Regisztráció Elfelejtett jelszó

Sport

Spíler 1 és 2 a Digin jan 11 től

#836666 Kiss Zoltán Előzmény: #836663

Szia! Én már Real meccset is néznék, de nekünk, még mindig nem lesz! Jövőre állítólag az első félidőt a spiler 12, a másodikat a spiler 18, a tizenegyeseket, a spiler 21 adja majd! :))

Spíler 1 és 2 a Digin jan 11 től

#836663 Tapasz

Na végre, ujból lehet nézni a spanyol meccseket :-)

Igen, érintőlegesen ez i…

#836316 TrendMan Előzmény: #835350

Igen, érintőlegesen ez is van benne, de nem elsősorban.

Viszont sok más tanúlságot hordoz.

Még egy sors, ahol a válás és magánéleti problémák húzzák ki a talajt a férfi lábai alól.

ill. nem értem, hogy a 2005-ben felvett svájci frank alapú biztosítással megtámogatott hitel miért okozott egyből nehézséget, ha a svájci frank alapú törlesztőrészletek csak 2008-tól ugrottak meg?

Mindegyik csoport elég k…

#833466 banyaiz Előzmény: #833344

Mindegyik csoport elég kalandosnak néz ki. Jó a sorsolási szisztéma ezek szerint. :)

Itt nincs alibi laza meccs bravúrok kellenek és minden meccsen a legjobb játékunk.

Első meccsen a szlovákok ellen idegenben kell az 1 pont legalább de ha komolyak a szándékaink akkor inkább győzni kellene. Megint ábrándokat kergetek. :)

Tételezzük fel a horvátok mindenkit vernek. Szerintem nem így lesz fognak pontokat veszteni . Tételezzük fel azt is az azeriek mindenkitől kikapnak. Ami megint csak nem lesz így vsz.

De ha így lenne akkor Wales, szlovák magyar külön csoport és ebben elsők kell legyünk. Ehhez legrosszabb esetben mindkettő ellen 1 győzelem 1 vereség de nagyobb arányú győzelem kell. Kemény, de nem tudnám megmagyarázni miért érzek esélyt erre.

jó lehet még az is az egyiket megvernénk oda vissza, és a másik ellen legalább 1 döntetlen megcsípnénk, és ők egymással 2x döntetlent hoznának. Kétszer elverjük a szlovákokat pl ha kérhetném.


Azért ha a szívünkre tes…

#833344 matgab Előzmény: #833325

Azért ha a szívünkre tesszük a kezünket ez még mindig a 2. legkönnyebb csoport. Egyedül a lengyel lett volna könnyebb.

Tehát kva jó a sorsolásunk most is.

Az más kérdés, hogy amíg Luxemburggal, Észtországot, Lichtensteint, Máltát meg ilyeneket nem tudunk oda vissza hárommal simán verni, addig nem sok esélyünk van kijutni akárhova is.

Egervári és Dárdai idején az alattunk lévő csapatokat legalább mindig megvertük -hoztuk a kötelezőt, de ők sem tudták átlépni a saját árnyékukat -de ezért a végéig versenyben voltunk és matekoztunk.

Sajnos egy-egy ilyen hiba, mint a finnek vagy észtek elleni vereség az nem fér bele egy selejtező sorozatba úgy, hogy nem tudunk utána bravúrokat felmutatni.

A Szlovákoknak meghatározó játéosai vannak nemzetközi topcsapatoknál (és nem egy két játékosuk a top bajnokságok középcsapatainál). Wales meg kőkemény angol focit játszik, elég sok játékossal a Premier leagueben és néhány a Championshipben. Én azt gondolom, hogy ezeket a csapatokat megelőzni már bravúr lenne.

Egy-egy döntetlent persze elcsíphetünk -főleg itthon- de én még az azeriek ellen sem látom biztosnak az idegenbeli győzelmet.

Ráadásul a románok , szlovákok történelemből eredő kisebbségi komplexusaikból és magyargyülöletkből eredően mindig fanatizáltan játszanak a magyarok ellen.

Nehezebb mint a legutóbb…

#833325 banyaiz Előzmény: #833269

Nehezebb mint a legutóbbi eb selejtező. É-ír, román , finn , feröeri csoport.

