Regisztráció Elfelejtett jelszó

NŐK & FÉRFIAK

FB-ról vettem

#1493280 TrendMan Előzmény: #1493263

Hát ezt a dolgot elég gyorsan letudtad.

Ez amolyan tipikus leegyszerűsítő megjegyzés volt, vagy ahogy a rossznyelvek mondják: Áldozathibáztatás!

Akivel valami rossz történik, maga tehet róla, magára vessen!

Aki okos és talpraesett, azzal nem történnek rossz dolgok!

kb. így :-)

FB-ról vettem

#1493260 TrendMan Előzmény: #1493254

Ez, amit írtál tapasztalatom szerint kb. 80 %-ban igaz, de azért relativizálni is tudnám. (pl. a nők az elvégzett házimunkáért egyes országokban már kezdenének elméletben pénzt is felszámolni, ugye ez nekünk elég abszurd, viszont az, ha főznek és mosnak rád odahaza nem másodlagos ..).

Viszont:

Ehhez hasonló tendenciák ellen a férfiak csak úgy tudnának védekezni, ha ugyanúgy összeszervezkednének a nőkkel szemben, mint azt a nők egyes esetekben szemrebbenés nélkül megteszik.

A férfiak ezt ismert (és ismeretlen) okokból nem teszik meg.

Ez a "Nők csak maguknál jobb anyagi helyzetben lévő férfit választanak" ezen elgondolkodtam és nem vagyok biztos benne, hogy ez nem volt-e így a történelmi időkben is, csak akkor a házasság családi kapcsolatok mentén boronálódott el?

Én pl. hozomány kérdésben már nem is látok tisztán, azt ki adta kinek?

Azt csak a házasulandó lány apja adta a családi közösbe vagy ez megtörtént fordítva is?

FB-ról vettem

#1493258 Koffein Előzmény: #1493254

Sajnálom a barátodat. Sajnos, vannak ilyen nők :( szerencsére a pozitív példák többségében vannak még a baráti körömben.

FB-ról vettem

#1493254 matgab Előzmény: #1493250

A nők manapság alapvetően szinte csak maguknál jobb anyagi körülmények között lévő pasit választanak. (Biztos van kivétel, de amit én látok kapcsolatok azoknak a 95%-a az ilyen). És a csajok közül , aki nem talál ilyet, azok meg inkább szingliséget választják semmint a bizonytalan anyagiakkal rendelkező partnert (vagy nem is bizonytalan, de kevésbé tehetős, mint a nő).

És az is biztos, hogy a házasságok/tartós kapcsolatok során a férfiak anyagi hozzájárulása a család boldogulásához kb. 100%- 70% között van.

Emellett a csajok ha szülnek, akkor már nemcsak a feleséget kell eltartani (annak csökkentett fizetésével együtt), hanem a gyerekeket is, meg rossz esetben a szülőket is.

Érdekes közgazdasági tanulmány lenne , ha egyszer megnézni valaki, hogy milyen mennyiségű jövedelemtranszfer megy a nőkhöz a férfiaktól globálisan...

Ezért is kva felháborító az, hogy a nőknek egyenlő fizetést akarnak kiharcolni, mert így is hatalmas jövedelem áramlák át a férfiaktól a nők felé.

Másrészt aki ebben a totálisan lerövidülő párkapcsolati időhorizontok mellett úgy megy bele a házasságba, hogy nincs házassági szerződése a vagyonmegosztásról, az meg is érdemli, hogy elvegyék a pénzét, mert az hülye.

Ha gyerek lesz, akkor úgyis b@szhatja már a szerződését, mert a gyerek az legtöbbször életbiztosítás is az elvált nőknek. Asszonytartás, vagy az exférjet akár ki is teszik saját lakásából is. Arról meg nem beszélve, hogy egy apának milyen elképesztően korlátozzák a gyerekhez való jogait a nőkhöz képest egy válóper esetén. Egy barátom felesége fogta és "elrabolta" a gyerekeket és nem engedi, hogy találkozzon az apa azokkal a gyerekekkel akik megőrülnek érte, úgy szeretik (nyilván ez a bosszú a férj ellen- aki amúgy nem követett el semmit a családja ellen).

És az hogy az anya így elrabolta a gyerekeket, az minden hatóság részére rendben van. Most kapott két hetente látogatási jogot, de azt is csak egy kijelölt gyámhatóság (vagy hogy hívják őket) felügyelete alatt és 2 órát lehet velük 300 km-re az otthonától reggel 9-től 11-ig! (nincs kocsija tehát irány a vonat reggel 5-kor)

Így járt már másik haverom is amúgy. Bármit próbálnak tenni /eljárni az apukák még azt is bizonyítaniuk kell, hogy ők az apák. Az anyák azok meg kész tények, bármit megcsinálhatnak. Bármivel megvádolhatják a férfiakat (hogy verték vagy abuzálták a gyereket /családot, vagy kihívják a rendőrséget) és neked kell bizonyítani, hogy mit nem tettél... Botrány!

Szóval ez a vicc alul, nem annyira vicc.

FB-ról vettem

#1493250 Koffein Előzmény: #1493248

Ott hibádzik a sztori, hogy Robert De Niro összesen nem volt házas 50 évig, még 20ig sem, ha a 2házasságát egybe számoljuk :)

Amúgy tudja miről beszél, mert a második felesége tényleg kiforgatta a vagyonából, ezért is fogad el minden fos szerepet, hogy kitudja fizetni az exfeleséget.. :))

FB-ról vettem

#1493248 TrendMan

...50 év házasság után egyszer úgy esett, hogy figyelmesen ránéztem a feleségemre, és azt mondtam neki: 50 évvel ezelőtt volt egy kis lakásunk, egy régi autónk, a kanapén aludtunk, régi fekete-fehér tévét néztünk, de minden este egy ágyban feküdtem egy gyönyörű 19 éves lánnyal. Most van egy hatalmas, drága házam, sok drága autóm, egy hatalmas ágyam egy luxus hálószobában, egy nagy képátmérős tévém, de egy 69 éves nővel alszom egy ágyban. Kezdek kételkedni a házasságomban.

A feleségem nagyon okos nő. Nem sértődött meg, és nem szidalmazott. Csak kifordította a helyzetet. Azt javasolta, hogy keressek egy 19 éves lányt, és ő személyesen gondoskodik arról, hogy újra egy kis lakásban éljek, egy kis kanapén aludjak és fekete-fehér tévét nézzek.

Hát nem csodálatosak ezek a nők? Tényleg tudják, hogyan oldják meg a férjeik minden problémáját!

/Robert De Niro/

Alyssa Milano

#1493197 Koffein

milyen cuki kislány volt anno... most meg állatokkal szexelne... XD

Kép

Támadnak a szürke szexfarkasok és a vörös rókatündérek! Eszem a szívét!

#1493074 TrendMan Előzmény: #1493062

Megmaradt otthon a nagyi szekrényében és valahol fel akarták használni.

A kutya ugye nem tud tiltakozni, majd ugat egy kicsit.

Támadnak a szürke szexfarkasok és a vörös rókatündérek! Eszem a szívét!

#1493062 Fornit Előzmény: #1493045

Már csak az érdekel, a kutyára miért is adtak szoknyát...