Regisztráció Elfelejtett jelszó

Blogbejegyzések - címke: e-star

Vezetőváltás az E-Starnál

Bendeguz

Az E-Star Alternatív Nyrt. tájékoztatja Tisztelt Befektetőit, hogy Kassai Ákos vezérigazgatói jogviszonya 2012. január 20. napján, az E-Star Alternatív Nyrt. és Kassai Ákos között született, azonnali hatályú közös megegyezés alapján megszűnt. Kassai Ákos igazgatósági tagságáról ezzel egy időben lemondott.

E-Star a transzparenciáról

Bendeguz

A transzparenciáról by E-Star Alternatív Nyrt on Tuesday, October 25, 2011 at 2:00pm Gondolom, abban egyetérthetünk, hogy egy cég megítélése nem egy nap, hét vagy hónap feladata, hanem éveké. Ezért vigyázunk mi is arra, hogy a szakma és befektetőink által a tőzsde egyik legtranszparensebb cégének tartott E-Star továbbra is megőrizze értékeit.

George Patakival erősít az E-Star

Bendeguz

A Budapesti Értéktőzsdén jegyzett E-Star Alternatív Nyrt. november 8-i rendkívüli közgyűlésén a tulajdonosok várhatóan beválasztják az igazgatóságba George Patakit New York állam volt kormányzóját és a komoly banki múlttal rendelkező Lantos Csabát – értesült az Index. A társaság legnagyobb tulajdonosa megerősítette, hogy felkérték ezt a két személyt, de részleteket nem közölt, mondván: majd a novemberi közgyűlés dönt erről.

E-Star 60 perces

Bendeguz

Hathor Úr kérésére. Berajzoltam a véleményem, szerintem a történelem ismétli önmagát. Legalábbis remélem :)

760%-os növekedés az E-STAR-ban

Bendeguz

A cégcsoport dinamikus növekedése folytatódott: 2011 első negyedéve során az árbevétel 414%-kal, az adózás és amortizáció előtti eredménye (EBITDA) 91%-kal, az adózott eredmény pedig 760%-kal növekedett az előző évhez képest. A társaság saját tőkéje is jelentősen emelkedett: 2010. év végéhez képest 74%-kal - 6953 millió forintra – növekedett. Ezzel a társaság saját tőke mutatója a hosszú távú forrásokhoz (saját tőke és hitel) viszonyítva 30,3% lett. Többit a jelentésben megtaláljátok.