Az Rbbj topic népszerű papírjainak technikai elemzései. Disclaimer: van LCI és MUX longom.

DNR heti és napos chart. Hetin szimmetrikus háromszögből csúful letört, ATL-t ütött majdnem! Ezeken a szinteken már járt kibocsátás után nem sokkal és a válság közepén, most is illene innen fordulni. A céget nem ismerem, nem néztem utána, de hetesen technikailag szépen néz ki. Indikátorok nagyon long jeleket akarnak már adni!alt

Naposon vegyes a kép. Csökkenő háromszög miatt medve trendet erősít, tankönyv alapján ebből le kéne törnie. Van viszont egy rés 9$ környékén, ami nagyon vonzó célár. Indikátorok elég mélyen vannak, CCI vételen, RSI vételen, STS viszont adott egy mini eladási jelet. Mivel az alakzat csúcsában vagyunk, napokon belül eldől a sorsa. Ha nem esik, akkor venni kell, mert 40-50% benne lehet rövid távon.alt

--------

LCI napos elemzés. Továbbra is okés az emelkedő trendcsatorna, a tavaly nyári csúcs és a 61,8%-os korrekciós szint ellenállásában akadt el pár napja. A sokat emlegetett 46$-nak kutya kötelessége lesz támasztani és akkor mehet tovább. Indikátorok siralmasak, ezek alapján masszív short. A cég viszont rohadt jó és én elfogult vagyok, mert van belőle pakkom. smile emoticon

alt

--------

LHA heti és napi chart. Hetin feketével valamiféle emelkedő trendcsatorna látszik, de egyelőre bizonytalan. 76,4%-os Fibo megfogta az esést, a korrekciót pedig az 50%-os másik Fibo. Indikátorok egyelőre bullosak, de az STS és a CCI eléggé túl vannak húzva.

alt

Naposon emelkedő éknek tűnik, ami nem jó jel. A tavaly nyári esés 50%-is Fiboja most a komoly ellenállás. Indikátorok alapján inkább shortolnám. Drágulni kezdett az olaj is, nem látom mitől emelkedne most.alt

--------

MUX napos elemzés. Ilyen arany árfolyam mellett már 2$ felett kéne lennie, a számai jók, nem értem miért van ennyire letéve. Jelenleg technikailag szarul fest, lefordult a 61,8%-as Fibóról, az októberi alj támasztja. Indikátorok eladáson.

alt

--------

RTN havi és napi chartok. Hetesen az emelkedő trendcsatorna tetejéhez ért, le is fordult róla 10% zuhé képében megtestesülve. Fibo támaszok 80$ és 62$-nál várhatók, a csatona alja 45$ körül van. Minden indikátor masszív eladásba fordult.

alt

Ezzel homlokegyenest áll a napos chart. Tripla támaszon áll jelenleg! Van egy emelkedő trend, ott a 200 napos mozgó és az 50%-os korrekciós szint. Indikátorok extrém módon lezúzva, fordulathoz közel. Szerintem én erre rápróbálok longgal! Réstöltést várok 104$-os célárral.

alt

--------

SNDK heti és napi chartok. Hetesem kipottyant az emelkedő trendből, de a 120-as mozgó megfogta, ami egyben a 38,2%-os Fibo-támaszt is jelenti. Indikátorok lezúzva, de a CCI és RSI háza táján mintha alakulna a fordulat. Amíg az STS nem jelez, én nem vennék bele. Van egy rés, amit illene betölteni 95$ környékén. Legyen ez a célár! :)

alt

Naposon 2 dollárral lejjebb van az igazi támasz szint, de innen is fordulhat. A rés teteje az utolsó zuhé 61,8%-os korrekcióját is jelenthetné. Indikátorok semlegesek, vételnek még nem mondanám, de alakulnak! 1-2 nap emelkedés és lehet venni ezt is.

alt

--------

TSLA napi elemzés. Tovább folyik a trendelgetés a csökkenő csatornában. A legutóbbi zutty 50%-os Fibo szintje fogta meg az emelkedő korrekciót. Ahogy ez most kinéz, a csatorna teteje meglehet. Korábban az Elliott-ciklus ugrott be, a csatorna áttörésével jöhet az A-B-C szakasz! Indikátorok bullosak, bár a CCI elég magasra ment, az RSI 50 körül megpihent és a STS görbéi is szűkülnek. Lehet még benne egy kevés, de szerintem nem túl jók már innen a hozam-kocka arányok.

alt

--------

YHOO napi elemzés. Nagy pofont kapott, de a 200 napos mozgó és a 61,8%-os Fibo támaszt adott neki. Indikátorok alapján még NEM longos, ez még nem forduló. STS eladáson, RSI gondolkodóban, egyedül a CCI adott némi reményt, de még ez se lépte át a -200-as szintet. Türelem! A rés 46$ környékén meglehet. Egyébként mehet le a hosszútávú trendvonalra. Onnan legkésőbb illene pattannia.

alt