Regisztráció Elfelejtett jelszó

Cikkek - címke: ingatlan

Nem csökken a növekedés sebessége a lakáspiacon

Bull'n'Bear

Tovább növekedett az FHB Lakásárindex 2017. I. negyedévében, a korábbi 233,61-ről 243,03-re változott az index értéke. Magyarországon a drágulás ismét nagyobb volt az előző negyedévinél, bár a tavalyi év első negyedév (több mint 8%) rekordját nem érte el. 2017. I. negyedévében a lakóingatlanokért átlagosan 4 százalékkal kellett többet fizetni, mint az előző negyedévben.

Varsó a legnagyobb irodapiac a Közép-európai régióban

Bull'n'Bear

Közép-Európában Varsó irodapiaca a legnagyobb, több mint 4 millió négyzetméter területtel, amelyet Budapest követ 3,1 millióval, Prága teljes irodaállománya várhatóan 2014 közepére éri el a 3 millió négyzetmétert, míg Pozsonyban jelenleg 1,4 millió négyzetméter bérbe adható irodaterület van - közölte a Cushman & Wakefield nemzetközi ingatlantan-ácsadó szerdán az MTI-vel.

Npszerűek az eladó erdélyi kastélyok

Bull'n'Bear

A romániai Beszterce-Naszód megye önkormányzata belgiumi és nagy britanniai intézményektől is kapott ajánlatot a meglehetősen leromlott állapotban levő paszmosi (Posmus) és komlódi (Comlod) Teleki-kastélyok átvételére - közölte kedden az Agerpres hírügynökség.

Milliárdos ingatlanalap kár

Bull'n'Bear

A Kormányzati Ellenőrzési Hivatal (Kehi) két ingatlanalap működése kapcsán feljelentést tett a legfőbb ügyésznél különösen jelentős kárt okozó csalás gyanújával, ismeretlen tettes ellen, mert az alapok a hivatal vizsgálata szerint nem a befektetők érdekében jártak el - mondta Bőcz Sándor, a Kehi kabinetfőnöke az MTI-nek szerdán.

Az Appeninn Nyrt. átveszi a Villa Montanát

Bull'n'Bear

Exkluzív kivitelezésű irodák és lakások találhatók abban a 0,6 hektáros lakóparkban, amelyet megvásárolt és átalakítása után tovább üzemeltet az Appeninn.

A britek laknak a legkisebb otthonokban Nyugat-Európában

Bull'n'Bear

A britek laknak a legkisebb otthonokban egész Nyugat-Európában, az új építésű lakások és házak átlagterülete mindössze 76 négyzetméter. 30 éve még 85 négyzetméter volt az átlag, azaz tíz négyzetmétert szűkültek a lakóingatlanok, átlag szobaszámuk pedig 5,2-ről 4,8-ra csökkent.

Tragikus az ipariingatlan helyzet

Bull'n'Bear

A teljes budapesti modern ipari ingatlanállomány az idei első negyedév végén 1 millió 825 ezer négyzetméter volt, új átadás nem történt ebben az időszakban - közölte a Budapesti Ingatlan Tanácsadók Egyeztető Fóruma (BIEF) szerdán az MTI-vel.

Csökkent a lakóingatlanok ára az EU-ban

Bull'n'Bear

A múlt év utolsó negyedében 1,4 százalékkal csökkentek a lakóingatlan-árak 2011 hasonló időszakához képest az Európai Unióban, ezen belül az eurózónában 1,8 százalékkal mentek lejjebb az árak - közölte csütörtökön az Eurostat, az unió statisztikai hivatala.

Rosszul áll a befektetési ingatlan piac

Bull'n'Bear

A közép-európai ingatlanpiacon az idei első negyedévben felére, 958 millió euróra esett a befektetések összege, ennek ellenére a Cushman & Wakefield ingatlan tanácsadó arra számít, hogy az idén a befektetések értéke megegyezik majd a tavalyival - közölte a cég az MTI-vel. Magyarországon ugyanakkor nőtt a befektetések összege - írják.

Jól zárta a kereskedelmi ingatlanforgalom a múlt évet

Bull'n'Bear

Az európai kiskereskedelmi ingatlanok befektetési forgalma 13,5 milliárd eurót tett ki 2012 utolsó negyedében, szemben az elmúlt évek átlagos 9 milliárd eurós negyedéves forgalmával - közölte a CBRE ingatlan-tanácsadó kedden az MTI-vel. A harmadik negyedévihez viszonyítva 90 százalékos bővülést mutat a szektor.

1 - 10 / 33 Régebbi cikkek →