Bár a vezető piacok indexei szárnyalnak, a mi szerény méretű piacunk továbbra is csak szenved. Ettől függetlenül mindig vannak lehetőségek, amik az alacsony hozamokat könnyen lepipálják.

MOL:

alt

Célárat elérte és egyelőre csak visszatesztelte korábbi letört csatornáját. Az eső trend él, ezért vételt legfeljebb korábbi mélypont környékén érdemes megpróbálni. A grafikon elég beszédes, nem úgy néz ki a MOL, mint egy prosperáló energiapiaci szereplő.

MTEL:

alt

A hazai piac másik feketebáránya is csak magához képest remekel, hiszen nem esik már lassan két hete. A letörésből számított célárat elérte, de továbbra is a korábbi mélypont alatt oldalazik a papír. Egyelőre nincs vételi jelzés, eladási se.

OTP:

alt

Furcsa látni az előzmények után, hogy a vezető papír legalább emelkedésen van túl, egészen a vágóhídi pánik óta ellenállást jelentő 4500-4550-es sávig. Itt van továbbá még a 200 napos mozgó, ami korábbi viselkedés alapján rendre ellenállásként funkcionál. Forgalom is szépen alakult az elmúlt napokban, de amíg nincs meg a szép nagy tesű zöld gyertyánk ne vegyünk, mert drága beszálló lehet. Felfele ellenállás még a korábbi rés 4800 felett. Támasz 4150.

Richter:

alt

Korábbi csúcsáról lefordult a Richter, bár még nem teljesítette célárát így is messze a legjobb teljesítményt nyújtotta idén. Továbbra is úgy gondolom, hogy érdemes beszállót keresni a papírba, de nem kell kapkodni, eljön a korrekció.

Sok sikert!