Nagyon komoly eladói nyomás érkezett a buxra, mely az otp vezetésével hatalmasat esett. Magas forgalom, nag eső gyertya, tipikus fordítós alakzat.

BUX0912:

altA volt csökkenő trend alá esett, támasza pedig nm volt a délután folyamán. Következő szint 17600 magassága, felfele 18300. Forgalom itt is kirívó.

MOL:

altÚgy tűnt töri a csökkenő trendet, de a végén ez is új aljon zárt. Long szempontból kerülendő egészen 12800ig, ott lehet a bátraknak próbálkozni, addig ne bántsuk.

MTEL:

altCsökkenő trendvonal alatt halad a papír, emelkedőt szignifikánsan törte. Longot itt sem keresnék, lesznek ennél még jobb beszállók. Forgalom itt nem növekedett meg, egyelőre felejtős.

OTP:

altFelfele is gyorsan emelkedett, de a reggli csúcs után 2óra alatt két nap emelkedését adta vissza magas forgalommal. Emelkedő trend törött, célárunkat majdnem elérte, 10 pont híjján. Felfele ellenállás 4550, támasz 4333. Ne 4k felett kezdjünk aljvadászatba véleményem szerint. Pénteki gyj-re érdemes lesz figyelni, érdekes, hogy hétvége előtt adják ki, hátha efelejtik a spekik hétfőre?

Richter:

altSzélesedő háromszögbe halad a papír, 35500 alatt a long felejtős véleményem szerint. Egyelőre még nem viselte meg az egy napos essünk nagyot pánik, de longot itt sem keresnék.

Sok sikert!