Regisztráció Elfelejtett jelszó

Humor

angol majd magyar fordítás

#1495384 KawaBazsy Előzmény: #1495383

Ez már megvolt a Hahotában is 40 éve, Orsós Winetou-ként mutatkozott be az ürge. :-)

angol majd magyar fordítás

#1495383 TrendMan

"A man boarded an airplane and took his seat. As he settled in, he glanced up and saw the most beautiful woman boarding the plane. He soon realized She was heading straight towards his seat. As fate would have it, she took the seat right beside his:

Eager to strike up a conversation he blurted out. "Business trip or pleasure?"

She turned, smiled and said. "Business. I’m going to the Annual Nymphomaniacs of America Convention in Boston."

He swallowed hard. Here was the most gorgeous woman he had ever seen Sitting next to him and she was going to a meeting of nymphomaniacs!

Struggling to maintain his composure, he calmly asked. “What’s your Business at this convention?"

“Lecturer." She responded. "I use information that I have learned from my Personal experiences to debunk some of the popular myths about sexuality."

“Really?” He said. “And what kind of myths are there?”

“Well.” She explained. “One popular myth is that African-American men are The most well-endowed of all men, when in fact it is the Native American Indian who is most likely to possess that trait. Another popular myth is That Frenchmen are the best lovers, when actually it is men of Mexican Descent who are the best. I have also discovered that the lover with Absolutely the best stamina is the Southern Redneck."

Suddenly the woman became a little uncomfortable and blushed.. "I’m Sorry." She said, “I shouldn't really be discussing all of this with you. I don’t even know your name."

"Tonto." The man said. "Tonto Gonzales, but my friends call me Bubba." ..........."

"Egy férfi felszállt egy repülőre és elfoglalta a helyét. Ahogy berendezkedett, felpillantott, és meglátta a legszebb nőt, amint felszáll a gépre. Hamarosan rájött, hogy a nő egyenesen az ülése felé tart. A sors úgy akarta, hogy a lány pont mellé ült:

Alig várta, hogy elkezdjen egy beszélgetést, amit kikotyogott. Üzleti út vagy szórakozás? "

Megfordult, mosolygott és azt mondta. "Üzlet. Elmegyek az éves Amerikai Nimfomániások találkozóra Bostonban. "

Keményen nyelt. Itt volt a leggyönyörűbb nő, akit valaha látott, mellette ült, és a nimfomániások találkozójára ment!

Higgadtságának megőrzéséért küzdve, nyugodtan kérdezte. "Mi dolgod van ezen a konferencián? "

„Oktató. Válaszolt. "A személyes tapasztalataimból szerzett információkat használom fel, hogy megcáfoljam a szexualitásról szóló népszerű mítoszokat. "

"Tényleg? ” mondta. "És milyen mítoszok léteznek?" ”

"Nos. ” Elmagyarázta. „Az egyik népszerű mítosz, hogy az afroamerikai férfiak a legjól felszereltebbek az összes férfi közül, miközben valójában az indián indián a legnagyobb valószínűséggel rendelkezik ezzel a tulajdonsággal. Egy másik népszerű mítosz, hogy a franciák a legjobb szeretők, miközben valójában a mexikói származású férfiak a legjobbak. Azt is felfedeztem, hogy az Abszolút legjobb állóképességű szerető a déli paraszt. "

Hirtelen a nő kicsit kényelmetlenül érezte magát és elpirult.. "Sajnálom. Azt mondta: "Nem kellene ezt veled megbeszélnem. Még a nevedet sem tudom. "

"Tonto. "Mondta a férfi. "Tonto Gonzales, de a barátaim Bubbának hívnak. " ..........."

/bocs, gépi fordítás/