Regisztráció Elfelejtett jelszó

Cikkek - címke: Forint

Devizapiac - Vegyesen alakult a forint árfolyama

Bull'n'Bear

Budapest, 2020. március 10., kedd MTI) - Vegyesen alakult a forint árfolyama a főbb devizákhoz képest a nemzetközi bankközi piacon kedden: az euróhoz képest erősödött, de a dollárral, a svájci frankkal és a japán jennel szemben erősödött.

Devizapiac - Minimális forinterősödés kora reggel

Bull'n'Bear

Budapest, 2019. április 30., kedd (MTI) - Minimálisan erősödött a forint jegyzése kedd reggelre a főbb devizákkal szemben a nemzetközi devizakereskedelemben hétfő estéhez képest.

Lassú forintgyengülés jöhet a következő fél évben

Bull'n'Bear

Az ING Bank vezető elemzője a forint lassú gyengülésére számít az elkövetkező fél évben, a historikus mélyponton lévő kamatkülönbözet, a fizetési mérleg többletének várható mérséklődése, a jövő évi választások miatt élénkülő költségvetési költekezés, illetve a devizaadósoknak nyújtott újabb mentőöv körüli bizonytalanság miatt.

Többhavi mélyponton a magyar CDS-árazás Londonban

Bull'n'Bear

A forint erősödését követve többhavi mélypontjára, január vége óta nem mért szintekre csökkent a szerdai londoni jegyzésben a magyar szuverén törlesztéskockázat fedezetére szolgáló származékos befektetési konstrukciók árazása.

Újra spekulálnak a forint ellen

Bull'n'Bear

A Nemzetgazdasági Minisztérium szerint a spekulánsok forint elleni támadása miatt gyengül a múlt hét közepe óta a forint, nem pedig a nemzetgazdasági miniszter cikke miatt.

Erősödésnek indult hétfőn reggel a forint

Bull'n'Bear

Az euróövezet romló kockázati megítélésével párhuzamosan gyengült a hétvégén a forint, hétfőn reggel azonban már erősödésnek indult és visszatért péntek esti árfolyamára.

1 - 10 / 11 Régebbi cikkek →