Regisztráció Elfelejtett jelszó

NŐK & FÉRFIAK

Ehhez azért a csávó is k…

#840146 matgab Előzmény: #840145

Ehhez azért a csávó is kell... Mindenfajta áldozat hibaztatas nélkül. Ő ennek a kínzásnak tevékeny résztvevője volt. Hacsak nem volt a nő kétszer akkora súlyú, mint a pasi. Az első "vicces" fejbe baszas után olyan kapott volna a csaj, h ne is merüljön fel benne bármi ilyen ötlet a későbbiekben, max magát nyomta volna fejbe, ha már valakit...

Szerelemért kredit. - by vakmaki

#839904 TrendMan Előzmény: #839903

Na mármost:

1) A nagy hitelkihelyezések nem teremtenek létbiztonságot.

2) Sokkal inkább azt sejtetik, hogy valakik pénzügyi érdeke húzódik meg a háttérben

3) És persze sokkal egyszerűbb nagy pénzeket ígérni és lesni, hogy a sok 'pondró' rágurik-e, mintsem működőképes oktatást és egészségügyet létrehozni.

Szerelemért kredit. - by vakmaki

#839903 TrendMan Előzmény: #839502

Reagálások egy az Orbán csomagot taglaló Index cikkre.

Szerintem jó, szinte az összes okot mutatják:

 • Drednaught2019.02.26 15:55:41

  Szép és jó mindez, de é nem a pénzért vagy a pénzhiány miatt nem akarok gyereket.
  A törvényeink szó szerint megalázóak a férfiakra nézve.
  Ha lehúzom a gumit és a nő akarata ellenére belé élvezek, erőszakot követek el.
  Ha a nő rágja ki a végét vagy lopja el az aktus után, nem követ el semmit. Ha az akaratom ellenére felcsináltatja magát, büntetlenül elsétálhat és még én leszek gyerektarásra kötelezve.
  Ellenben ha én akarnám a gyereket, a nő az akaratom ellenére megölheti azt.
  A válást még indokolni sem kell és nem létezik már házastársi kötelesség sem.
  A nőknek a világon semmit nem kell tenni, mert kvótával kapják a zsíros állásokat, az előléptetéseket, a programozók közé úgy is kapkodnak értük, ha egy sornyi kódot nem képes leírni.
  A nők lépten-nyomon kvótákat kapnak(a munkahelyemen már évente jelentik be az újabbnál újabb kvótákat és valóban be is tartják: csak férfiakat rúgtak ki, de az összes vezetői kinevezés kb 80%-a nőket emelt ki).
  Olyan mérhetetlenül megalázó dolog ma férfinek lenni, hogy arra szavak nincsenek.
  Nincs az az isten, hogy valaha is önként hajtom tilóba a fejem.
  Persze lehet, hogy senki más nincs ugyanezen a véleményen, nem tudom.
 • DaveEr2019.02.26 16:24:25

  Talán az iszonyatos béka segge alatt lévő egészségügyet kéne rendbe tenni először. Aki volt már szakrendelésen, ügyeleten, tudja hogy iszonyat. Én 1 éve karácsonykor voltam egy nagy kórház ügyeletén, ha komoly bajom lett volna, már halott lennék... A O1G Svájcba jár, le is szarja az egészet. Egyébként a szülészetek is siralmasak, hol pottyantsák ki a nők a gyerekeket? A hátsó udvarban?!
 • midnightcoder22019.02.26 16:35:45

  A statisztikák szerint a gyerek darab-darab, pedig 30 év múlva rohadtul nem mindegy, hogy az adott gyerek egy hátrányos helyzetû család hatodik gyereke aki nagy valószínûséggel ugyanúgy segélybõl és lopásból él ahogy az összes felmenõje, vagy egy normális család vállal be egy második vagy harmadik gyereket.
 • Kong.Kinga2019.02.26 16:44:32

  Úgy látom, hogy a devizahitelek bedőlése, a lakások és a remény elvesztése tett be leginkább.

  Egyre nehezebb lakáshoz jutni átlagjövedelemből, Budapesten lehetetlen. Albérlet árak az egekben... ez egy kulcskérdés szerintem.

  A másik elem lehet a Facebook és egyéb okostelefonos technikák terjedése. Rajta lógunk, valódi kapcsolatot nem is tudunk létrehozni. Ráadásul ijesztegetnek minket túlnépesedéssel, szennyezéssel, kliímaválsággal, harmadik világháborúval.

