Az ALTEO Nyrt. a szakmai bizottság döntése alapján nyerte el 2013-ban ismét a Business Superbrands minősítést. A díjat a társaság eredményei, aktivitása és hiteles működése alapján ítélte oda a független szakmai zsűri.

Idén már hatodik alkalommal ítélte oda a 16 tagú, független szakemberekből álló Superbrands Magyarország bizottság a díjait, kiválasztva egy-egy szektor példaértékű szereplőit. Az elismerés megmutatja, hogy mely márkák szolgálhatnak példaként a hazai piaci szereplők számára, amennyiben fejlődni szeretnének a jövőben a márkaépítés tekintetében, illetve a társaság szolgáltatásainak minőségét partnerei felé is megerősíti.

„Az, hogy ismételten megkaptuk a Business Superbrands minősítést pozitív visszajelzést ad számunkra arról, hogy szakmailag továbbra is a helyes úton járunk. A partnereink visszajelzése mellett az ilyen elismerések is bizonyítékai annak, hogy az ALTEO fiatal kora dacára is sikeresen teremtett értéket a hazai energetikai piacon” – emelte ki Ifj. Chikán Attila, az ALTEO Nyrt. vezérigazgatója. Szerinte az elismerés azt is jelzi, hogy az ALTEO-t transzparens, innovatív, dinamikus és a megújuló erőforrások irányában elkötelezett, erős márkaértékkel bíró társaságként tartják nyilván a hazai piacon.

A Superbrands elismerés a szakmán túl a nagyközönség számára is jelzi, hogy az ALTEO a legkiválóbb hazai energiapiaci márkák egyikévé nőtte ki magát.

MTI