Regisztráció Elfelejtett jelszó

Blogbejegyzések - címke: technikai

11 technikai elemzés

Bendeguz

November a 11. hónap, ezért ma 11 elemzést kaptok. 1 német, 1 magyar és 9 amcsi részvény van a kosárban. Rövid magyarázat, megjegyzés az RBBJ topicban található. http://www.stocklandyard.hu/forum/topic/2060/rbbj-portfolio Részvények: Zynga, Rába, Lufthansa, Vocaltec, Guess, American Eagle Outfitters, Cinemark, CME Group, LPL Investment, The Charles Schwab Corp, Ameritrade Holding

OTP célár: újra 1232 Ft!

Bendeguz

A cím némileg hatásvadász, de túl sok együttállást fedeztem fel az OTP hetes chartján, melyik mind egy 1000 Ft körüli mélységre mutatnak. Mit gondoltok?

GSPARK historikus elemzés

Bendeguz

2012.11.08. csütörtök. Az alábbi historikus elemzésben a GSPARK részvény 2006 augusztusa óta nyújtott teljesítményét elemzem. A blogbejegyzés teljes mértékben szubjektív, de a technikai elemzés szabályait betartva készült. A szerző soha nem rendelkezett és jelenleg sem rendelkezik Graphisoft Park részvénnyel.

TA: Nokia Corp.

Bendeguz

Technikai elemzés: Nokia Corp. NYSE:NOK.US 2012.08.27. (az árfolyamértékek USD-ben szerepelnek a charton)

E-Star gyors TA

Bendeguz

Érdekesen alakul az árfolyam, de mielőtt nagyon belelkesedünk, nézzünk rá technikai szemüveggel. Semmilyen fundamentumot, brókerpletykát, logikai eszmefuttatást se veszek figyelembe, kizárólag alakzatokat, trendeket, stb.

TA: McEwen Mining Inc. (MUX)

Bendeguz

Egy barátom kérésére elemzem ezt a számomra teljesen ismeretlen bányavállalatot. Kizárólag technikai szemüvegen keresztül nézem, se fundamentumokat, se pletykákat, se híreket nem veszek figyelembe. Rég elemeztem utoljára bármit is, örülök minden segítő, javító szándékú kommentnek.

E-Star 60 perces

Bendeguz

Hathor Úr kérésére. Berajzoltam a véleményem, szerintem a történelem ismétli önmagát. Legalábbis remélem :)

Rába elemzés

Bendeguz

Nagyjából 10 nappal ezelőtti technikai elemzés a Rába részvény árfolyamának alakulásáról. A céláram 910 Ft 1-2 hónapon belül.