A hatalmas esés után két emelkedő nap következett, bár kisebb forgalommal, de így is új csúcsra ment a bux és megpihent a hatalmas rés előtt, melybe holnap várhatóan belekóstol.

BUX0912:

altBár még nem ment új csúcsra, de mindez csak a jól megszokott KT változásnak köszönhető. Rendkívül alacsony maradt záróban is, mely visszatérhet talán normális szintre, ha sc zajlik. Felfele 19400 a végső célár, ha 18700 felett tud két fehér gyertyát húzni. Lefele 18300 támasz.

MOL:

altZáróban sikerült kitöretni a papírt, ha holnap folytatja a felfelét akkor 14400 elérhetővé válik. Ezt lekereskedni kicsit casino szerű lehetett.

Mtel:

altCsökkenő trend felett zárt, így itt is kitörésről beszélhetünk, amely első ellenállása az előző emelkedő trend visszatesztelése. Forgalom itt is alacsony, ezáltal új csúcsra nem számítunk.

OTP:

altAmennyiben a gyj olyan szenzációs lesz 4950 felett elérhetővé válik a 5200as szint, mely a célárunk is egyúttal. Iszonyat nagy a volatilitás és forgalom. Percek alatt esik 200pontot, ez nem egészen normális viselkedés számomra, természetesen leht stop vadászattal magyarázni, de nem tudom kinek éri meg 500-700.000részvényt erre elverni. Erőlködik a papír, tolják szüntelen, meglátjuk mire mennek holnap. Magas forgalom és volatilitás várható.

Richter:

altEgyelőre támaszon oldalaz, így vétellel ehet esetleg próbálkozni, jól beálítható a stop. Letöri akkor a fejváll validálódik és komolyabb esés következhet.

Sok sikert!