Vb selejtezőn előznünk kellett volna vagy Svájcot, vagy Portugáliát. Kettő közül egyet. Ezeknél vsz könnyebb ellenfél Wales és Szlovákia. Csak az a baj mindkettőt előznünk kellene. Ha csak az egyiket kellene akkor a vb selejtezőnél könnyebb feladat lenne , talán. :) De így, hogy mindkettőt . Csak a szlovákok jobbak vsz mint az északírek valaha is voltak. Wales ha formában van akkor igazán nagy csapatoknak is komoly ellenfél, horvátok hagyjuk. :)

A horvátok a legutóbbi vb selejtezőben Izland mögött végeztek . Azért mennyivel máshogy hangzik ellenfélnek Izland mint Horváto. Pedig a legutóbbi selejtezőben Izland előzte őket. Szóval nem kell betojni azért. Abban a csoportban ott volt Ukrajna, Törökország még a horvátok mellett. Izland ezeket előzte, és Izland azért nincs olyan távol tőlünk focitudásban mint a horvátok.

Ebből kiindulva látok esélyt de innen mákkal nem lehet továbbjutni. Mint legutóbb az é-ír, román mögött harmadikként. Fel kell szántani a pályát, jó focit játszani és akkor lesz egy-két dobásunk. Nem verhetetlenek ezek a horvátok se nem kell tisztelni őket előre feladni. Rossi szép feladatot kapott ezzel a csoporttal, belesápadt teljesen ahogy néztem a képeket, nem csodálom.

Na akkor mondom a tippje…

#833269 matgab Előzmény: #833184

Na akkor mondom a tippjeimet az EB selejtezőre:

március 21., 20.45: Szlovákia–Magyarország 2:0
március 24., 18.00: Magyarország–Horvátország 0:1
június 8., 18.00: Azerbajdzsán–Magyarország 1:2
június 11., 20.45: Magyarország–Wales 1:1
szeptember 9., 20.45: Magyarország–Szlovákia 0:0
október 10., 20.45: Horvátország–Magyarország 3:0
október 13., 18.00: Magyarország–Azerbajdzsán 2:0
november 19., 20.45:
Wales–Magyarország 2:1


A végén a csoportban a 4.-ek leszünk.

Annak ellenére, hogy a 2. legkönnyebb csoportba kerültünk nem látok reális esélyt a kijutásra, ha figyelembe veszem, hogy a fiatalok beépítésének folyamata még el sem kezdődött. Máshol már 20 éves srácok stabil kezdők a válogatottban , addig nálunk 24-25 évesen is nagy jövő előtt álló tehetségekről beszélünk. Vagy Kiskokó , aki szerintem úgy fog visszavonulni 34 évesen, hogy előtte egy évvel még azt fogják róla írni, hogy bármikor felfedezheti még valami nagy csapat.

A korábbi húzóemberek pedig, mint Gera vagy Juhász már kiöregedtek és Dzsudzsinak meg még esze ágában sincs visszavonulni (sajnos).

Talán majd 5-6 év múlva, amikor Sallai Sallói, Szoboszlai, Schön Szabi, Balogh Norbi beérnek , de ez is még elég keskeny...

A Bate azért nem egy ros…

#833184 matgab Előzmény: #833165

A Bate azért nem egy rossz csapat! Évek óta BL vagy liga csoportkörös csapat, egész jó eredményekkel. Olyan játékosuk van, mint Hleb, aki bár már 37, de messze gyorsabb volt mint Huszti.

Kár itt már számolgatni, ez a hajó elment, a Chelsea B csapatával, akik motiváltak lesznek, h bekerüljenek szereplesukkel az A csapatba úgy fogja elküldeni a videotont egy sima hármassal mint a szél. Verni kellett volna legalább egyszer a Batet és akkor nincs matek. Mert gólok nélkül csak számolgathatunk...

Milanov játéka nekem is …

#833180 banyaiz Előzmény: #833165

Milanov játéka nekem is feltűnt . Ő volt a 2 millió eurós igazolás? Vagy az más volt mintha egy fiatal srácért adtak volna ennyit. Mindegy tegnap látszott jó kis focista .

Kint voltam hideg van, ilyenkor focizni, fehéroroszoknál még biztos hidegebb volt. Nem normális ilyenkor focizni , nagyon sérülésveszélyes is lehet . A talaj se jó , nagy hideg . Nem ideális a focira. Ezek a ruszkik pedig szokva vannak ehhez gyerekkortól nekik ez még az enyhe időjárás -20-30 -hoz képest. Tél tábornok már megint segített nekik. Igaz itthon is lenyomtak minket simán arra ez nem magyarázat.

Én ezt a BATE-t nem érte…

#833165 TrendMan Előzmény: #833152

Én ezt a BATE-t nem értem, hogy mit tud.

De az elmúlt 15 évben minden magyar csapat minden meccsen simán kikapott túlük, mintha Sztálin elvtárs letelefonált volna a mkérkőzés előtt, hogy Na-na!

Lazovics kapott egy büntetést a Felcsút elleni meccs után a klubelnöktől, pont az első BATE meccs előtt és besokallt.

