Napközben jelentős fordulat zárásra ismét felkötés, mondjuk inkább a tőzsdéket kössék fel a spekik, mint....

BUX0912:

altIsmét a jól bevált 13885 volt a támasz, így az ellenállás ismét 14330 lesz. 14300-14300 erős ellenállási sáv. Várhatóan zászlót építünk, melynek letörésére jövő hétfőn számítunk - bár GDP adat boríthat mindent, főleg a piacokat - . Egyúttal abból következően egy fejváll is validálódhat majd. A MOL ereje amíg tart nem lesz szint törés.

MOL:

altTechnikai alapon a bét húzópapírja, mely gyakorlatilag egy rakás csőd - valakinek szüksége van erre a papírra, lehet adózási szempontok miatt kell a cég vesztesége :) - , de TA alapon rendkívül erősnek hat. Forgalom emelkedésben jelentősebb, de kitöréshez több kell majd. Papírba csak akkor vennék bele, ha nagy forgalommal 12k fölé emelkedik, majd fölötte is zár és megerősítés is érkezik, addig hanyagolandó. Fibo szintek támaszok.

MTEL:

altÚgy tűnik az elmúl két nap zászló építésnek tekinthető és amíg nem esik el 560 addig pozitívan kezelhetjük a papírt. Az első fontos szint alatt zárt, ellenállásokat a fibo extensionnel határoztam meg. Amennyiben valóban zászló keletkezett 652 a célárunk.

OTP:

altSikerült az emelkedő csatorna fölé zárni, 2970es visszateszt lehetséges, előtte 2910 gyengébb ellenállás. 3000 felett sok short stop aktíválódna, viszont az eddig kiépült short pozíciók védelmére várhatóan van még jelentősebb eladó részvény mennyiség. Holnapi napon megjelenik erős gazdaságunk fokmérője, mely a valósághoz képest várhatóan néhány %al jobb lesz (majd utólag korrigálják), ez viszont jelentősen befolyásolja majd a kereskedést. Támasz 2860, 2800

Richter:

altVisszatesztelte a letört éket, longot továbbra sem keresnék, csak 28500 magasságában.

Sok sikert!