hajlandóak beoltatni magukat! Tehát ha nem lett volna az ukrán háború, akkor tovább nyomorgatták , terrorizálták volna az európai lakosságot, csak a politikusok megijedtek, hogy két ilyen szivatást egyszerre nem fognak tudni lenyomni az emberek torkán . Majd a háború után nem lennék meglepve.