Azt gondolhatták sokan, hogy a Lengyelországból érkező hírek végre megállítják vagy megfordítják az elmúlt másfél év tragikus horror történetét. Azonban pont olyan kérész életű lett az optimizmus, mint minden emelkedés tavaly tavasz óta.

E-Star 60 perces:

alt

Kezdjük a jó hírekkel, ismét olcsón lehet részvényt venni. A rossz, hogy holnap valószínűleg még olcsóbban. Egyelőre azonban még duplaaljról beszélhetünk és a hangulat sokkal mélyebb mélypontot ütött, mint maga az árfolyam. 1300 elesik, akkor azonban felejthetjük az optimista szemléletet és következhet a háromjegyű célár, ami 940 magasságába mutat. Érdekesség, hogy egy korábbi számított fibonacci szint is ide mutat, remélhetőleg ez lehet a mindenkori mélypont ha tovább esik a papír. Forgalom relatíve alacsony, fontos figyelni, hogy mikor jelenik meg ismét. Pozitívabb képet 1550 felett fest a papír, addig duplaalj vadászatot tartunk. Aki vesz csak stoppal tegye!!!!

E-Star napos:

alt

Ritka lehangoló egy grafikon lett. Logaritmikus felbontáson jobban látszik az elmozdulás mértéke. A csökkenő trendcsatornát csak visszatesztelni tudta, többre nem volt képes.

Sok sikert!