Regisztráció Elfelejtett jelszó

Nagyvilág

Korona vírus

#855777 Ibiza Előzmény: #855542

Na, találtam neked összefüggést Dél-Koreával Japánnal.

Több millió kínai dolgozik a fenti térségekben. A kínaiak időnként hazajárnak. Ráadásul Koreában is megy a hülyeség, több éve Koreában élő kínaiakat bocsátanak el, és keresnek koreiakat, Kínában sok koreai él kisebbségben ők most boldogan mennek Koreába.

Japánok nem szeretik a külföldi munkavállalókat, de a japánok elöregednek és túlképzettek az egyszerű munkákhoz, ezért leadminisztrálják és alkalmazzák az olcsó munkaerőket így a kínaiakat.

Korona vírus

#855544 Ibiza Előzmény: #855542

nem írtam Koreáról, egy vírust nem lehet bezárni. Ahogy olvastam Koreában egy keresztény központból indult el a járvány..ki tudja hogy került oda.. a vallások küldöttei folyamatosan utaznak a világban. Usa szűkebb szövetségeseire gondoltam Anglia, Ausztrália Új-Zéland.

Korona vírus

#855541 Ibiza

Elég érdekes.. mekkora mákja van usának és szövetségeseinek. eléggé elkerüli őket a vírus.

Usa világelső akar lenni, két konkurense van, kína és az EU.

És mit ad Isten.. épp Kínában és Euban üti fel a fejét a vírus, jelentős gazdasági károkat okozva. Ha már járvány akkor már kapott ebből master blaster (usa nyakán ülő israel) ősellensége Irán is, és mindjárt a felelős iráni miniszter elsőként.

Kínában az építőiparhoz használt acélok szálítása 80%al csökkentek. Export -import..szállító cégek, légiforgalom, öttusa vb.

EU leggyengébb láncszeme Olaszország (és spanyolok), a GDP nagy részét az északi ipari területek adják..és persze pont ezek a vírussal fertőzött területek. EUban Dragi hatalmas pénzt nyomott az olaszoknak, mert összeomlottak volna és ezekért a teljes eurozóna felel. Ki tudja mi lesz?

És persze ez kihat a turizmusra a légiforgalomra, azokra is akik visszamondták a boeing rendeléseket esetleg emiatt vissza kell mondaniuk Airbus rendeléseket.

na igen, már bréjkingelt…

#855046 Koffein Előzmény: #855031

na igen, már bréjkingeltek is tegnap:

"Figyelmeztetett tegnap az Amerikai Járványügyi Hatóság, hogy a koronavírus folyamatos terjedésére számítanak az USA-ban. A kérdés szerintük nem az, hogy terjedni fog-e a vírus, hanem az, hogy mikor és milyen mértékben. Azt javasolják, hogy a vállalatok, iskolák és más közösségek készüljenek fel egy ilyen eshetőség kezelésére. Eddig 14, az USA-ban azonosított megbetegedést regisztráltak. A Trump adminisztráció eközben igyekszik azt kommunikálni, hogy kézben tartják a helyzetet és nincs ok pánikra."


tech kütyüre többre költ…

#853602 Koffein

tech kütyüre többre költ a nép, mint bármi egyébre...

Nem érhető el leírás a fényképhez.