35 éves és úgyis vissza akart már vonulni.

Ha a szerb edző (aki tegnap szintén nagyon hervadt teljesítményt nyújtott) nem rakja ki Vargát az EK keretből, akkor mindez nincs.

(A verekedés a meccs végén Varga miatt volt.)

Ha számolgatni van valakinek kedve akkor, ha a Vidi hozna egy döntetlent a Chelsea ellen és a görögök odahaza ismét győznének a BATE ellen, akkor az csudálatos mák lenne.

Ezzel szemben a Vidi majd kap a 88.percben egy gólt és kikap.

A tegnapi meccsen Milanov volt az egyetlen frissnek tűnő játékos.

Siralmas volt.

1-0-ig néztem csak . M…

#833152 banyaiz Előzmény: #833060

1-0-ig néztem csak . Mert úgy láttam sok babér nem terem ezen a meccsen. Az egész csapat le volt lassulva. Juhász elvesztett egy labdát és úgy fordult mint egy rokkantnyugdíjas. Mondom mi van itt mi ez az enervált játék. Lehet a hideg tett be nekik, vagy megint a tészta. :)

Nem tudom de valami nem stimmelt Paok elleni meccsek után ez olyan volt mint a válogatott a görögök után az észtekkel. Mintha nem is az a csapat lenne.

Aztán az első gól után mi történt azt nem láttam de rúghattak volna 3-at is 30 perc alatt.

2 BATE meccset nagyon könnyen odaadtuk nekik. Legalább 1 pontot hozunk a 2 meccsen . Így se rossz azért ez mert BL-ben AEK pofozógép, pénzben nem , de egyébként lehet jobb volt ez az EL mert itt legalább volt valami sikerélmény.

Hát a körbeverés esetén …

#833060 matgab Előzmény: #833043

Hát a körbeverés esetén szerintem a Vidinek nem túl jó a gólkülönbsége, hiszen a PAOK 4-1re nyert a BATE ellen. Ha a következőben is nyer és a Viditől csak 1-1 góllal kapott ki, miközben a Vidi 2-2 góllal kapott ki a Bate-tól, tehát gólarányban nem lesz továbbjutó.

A Vidi elkúrta, simán le kellett volna hozni egy X-re a találkozót.

De ami katasztrofális volt tegnap az a támadó játék. Lazovics jól kibaszott a Vidivel, a mai napig nem értem, hogy miért- csak sejtjük max.

Ezt a Scsepovicsot én még nem láttam jól játszani. Jó , nincs könnyű helyzete, mert egyedül van általában elöl, de lassú , mint a tetü, nem technikás... Egy Lazovics, akit ki lehetett ugratni és be is lőtte a nagy részét, az teljesen más szintet képviselt. De tegnap Huszti is katasztrofális volt, Kiskokó is észrevehetetlen, Hodzics (vagy hogy hívják ) is súlytalan volt, szóval a teljes támadó szekció leves. Ilyen helyzetben a védők feljövetelével természetesen adódik egy-egy kontratámadásra lehetőség, főleg ha a támadó védők mellett a támadás során egyre másra eladjuk a labdákat. Még örülhet a Vidi, hogy csak 2-0 lett, mert lehetett volna 4-0 is...

Körbeverés lehet Vidi k…

#833043 banyaiz Előzmény: #833040

Körbeverés lehet Vidi kétszer Paokot, Bate kétszer vidit, Paok kétszer Batét?

Vidi-Chelsean a világ szeme. :) Kicsit bízom még azért ott egy győzelemben. Tét nélküli már nekik. De x is elég ha Paok nyer .

x-re kell játszani chelsea ellen és kontrára hátha bejön a győzelem is.

Vidi ismét nem fog továb…

#833040 TrendMan

Vidi ismét nem fog továbbmenni.

Ciáó Vidi! Ciáó EK! Ciáó Szép Remények!

Holender magyar bajnoksá…

#832162 banyaiz Előzmény: #832120

Holender magyar bajnokságban nyomatja. Rossi nem tudom mit lát benne , vagy mire képes egyébként de tegnap elég bátortalanul játszott . Gondolom a sok sérült miatt próbálgatott . Ugrai is megsérült Sallai is talán .

2 olyan szélső védőt elő tudnánk húzni a kalapból amilyen minőség Orbán belső védőként akkor egész tűrhető csapatunk lenne. Szűken még a B ligában is elférnénk akkor. :)

Így viszont elég orosz rulett jellegű a helyzet. :) Izgalmas lesz az eb selejtező. De van néhány dobásunk azért. Ha megfelelő ellenfeleket kapunk.