Regisztráció Elfelejtett jelszó

Cikkek - címke: Gyógyszeripar

Technikai Elemzés - (05.20)

Bull'n'Bear

Ismét elszakadt a húr a piacon és széttépték a longosok a piacot, újabb sc-ket generálva főleg otpben és bux hatiban. A lélektanilag fontos 3250-300 szinten csak átkellett billenteni a piacot, utána minden ment a maga útján. Európa húzó tőzsdéje vagyunk a közelmúltban, már ez a rally is egy vicc, hát még ez a tény.

Technikai Elemzés (05.19)

Bull'n'Bear

Mai napon záró felkötéssel együtt sikerült pluszban zárni, de komolyabb eladók jelentek meg otpben, molban,richterben egyaránt. Zárásra a biztonság kedvéért ismét meghúzták a piacot.

Technikai Elemzés - (05.18)

Bull'n'Bear

Egy könnyed 1000 pontos, khmmm 1000 pontos emelkedésen van túl a hazai piac, teljes vételi klímax alakult ki. Úgy gondolom utolsó nagy rohamban vagyunk, amivel a lehető legmagasabbra akarják erőszakolni a piacokat.

Technikai Elemzés (05.17)

Bull'n'Bear

Hétvégére megtudtuk PSZÁF-el együtt, hogy mi volt az oka a péntek késő délutáni MOL tépésnek, gondolom ők is annyira kíváncsiak voltak, mint a befektetők. Gondolom, hogy a nemzetközi sajtónak ne tűnjön fel a jelentős BUX emelkedés (így is felülteljesítettük európát) véletlen IT probléma miatt az otp zárószakaszban jelentős esést szenvedett el. Szóval ismét egy érdekes napon van túl a magyar tőzsde társadalom. Egyenlőbbek az egyenlőknél - lehetne ez a BÉT szövege.

Technikai Elemzés - (05.14)

Bull'n'Bear

Napközben jelentős fordulat zárásra ismét felkötés, mondjuk inkább a tőzsdéket kössék fel a spekik, mint....

Technikai Elemzés - (05.13)

Bull'n'Bear

Mai napon a tegnapi elefántok találkozót beszéltek meg kis otpnk porcelánboltjában és porrá törték a berendezést. Telekom ma pihenhetett keveset, de meddig?

Technikai Elemzés - (05.12)

Bull'n'Bear

Richter és Telekom ismét hozta logikátlan szereplését és ha egyszer elindul, akkor azt 5perc alatt megtörténik MOL továbbra is a húzó papír, többi már gyengülget. Kisebb kapitalizációjú eddig remeklő papírokban is elkezdődött a realizálás.

Technikai Elemzés - (05.11)

Bull'n'Bear

200napos magaslati levegőn összehoztunk ma egy fekete gyertyát, így az átlag áttörése még nem releváns. Sok papírban van divergencia, egy valami közös bennük a túlvettség.

Technikai Elemzés (05.10)

Bull'n'Bear

Piac továbbra is emelkedik, divergencia hegyek a papírokban. Csak óvatosan az új long pozi nyitással, régi pedig biztos a szívünkhöz nőtt, így azt könyebb tartani. Kommentár nélkül.

Technikai Elemzés - Blue (05.07)

Bull'n'Bear

Mai napon hosszú idő után először fordult elő, hogy a piacot jelentős pluszból beadták és nyitási szint alá zártunk. Forgalom elég magas volt, jelzésértékű.

1 - 10 / 50 Régebbi cikkek →