Regisztráció Elfelejtett jelszó

Blogbejegyzések - címke: Rába

11 technikai elemzés

Bendeguz

November a 11. hónap, ezért ma 11 elemzést kaptok. 1 német, 1 magyar és 9 amcsi részvény van a kosárban. Rövid magyarázat, megjegyzés az RBBJ topicban található. http://www.stocklandyard.hu/forum/topic/2060/rbbj-portfolio Részvények: Zynga, Rába, Lufthansa, Vocaltec, Guess, American Eagle Outfitters, Cinemark, CME Group, LPL Investment, The Charles Schwab Corp, Ameritrade Holding

Rába- Exportképes a BKV számára kifejlesztett S91 midibusz

Kissherceg

A napokban S91 típusú midibuszok norvégiai szállítására nyert megbízást a Rába Jármű Kft. A jármű elődjéből már több mint kétszáz darab közlekedik Európa nagyvárosaiban. A nemzetközi siker mellett a midibusz a BKV második budavári tesztjét is problémamentesen zárta.

A Rába közgyűlése támogatta a menedzsment stratégiai céljait

Kissherceg

A Rába Nyrt. közgyűlése elfogadta az igazgatóság beszámolóját a társaság 2010. évi működéséről. A Rába kitűzött céljait teljesítve 35,8 milliárd forintos árbevétellel, 32 milliárdos mérlegfőösszeggel zárta a trendfordulót jelentő 2010. évet. A cégcsoport növekedéséhez mindhárom üzletág emelkedő árbevétellel járult hozzá, s üzemi szinten eredményesen működött. A közgyűlés felhatalmazta a társaságot sajátrészvény-vásárlásra, határozata értelmében osztalékfizetésre ebben az évben nem kerül sor.

Rába elemzés

Bendeguz

Nagyjából 10 nappal ezelőtti technikai elemzés a Rába részvény árfolyamának alakulásáról. A céláram 910 Ft 1-2 hónapon belül.