Nyugaton továbbra is balettoznak azon a bizonyos adósságplafonon, komolyan kész Hollywood-i mese a történet. Ennek örömére az OTP tudott emelkedni, de azért nem számottevő a történet.

BUX1312:

alt

Akik folyamatosan figyelemmel kísérik elemzésemet, azok tudják, hogy az ékelődésből történő kimozdulást várom. Azonban egyelőre ez továbbra se történt meg, alacsonyforgalmú csapkodás zajlik a határidőben. Türelem.

MOL:

alt

Egyelőre a jó öreg csatorna alján bűvészkedik a papír, de eddig még egyszer sem zárt alatta. Ha ez megtörténik, akkor számíthatunk, hogy rohamos tempóban fogja elérni a célárat 14500-on. Ellenállás 15600 és a csatorna teteje.

MTEL:

alt

Ez a félév se a dicsőséges telekom emelkedésről fog szólni, azt hiszem ez kezd egyértelműnek tűnni. A várt célárat elérte, most kicsit pihen, de valószínűsíthető, hogy további esés következik. Csökkenő csatorna alja 280 alatt van, sajnos ennek tesztelése is elképzelhető.

OTP:

alt

Dicsőséges két napos emelkedést produkált a papír és robogott át az ellenállásokon. Várhatóan mai nap ismét esés következik, támasz 4250. Ellenállás 4370 és 4500.

Richter:

alt

Ricsinek küldeném a nézz, nézz az ég felé című örök klasszikust, mert már nem kell sok a 4200 eléréséhez. Beszállni szerintem már késő, inkább érdemes megvárni a korrekciót ami hamarosan következik. Remekbe szabott teljesítmény volt az elmúlt hetek teljesítménye.

Sok sikert!