Richter és Telekom ismét hozta logikátlan szereplését és ha egyszer elindul, akkor azt 5perc alatt megtörténik MOL továbbra is a húzó papír, többi már gyengülget. Kisebb kapitalizációjú eddig remeklő papírokban is elkezdődött a realizálás.

BUX:alt

200 napos felett kettő fekete gyertyát sikerült eddig összehozni, ma pedig alá zárni. Ez akár fordulási jelet s adhatna, de megerősítés még szükséges holnap.

BUX0912:

altÉkelődésből lefele indult el, stoppot 14810re raknám. Érdekes, hogy a prompt piacot nem követte le zárásban a határidő, ezért a KT normalizálódott majdnem 500 pontra. Napközben 900 felett számos short stop aktiválódott, így készen áll a piac az esésre. Továbbra is fibo szinteket nézni pozíció nyitáshoz.

MOL:

altA MOL addig gyártja napi grafikonon a dojikat 200napos alatt közvetlenül, amíg az átlag leér hozzá, ez is egy módszer. 60perces chart két záró gyertyája Amerre kitör az ékből kb 900pont elmozdulás várható.

MTEL:

altElég szemléletes a chart, fibo szintek támaszok, szép gyertyát sikerül. Elefánt a porcelánboltban....

OTP:

altTechnikai alapon totál esés várható, de amíg pénz van, remény is, de főleg oldalazás. Támasz: 2970

Richter:

altSikerült a lehető legnagyobb feltűnéssel kiszállni a papírból, lehet ez volt a cél. Valószínűleg telekomos fáni társa is megtalálta maga boltját. Támasz ékalja, forgalom elég magas. Longot nem nyitnék.

Sok sikert!