Mai napon hosszú idő után először fordult elő, hogy a piacot jelentős pluszból beadták és nyitási szint alá zártunk. Forgalom elég magas volt, jelzésértékű.

BUX:

altIsmét egy rés ami nyitva maradt napon túl is. Mondhatjuk, hogy kimerülési, de duracell még a piacokban van. Reggel várhatóan ázsia befolyásolja a nyitást, így akár sziget is kialakulhat. Szintek továbbra is fibok alapján határozhatók meg, a piac szépen mozog közöttük.

BUX0912:

altAz áldott KT játék, mely megnehezíti a kereskedést határidőn. Próbálkozhat az ember néhány rövid pozit felvenni, de ha az árjegyző úgy akarja, akkor prompt piaci mozgásokból semmit nem reagál le, ezért sajnos 14750et nem értük el itt, normális KTval kijött volna. Lefele 13900 a következő szint. Itt is fibo extensiont nézni pozi nyitáshoz.

Az ADX kivétel minden indikátor eladáson.

MOL:

altEsésben megnövekedett a forgalom, egyelőre csak visszatesztelte emelkedő trendjét. Új pozit nem nyitnék a papírban, de RSI divergencia itt is megtalálható.

MTEL:

altAz elmúlt napok legőrültebb bluechipe, iszonyatosan túlvett lett, hiszen ment bő 15%ot egy hét alatt. 1Ftnyi rés maradt az osztalék levágása óta.

OTP:

altDélelőtt még úgy tűnt sikerül legyőzni a 3127es ellenállást, de napvégén jelentős eladói nyomás napi minimumon zárást okozott. Támaszok rések és a következő fibo szintek: 2900, 2820, 2736, 2630

Ellenállás: 3127

Richter:

altTovábbra is ékelődés, a mai gyertyára holnap esés következik fordulat jele lehet.

Sok sikert!