Regisztráció Elfelejtett jelszó

Blogbejegyzések - címke: Magyarország

Egymilliárdos fejlesztés a jászfényszarui ipari parkban

Kissherceg

Közel félmilliárd forintos állami támogatást nyert a jászfényszarui ipari park komplex fejlesztésére benyújtott kiemelt projektpályázat, így a saját erővel együtt mintegy egymilliárd forint fordítható egy vállalkozói ház építésére és az ipari park további bővítésére - közölte Megyeri Zsolt, a Jászfényszarui Ipari Centrum Kft. értékesítési és marketingvezetője hétfőn az MTI-vel.

London nagyjából elégedett

Kissherceg

Reálisak a magyar kormány által szerdán bejelentett költségvetési kiigazító intézkedések bevételi céljai, a magyar gazdaság jövő évi növekedésére adott új, lefelé korrigált hivatalos előrejelzés azonban még mindig derűlátó, és a növekedést potenciálisan korlátozó elemek esetleg feszültséget kelthetnek az IMF-hez fűződő viszonyban - vélekedtek az intézkedéscsomag bejelentése után londoni elemzők.

A Stadler 3,5 milliárdért fejleszt Szolnokon

Kissherceg

A Stadler Rail Csoport 3,5 milliárd forintos beruházással teljesítménynövelő és egy új tevékenységet meghonosító fejlesztést valósít meg szolnoki gyárában - jelentette be a svájci központú vasúti járműgyártó csoport ügyvezető alelnöke szerdán az alapkő-letételi ünnepségen, a helyszínen.

Éves mélyponton a CDS árazásunk!!!

Kissherceg

Újabb meredek csökkenéssel idei mélypontjára süllyedt a londoni kereskedési hét pénteki zárónapjára a magyar államadósság-törlesztés leállásának kockázatára kínált biztosítási tranzakciók árazása, és jelentősen csökkentek az európeriféria több gazdaságának törlesztéskockázat-biztosítási költségei is.

Két havi mélyponton a CDS árazásunk!

Kissherceg

Kéthavi mélypontra, 500 bázispont alá süllyedt a szerdai londoni kereskedésben a magyar államadósság törlesztéskockázatára kínált biztosítási tranzakciók árazása, annak ellenére is, hogy az európeriféria kockázati árazásai a nap folyamán emelkedtek.

Nő a fizetésképtelenség az élelmiszeriparban

Kissherceg

Több mint harminc százalékkal nőtt a fizetésképtelenségi eljárások száma az idei első negyedévben az élelmiszeripari tevékenységgel foglalkozó cégek körében 2011 azonos időszakához képest, miközben országos átlagban az emelkedés 25 százalékos volt – derül ki a Coface Hungary Hitelbiztosító elemzéséből.