Regisztráció Elfelejtett jelszó

Blogbejegyzések - szerző: Bendeguz

19 db TA, avagy mibe fektetnek a guruk?

Bendeguz

A Portfolio cikke alapján elemeztem a "profik" 19 kedvenc részvényét. http://www.portfolio.hu/vallalatok/sok_penzt_akarsz_keresni_itt_van_mibe_fektetnek_a _nagymenok.210366.html Bővített LONG pozik: Buffett: - Deere - IBM - 21st century fox - Visa - MasterCard Soros: - Office depot - YUM - Allergan - Herbalife - DOW chemical - General motors - Actavis - eBay - Kraft - SunEdison Icahn: - eBay - Hertz Ackman: - Restaurant Brand - Zoetis Paulson: - Allergan - Time Warner

11 technikai elemzés

Bendeguz

November a 11. hónap, ezért ma 11 elemzést kaptok. 1 német, 1 magyar és 9 amcsi részvény van a kosárban. Rövid magyarázat, megjegyzés az RBBJ topicban található. http://www.stocklandyard.hu/forum/topic/2060/rbbj-portfolio Részvények: Zynga, Rába, Lufthansa, Vocaltec, Guess, American Eagle Outfitters, Cinemark, CME Group, LPL Investment, The Charles Schwab Corp, Ameritrade Holding

OTP célár: újra 1232 Ft!

Bendeguz

A cím némileg hatásvadász, de túl sok együttállást fedeztem fel az OTP hetes chartján, melyik mind egy 1000 Ft körüli mélységre mutatnak. Mit gondoltok?

GSPARK historikus elemzés

Bendeguz

2012.11.08. csütörtök. Az alábbi historikus elemzésben a GSPARK részvény 2006 augusztusa óta nyújtott teljesítményét elemzem. A blogbejegyzés teljes mértékben szubjektív, de a technikai elemzés szabályait betartva készült. A szerző soha nem rendelkezett és jelenleg sem rendelkezik Graphisoft Park részvénnyel.

TA: Nokia Corp.

Bendeguz

Technikai elemzés: Nokia Corp. NYSE:NOK.US 2012.08.27. (az árfolyamértékek USD-ben szerepelnek a charton)

Lesz ez még rosszabb (vélemény)

Bendeguz

Lesz ez még rosszabb (Vélemény) 2012. április 20. | 13:49 Bán Zoltán írása: Viszonylag ritkán fordul elő a portfolio.hu életében, hogy egy minden problémája ellenére számottevő üzemi eredményt termelő cég esetében finanszírozási kérdésekről írjunk nagyelemzést . Ma ez is megtörtént. Tanulságos, hogy egy jó piacon tevékenykedő régiós társaságnak, az E-Starnak (a múltban elkövetett minden hiba ellenére) igazából a meglévő adósság (2014-es) megújítása, a kamatterhek fizetése és az állami szektor (önkormányza

E-Star gyors TA

Bendeguz

Érdekesen alakul az árfolyam, de mielőtt nagyon belelkesedünk, nézzünk rá technikai szemüveggel. Semmilyen fundamentumot, brókerpletykát, logikai eszmefuttatást se veszek figyelembe, kizárólag alakzatokat, trendeket, stb.

Itt a lista: hová repülhetsz olcsón a nyári szezonban?

Bendeguz

A Malév leállásával keletkező űrre gyorsan lecsaptak a légitársaságok abban a reményben, hogy nagyobb részesedést hasíthatnak ki a legnagyobb szereplőjét elvesztő piacból. Számos légitársaság jelentett be járatsűrítéseket, de új célállomások is akadnak bőven, főként a két diszkont légitársaságnak, a Ryanairnek és a Wizz Airnek köszönhetően. Egyes desztinációk azonban eltűntek a Budapest Airport kínálatából. A Malév leállása óta három hét telt el, több balkáni városra azonban továbbra sincs jelentkező.

TA: McEwen Mining Inc. (MUX)

Bendeguz

Egy barátom kérésére elemzem ezt a számomra teljesen ismeretlen bányavállalatot. Kizárólag technikai szemüvegen keresztül nézem, se fundamentumokat, se pletykákat, se híreket nem veszek figyelembe. Rég elemeztem utoljára bármit is, örülök minden segítő, javító szándékú kommentnek.

Vezetőváltás az E-Starnál

Bendeguz

Az E-Star Alternatív Nyrt. tájékoztatja Tisztelt Befektetőit, hogy Kassai Ákos vezérigazgatói jogviszonya 2012. január 20. napján, az E-Star Alternatív Nyrt. és Kassai Ákos között született, azonnali hatályú közös megegyezés alapján megszűnt. Kassai Ákos igazgatósági tagságáról ezzel egy időben lemondott.

E-Star a transzparenciáról

Bendeguz

A transzparenciáról by E-Star Alternatív Nyrt on Tuesday, October 25, 2011 at 2:00pm Gondolom, abban egyetérthetünk, hogy egy cég megítélése nem egy nap, hét vagy hónap feladata, hanem éveké. Ezért vigyázunk mi is arra, hogy a szakma és befektetőink által a tőzsde egyik legtranszparensebb cégének tartott E-Star továbbra is megőrizze értékeit.

George Patakival erősít az E-Star

Bendeguz

A Budapesti Értéktőzsdén jegyzett E-Star Alternatív Nyrt. november 8-i rendkívüli közgyűlésén a tulajdonosok várhatóan beválasztják az igazgatóságba George Patakit New York állam volt kormányzóját és a komoly banki múlttal rendelkező Lantos Csabát – értesült az Index. A társaság legnagyobb tulajdonosa megerősítette, hogy felkérték ezt a két személyt, de részleteket nem közölt, mondván: majd a novemberi közgyűlés dönt erről.

E-Star 60 perces

Bendeguz

Hathor Úr kérésére. Berajzoltam a véleményem, szerintem a történelem ismétli önmagát. Legalábbis remélem :)