Regisztráció Elfelejtett jelszó

NŐK & FÉRFIAK

rövidebb szoknya vs gazdasági prosperitás

#1486954 Koffein Előzmény: #1486952

Van benne valami, a napokba láttam egy cuki nagymellű leányzót, hosszú szoknyában, de melltartó nem volt rajta, bimbi átlátszott a pólócskáján, majd kiverte az ember szemét... biztos az anyagi helyzete nem engedte meg a melltartót :P XD jaaa nem, most ez a divat.. isten áldja a melltartó nélküli lányokat :P :D:D

piacgazdaság kontra gyermekvállalás

#1486792 TrendMan Előzmény: #1486791

Gondolom a --> single man with children abban az esetben reális, amennyiben a bíróság mégis a férfinak ítéli a gyereket.

Lehet, hogy egy kép erről: , szöveg, amely így szól: „Median US Family Wealth 2019 Single men Single women With children 7 Without children $59k 57 Source: St. Louis Federal Reserve 65”

Ez azonban nem az alapeset. Alighanem akkor történik ilyen, ha a férfi szokatlanul jó anyagi helyzetben van.

Úgy látom az írás a fb-on női oldalról is kapott erős kritikát.

Na és az utolsó gondolat kapcsán:

Egy nő mindig talál száz másik nőt, aki összefog vele a férfiak ellen. Fordítva ez nem állja meg a helyét.

piacgazdaság kontra gyermekvállalás

#1486791 matgab Előzmény: #1486778

"Nőként nagyon alaposan meg kell nézni azt a férfit, akivel „összeállsz a projektre”, mert ha tévedsz, ha félreismered, és odébbáll, annak súlyos anyagi következményei vannak számodra, olyan kelepcébe esel, amiből 20-25 évig nincs menekvés – ezzel szemben a férfiaknak nincs efféle kockázata. Csak a hozamot kapják, kockázat nélkül."

Erre a bekezdésre már elvált férfitársaim vinnyogva sikítozva, sírva röhögtek fel...

Valahogy én az újságcikkeken kívül inkább azt látom, hogy eleve a párválasztás során valahogy a jobb módú férfiaknak jön össze jobban a csajozás, párkapcsolat építés. Szignifikánsan korrelál a férfi vagyoni helyzetének magassága és a számára elérhető női populáció mennyisége.

Tehát a legtöbb esetben alap, hogy a lakás nagy részét a férfi teremti elő (vagy a nő szülei (apukája) oldaláról is beszáll, betudva a női önrészt) és a maradékot felveszik közösen hitelbe.

Viszont ha valóban házasság és gyermek lesz a kapcsolatból, akkor ugye a nők elmennek szülni, Gyed, Gyes utána 6 órás munka stb stb. A férfinak viszont elő kell teremtenie a megnövekedett költségek fedezetét (gyerek(ek) + a hiteltörlesztőt is ő fogja teljes egészében fizetni, plusz kaja +ruha+ rezsi költségek).

Ez eddig olyan általános és a nők is annyira természetesnek veszik, mint csecsemőnek a pelenkába szarás.

Aztán sok helyen a nők nem tudnak mit kezdeni a gyerekkel, otthon elkezdenek mindennel foglalkozni, ami leginkább sorozat nézés, vagy social média eszement mennyiségű pörgetése.

Ettől viszont kellően depressziósak is lesznek, mert látják, hogy minden ismerősük happy, nyaral, bulikázik stb stb, miközben ők úgy érzik, hogy egyedül szoronganak otthon a lakásban és még a gyerek is mindig akar valamit... A nőkre ez az egész social média rohadtul jobban hat mint a férfiakra. Ezért is van az , hogy a reklámok 80%-a is a nőknek szól, vagy a nőkön keresztül próbálják a férfiakat is fogyasztásra rávenni. Na mindegy.

Szóval itt bejönnek még a hormonok, a depresszió stb, férjüket is sok esetben elhanyagolják -mint férfit. Aztán jön a meglepetés, hogy az amúgy még mindig jóképű és jobb módú férfi másnak is kellhet. Vagy mondjuk ha social média pörgetés helyett az anyukák tornáznának , akkor az alakjukat is gyorsabban visszanyernék. Meg attól , hogy anyukák lettek, nem kéne elfelejteni, hogy létezik fodrász, smink készlet etc etc., ami régen alap volt.

Kimegyek egy átlag játszótérre és körbenézek, hogy ezeket az anyukákat , akik 2-7 éve szültek, ki dogta meg és hogyan akkor? Hová tűnnek a jó nők a BKV buszokról , amikor szülni kellene? Hogy került ide ennyi elhanyagolt magára nem adó anyuka?

Na igen, szóval ezt még meg tudják fejelni esetleg anyagi nehézségek is a családban.

Szóval nem véletlen , hogy a válások száma eléri a 60-80%-os arányt.

Aztán a magyar bíróságokon csak nők vannak szinte, akik általában totál elfogultak az apukákkal szemben. Kisgyerekek 80-90%-a megy automatikusan az anyukáknak, kivéve , ha anyuka valóban drogos alkoholista stb stb., akkor is oda megy a gyerek, ha jobban szeretik az apjukat az anyjuknál.

A válást követően az anyuka a gyerekekkel marad a közös lakásban -vagy esetleg eladják, ahol nyilván anyuka a gyerekek miatt nagyobb drágább lakást vesz belőle. Ha volt a válás előtt vagyon -amit viszont 80%-ban inkább a férfiak a fentiek miatt korábban családfenntartók lapátoltak össze (sok esetben már a házasság előtt) annak természetesen a fele megy a nőnek.

Sok olyat láttam már, hogy a nők elpötyögtek egy alap asszisztensi állásban (vagy kamu vállalkozásokban , profitot soha nem termelő saját vállalkozásokban dolgoztak 4-6 órában) a férj meg hozta haza a többszázezer forintokat 8-12 óra meló után, aztán a nőnek megérte elválni és "új életet kezdeni" a férfi által összegürizett pénz felével.

Szóval az utolsó mondat, hogy a szingli férfiak és a házas (elvált) férfiak vagyoni helyzete nem különbözik, az egy vicc. de elég, ha megkérdezzük Bill Gates-et vagy Jeff Bessos-t mi a véleményük erről.

És nemcsak a nőnek hanem sokkal inkább a férfiaknak kell megnézniük, hogy kit engednek magukhoz közel, mert a nők az érzelmi manipuláció és a tények kiforgatásának olyan grand masterei tudnak lenni, amire férfi szinte soha nem lenne képes...

elérte DiCaprio korhatárát :)

#1486621 TrendMan Előzmény: #1486620

A kora lineárisan változik és azt vallja, amit a pf-en olvastam éppen:

"A kulcs a fiatalok kezében."

Kommentár az Index elekt…

#1486043 TrendMan

Kommentár az Index elektromos kazán topikjából:

" Persze, tisztában vagyok azzal, hogy az éves igény az rengeteg dologból áll össze, pl. ami nem számolható vagy csak jó nagy szorzóval, az a 3 nő, akikkel együtt élek (asszony + 2 lányom van) :D"

buzi biza

#1485816 Fornit Előzmény: #1485656

Csak ennyit tudnék hozzátenni :)) (A megtekintés a youtube-on ra kattintva lehet csak megnézni)


buzi biza

#1485656 TrendMan

Nem értettem valamit az eredeti index-es hírben, de szerencsére a kurucinfó mindent tisztázott:

https://kuruc.info/r/4/247127/

Egyébként ilyen pároknál le vannak osztva a szerepek, ki a férj és ki a feleség? Vagy ez bemondásra megy?