Regisztráció Elfelejtett jelszó

Blogbejegyzések - címke: elemzés

19 db TA, avagy mibe fektetnek a guruk?

Bendeguz

A Portfolio cikke alapján elemeztem a "profik" 19 kedvenc részvényét. http://www.portfolio.hu/vallalatok/sok_penzt_akarsz_keresni_itt_van_mibe_fektetnek_a _nagymenok.210366.html Bővített LONG pozik: Buffett: - Deere - IBM - 21st century fox - Visa - MasterCard Soros: - Office depot - YUM - Allergan - Herbalife - DOW chemical - General motors - Actavis - eBay - Kraft - SunEdison Icahn: - eBay - Hertz Ackman: - Restaurant Brand - Zoetis Paulson: - Allergan - Time Warner

11 technikai elemzés

Bendeguz

November a 11. hónap, ezért ma 11 elemzést kaptok. 1 német, 1 magyar és 9 amcsi részvény van a kosárban. Rövid magyarázat, megjegyzés az RBBJ topicban található. http://www.stocklandyard.hu/forum/topic/2060/rbbj-portfolio Részvények: Zynga, Rába, Lufthansa, Vocaltec, Guess, American Eagle Outfitters, Cinemark, CME Group, LPL Investment, The Charles Schwab Corp, Ameritrade Holding

OTP célár: újra 1232 Ft!

Bendeguz

A cím némileg hatásvadász, de túl sok együttállást fedeztem fel az OTP hetes chartján, melyik mind egy 1000 Ft körüli mélységre mutatnak. Mit gondoltok?

GSPARK historikus elemzés

Bendeguz

2012.11.08. csütörtök. Az alábbi historikus elemzésben a GSPARK részvény 2006 augusztusa óta nyújtott teljesítményét elemzem. A blogbejegyzés teljes mértékben szubjektív, de a technikai elemzés szabályait betartva készült. A szerző soha nem rendelkezett és jelenleg sem rendelkezik Graphisoft Park részvénnyel.

TA: Nokia Corp.

Bendeguz

Technikai elemzés: Nokia Corp. NYSE:NOK.US 2012.08.27. (az árfolyamértékek USD-ben szerepelnek a charton)

E-Star gyors TA

Bendeguz

Érdekesen alakul az árfolyam, de mielőtt nagyon belelkesedünk, nézzünk rá technikai szemüveggel. Semmilyen fundamentumot, brókerpletykát, logikai eszmefuttatást se veszek figyelembe, kizárólag alakzatokat, trendeket, stb.

TA: McEwen Mining Inc. (MUX)

Bendeguz

Egy barátom kérésére elemzem ezt a számomra teljesen ismeretlen bányavállalatot. Kizárólag technikai szemüvegen keresztül nézem, se fundamentumokat, se pletykákat, se híreket nem veszek figyelembe. Rég elemeztem utoljára bármit is, örülök minden segítő, javító szándékú kommentnek.

Rába elemzés

Bendeguz

Nagyjából 10 nappal ezelőtti technikai elemzés a Rába részvény árfolyamának alakulásáról. A céláram 910 Ft 1-2 hónapon belül.

VE 2009-06-19de

Zabás

Üdv mindenkinek! Ez a blog a Tőzsdeklub virtuális elemzéseit fogja tartalmazni, semmilyen felelőség3et nem vállalok a benne elhangzottakért. Minden nap az elemzés realban 10:00-10:30-ig tart én csak pár óra késéssel tudom felrakni ahogy hozzájutok. Ebből is látszik, hogy xy. /nam írom ki nem akarok bonyodalmat/ Kedden és minden második csütörtökön is van konferencia 18:00-19:00-ig /nagy konferencia/