Újabb fekete gyertya, jelentős beleadások jellemezték ma a piacot, egyedül az otp tudott szembemenni a piaccal és zárt új csúcson. Longok nyitását továbbra sem ajánlom spekuláns társaknak, shortokét már inkább, de stoppal.

BUX0912:

altAmint törik 17700, érdemes lehet shortot nyitni, az emelkedőtrendet törte, annak visszatesztje belefér, de felfele már nem várjuk. Forgalom is esésben van, stop azért legyen velünk, de annak megválasztása nehézkes.

MOL:

altDuplacsúcs, forgalom esésben magas, minden okunk megvan a longok zárására. Következő támasz 13400, de 12800nál próbálnék legfeljebb vételt.

Mtel:

alt Igen volatilis a papír, ahogy várható volt a felső trend vonaltól egsézen alsóig esett, majd zárásban felkötés. 700as visszateszt benne lehet, de újabb longot nem próbálnék.

OTP:

altÚj csúcs relatíve alacsony forgalom mellett, majd esésben szintén forgalom növekedés. Meredek ékben haladunk felfele, long stoppokat 4180 alá tenném, bátrabbak használhatnak drágább stoppot. Az ékből felfele 4350 az ami elképzelhető. OTP szokás szerint fáziskésésben van többiekhez képest.

Richter:

altSzintén ékelődés, ma tesztelte a bollinger szallag közepét, de egyelőre fölötte maradt. Stoppokat 35890re tenném, bátrabbak 35400 alá. Papírban fordulós gyertya, longot csak bátrak nyissanak, akik hisznek a további emelkedésben.

Sok sikert!