Hétvégére megtudtuk PSZÁF-el együtt, hogy mi volt az oka a péntek késő délutáni MOL tépésnek, gondolom ők is annyira kíváncsiak voltak, mint a befektetők. Gondolom, hogy a nemzetközi sajtónak ne tűnjön fel a jelentős BUX emelkedés (így is felülteljesítettük európát) véletlen IT probléma miatt az otp zárószakaszban jelentős esést szenvedett el. Szóval ismét egy érdekes napon van túl a magyar tőzsde társadalom. Egyenlőbbek az egyenlőknél - lehetne ez a BÉT szövege.

BUX0912:

alt14800ig szabad az út, 14350 a támasz. Egyelőre első résig jutott az árfolyam, mol nélkül nem megy az esés.

MOL:

altTA alapon nagyon jól néz ki a papír, de mivel rajzolják nekünk, ezért óvatos kereskedés ajánlott. 11800as szint felett érdemes megvárni amíg kialakít egy támaszt, utána megvenni, nem kell rohanni. Első célár 13600 körülbelül, lehetséges, hogy holnap meglesz, megjósolhatatlan.

MTEL:

alt560 felett továbbra is longos a papír, egyelőre zászló építésnek tűnik az alacsonyforgalmú oldalazás. Szintek jól láthatóak az elemzésen, mint be és kiszállási pontok.

OTP:

altZáró lekötés előtt még a trendcsatornában volt, így viszont hétfőn sürgősen 2910 fölé kellene emelkednie, hogy pozitívvan álhassunk hozzá. 2800alatt 2700 a következő támasz, alatta rés. Felfele 2910, 2970, 3050.

Richter:

altAmennyiben visszesik a csökkenő táguló háromszögbe papír sokáig felejtős lehet, egyelőre kis forgalommal oldalazik felette, várjuk meg mely irányba lesz jelentős az elmozdulás és abba beszállni, jelzésértékű, hogy törte az ékelődést magas forgalom mellett.

Sok sikert!