  Harmadrészt pedig a nagyiék is vagy le vannak robbanva, vagy messze élnek, vagy egyéb okból nem tudnak besegíteni, márpedig külső segítség nélkül 1-nél több gyereket nevelni embert próbáló kihívás. Igen, nem lehetetlen, csak nem akar az ember meggebedni...egyszer élünk ..... vagy ki tudja, de ez az egy biztos.
 • Zoltan Zadravecz2019.02.26 16:51:49

  A népesség csökkenéséhez nem csak az elöregedés járul hozzá, hanem az abortuszok jelentős száma is. A felelősség hiánya, a gyengeség, az ami alakítja jelentős fiatal életfelfogását. Őket az ingyenhitel semmi ösztönzőt nem jelent, nem tudják mi a család.
 • LaszloDeSilva2019.02.26 17:15:14

  Erdekes lenne tudni, hogy az elveszuletesek szamaba vajon bele vannak-e szamitva a kulfoldi szuletesek. Nekem pont született kulfoldon 2012 es 2015-ben. A kulfoldi magyar szuletesek talan kijelentheto, hogy teljesen fuggetlenek attol, hogy Putyin bábja mit talál ki arra, hogy növelje az alattvalóinak számát.
  A másik amit még látszik, hogy a jogallamisag megszünése nem kedvezett a gyermekvállalásnak, adókedvezmények ide vagy oda, ami nagyon is érthető, hiszen ki akar egy modern fedualizmust teleszűlni.

Szerelemért kredit. - by vakmaki

#839502 matgab Előzmény: #839498

A gyerekvállalás egy értékrend.

Nyilván egy Dél Korea -ami a neoliberális fogyasztói kapitalizmus egyik fellegvára - hiába adnak a pároknak pénzt családalapításra.

Nekik van pénzük. Ők fogyasztani akarnak, szórakozva és kötetlenül szabadnak lenni a szabadidejükben és jó rabszolgaként dolgozni, hogy sok pénzt kereshessenek.


Magyarországon a pénz kínálása a gyerekért nem a fogyasztást ösztönzi, hanem az alapvető fizikai szükségletek fedezésére használnák, ami gátolja a gyerekvállalást.

De azon kívül természetesen egy értékrendet is mögé kell rakni, propagálni kell a fiataloknak.

A mai modern társadalomban élő nyugati ember kultúrája- hit és alapvető emberi értékrendek híján halálra és magányosságra van ítélve.

Persze egy magányos fogyasztó tökéletes erőforrás a kapitalista cégek és a politikai hatalmak számára amíg van. Ha meg már nincs, akkor pótolni próbálják bevándorlókkal.

Egyre keményebb lesz az élet ebben a nyugati világban... A körneyzetünket tönkretesszük, az embert elszakítjuk teljesen természetes közegétől, életvitelétől és társadalmi berendezkedésétől. Aztán csodálkozunk, hogy tönkremegy a Föld és az emberek frusztráltak, magányosak, kimerültek és boldogtalanok.

Szerelemért kredit. - by vakmaki

#839498 Koffein

A koreai kormány hiába költött az elmúlt 13 évben 137 milliárd dollárt (!) a házasodási- és gyerekszülési kedv fellendítésére, a házasodási ráta 45 éves mélyponton van, a gyerekszülési ráta pedig a legalacsonyabb a fejlett országok között. Mivel a koreai társadalomba mélyen beleivódott az oktatás fontossága, a fiatalok idejük nagy részét oktatási intézményekben töltik, ez is nehezíti a párkapcsolatok létrejöttét, az ismerkedés, mint tananyag így már az egyetemek falai közé is bekúszott, tucatjával kínálnak kurzusokat kreditekért, ahol a párkapcsolat teremtését lehet tanulni, pl. kamu randikon keresztül, ahol lépésszámlálóval és szelfikkel kell igazolni a találka megtörténtét, a vizsgákon meg olyan kérdésekre kell válaszolni, hogy meddig tart a szerelem (jó válasz: 900 nap - tényleg?) és hogy az agy melyik része termeli a dopamint (hipotalamusz). Hogy a probléma mennyire valós a koreai társadalomban, az is mutatja, hogy egy párkapcsolati tanácsadó óránként 275 dollárért tud tanácsot adni.

Amúgy úgy fest, hogy fejlett országokban csak ott sikeres valamennyire a születési kedv állami eszközökkel való fellendítése, ahol arra irányul a beavatkozás, hogy a férfiaknál jellemzően képzettebb, és ezért párt nehezebben találó nők hogy tudnak a gyerekszülés után minél előbb és könyebben visszatérni a munkába, mert a zömük máshogyan nem fog szülni, pl. széleskörű bölcsődehálózattal illetve a férfiak gyereknevelésbe való bevonásával - tehát a honi probálkozások, amelyek a gyereket vállaló nők otthonragasztásában gondolkodnak egy száz évvel ezelőtti anyaszerepet vízionálva, kudarcra vannak ítéltetve. Több modern genderismeret kéne.

https://www.wsj.com/…/failing-at-love-maybe-its-time-for-cl…

https://www.facebook.com/avakmajom/photos/a.152795...

méret

#837163 Koffein

"...amikor a Welt újságírója azt kérdezte tőle, hogy a játékosainak el kell-e takarniuk magukat, mielőtt belép az öltözőbe, Wübbenhorts maró gúnnyal így válaszolt:

Természetesen nem, hiszen profi vagyok. Péniszméret alapján választom ki a kezdőcsapatot.

https://index.hu/sport/futball/2019/01/17/a_penisz...

Ha ezt egy férfi edző mondja, hogy csöcsméret alapján választotta ki a játékosokat, már rég felkoncolták volna.. :))