Regisztráció Elfelejtett jelszó

Blogbejegyzések - címke: Tőzsde

Összehangolt fogyasztóvédelmi fellépés a pénzügyi piacokon

Kissherceg

A pénzügyi szektor jogszerű működésének biztosítása, illetve a pénzügyi fogyasztók jogainak erőteljesebb védelme érdekében júliustól módosította eddigi együttműködési megállapodását a Gazdasági Versenyhivatal (GVH) és a Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyelete (PSZÁF) - tájékoztatott közös közleményében a két szervezet hétfőn.

Hullámok személyiségjegyei

Cimballi

Elliott hullámait a tömegek hangulata vezérli, így minden szakasz egy pszichológiai állapotot jelenít meg. Sok olyan esettel találkozunk, amikor egy nagyobb, összetett hullámmozgás értelmezésére különféle és egymástól lényegesen eltérő lehetőségünk is van. Ilyenkor a helyes változat kiválasztásában döntő érv lehet az időszakra jellemző globális hangulatkarakter felismerése.

VE 2009-06-19de

Zabás

Üdv mindenkinek! Ez a blog a Tőzsdeklub virtuális elemzéseit fogja tartalmazni, semmilyen felelőség3et nem vállalok a benne elhangzottakért. Minden nap az elemzés realban 10:00-10:30-ig tart én csak pár óra késéssel tudom felrakni ahogy hozzájutok. Ebből is látszik, hogy xy. /nam írom ki nem akarok bonyodalmat/ Kedden és minden második csütörtökön is van konferencia 18:00-19:00-ig /nagy konferencia/