Gyors technikai elemzés, semmi funda, semmi hírek.

Knight Capital Group Inc, Ticker: KCG , Web: http://www.knight.com/

Tekintsük meg az alábbi ábrát a KCG történelmileg fontos támasz/ellenállás szintjei megismeréséhez. Segítségképpen az ellenállásként funkcionáló szintek tesztelését piros pöttyel, a támaszét pedig zölddel jeleztem pár helyen, csak hogy igazoljam a szintek jogosságát. Négyet emeltem ki, melyek az utóbbi másfél év szempontjából fontosak lehetnek. Ezeket mind egy szálig izomból letörte, innentől igen erős ellenállásként kell rájuk tekintenünk.

alt

Nézzük közelebbről a napos felbontású logaritmikus y tengelyű chartot a következő képen. Június óta megfigyelhető, hogy a nagyobb zuhanások előtt rendszerint bázist épített, hetekig időzött egy-egy nevezetesebb támasz szinten. A testes fekete gyertyák bedobásával kavarodott fel a langyos állóvíz.

alt

Meglátásom szerint most épül a 3. bázis, vagy ha olyan szemüveggel nézem, akkor árbocszalag. Várható tehát a további zuhanás. A Bollinger közepe is utolérte az árfolyamot, mely szintén ellenállásként tornyosul fölé. Az 50, 120 és 200 napos exponenciális mozgóátlagok még fényévekre vannak.

Indikátorok tekintetében az MACD vételt ajánl, de ezzel még érdemes volna várni, hogy legalább az RSI is megerősítse a 30-as szint áttörésével. A CCI a rés utáni 3. nap környékén adott vételi szignált, mely azóta is fennáll.