Továbbra is dráma zajlik amerikában, Horvátországban, MOL-ban, de a Richter tulajdonosok örülhetnek.

BUX1312:

alt

Továbbra is az ékben mozog a határidő, ezért érdemes kivárni, hogy merre mozdul ki belőle. Egyelőre csak egy bluechip volt legény a gáton, a maradék három elég gyengének néz ki az elmúlt napok alapján. Letörésbe érdemes lehet shortot nyitni.

MOL:

alt

A letörésből számított célár 14500, amit egyelőre még csak megközelített a piac, de visszatért a csökkenő trendcsatornába. Venni egyelőre korai, a MOL körüli kockázatok alapján elég lesz célárnál

MTEL:

alt

Úgy tűnik, hogy letöri a nyár végén kialakított oldalazó csatornát és a kialakított fejváll alakzatot a hét folyamán. A várható célár történelmi mélypontot feltételez, 289-290 környékét. Korábbi támaszán 304-en zárt.

OTP:

alt

Úgy tűnik, hogy a szeptember elején rajzolt fibonacci továbbra is megfelelően mutatja a fontos szinteket OTP esetén. 4100 az erős támasz, 4250 pedig az ellenállás. A kettő között a fibonacci szintek jelenthetnek kisebb megállókat.

Richter:

alt

A BÉT csillaga, nagyon erőteljes az emelkedés és magas hozamot lehetett rajta keresni az elmúlt két hét során. Amíg 38000 felett mozog a papír optimistán érdemes hozzáállni, mert nem sérül az emelkedő trend. A várható célár 4200, ami előtt korrekció elképzelhető, hiszen nagyjából 12% emelkedésen van túl a részvény. Drága papír lesz ez a külföldi alapoknak, ha minden jól megy.

Sok sikert!