Regisztráció Elfelejtett jelszó

Cikkek - címke: alteo

Felosztja magát az Alteo, 12,5 Ft lesz a névérték

Bull'n'Bear

A Budapesti Értéktőzsdén jegyzett energetikai társaság mai napon megtartott rendkívüli közgyűlésének döntése értelmében az ALTEO Nyrt. 100 forint névértékű törzsrészvényeinek helyébe egyenként 8 darab, 12,5 forint névértékű törzsrészvény lép majd a szükséges jogi és tőkepiaci intézkedések végrehajtását követően. A részvényesek továbbá tájékoztatást kaptak az ALTEO Group cégstruktúrájának átalakításáról is.

2013-ban ismét superbrands lett az Alteo

Bull'n'Bear

Az ALTEO Nyrt. a szakmai bizottság döntése alapján nyerte el 2013-ban ismét a Business Superbrands minősítést. A díjat a társaság eredményei, aktivitása és hiteles működése alapján ítélte oda a független szakmai zsűri.

Közel másfélszeresére nőtt az ALTEO EBITDA-szintű eredménye

Bull'n'Bear

arkáns növekedést produkált az ALTEO Energiaszolgáltató Nyrt. 2013 első három hónapjában, úgy árbevétel, mint nyereség szempontjából. A megújulóenergetikára fókuszáló, tőzsdén jegyzett társaság 2,022 milliárd forintos árbevételt ért el az idei első negyedévben, EBITDA-szintű eredménye pedig 370 millió forintra rúgott.

30 százalékos EBITDA szintű növekedés az ALTEO-nál

Bull'n'Bear

Az ALTEO Nyrt. mai közgyűlése elfogadta a társaság IFRS szerint konszolidált éves beszámolóját, amely szerint a cégcsoport egy újabb növekedés eredményeként 5,5 milliárd forintos árbevétellel, 591 millió forintos EBITDA szintű eredménnyel, 95 millió forintos adózott eredménnyel és 8,5 milliárd forintos mérlegfőösszeggel zárta a 2012. üzleti évét. A társaság az elmúlt évben jelentősen bővítette megújuló alapú portfólióját, növekedési célkitűzései töretlenek.