Regisztráció Elfelejtett jelszó

BUX1412

bakker, csodálkozom, h. …

#701829 rbbj11

bakker, csodálkozom, h. még nem zárt be végleg a bet....egyenes csík egész nap! Eddig is Mari néni tőzsdéje volt, de ez már brutál....

Re: nincs cím

#701824 sztiv1 Előzmény: #701821

Eddig 200 pont meg van, péntektől

Holnapi shortzárásokra játszom,nem sokan merik meghagyni a pozijukat 4 napra úgy hogy pénteken csak mi nem leszünk.

Ukrajnát meg majd a "nagyfiuk" megoldják.

Fülesbőgrével is történhet valami.

Ha nem jön be ,kuka piacin.

#701822 BudFox Előzmény: #701821

Szevasztok...

Németek már megint mit művelnek ? :-)) hova a fenébe akarnak emelkedni egy összeomlani készülő Ukrajna mellett ? röhejesek ezek az eszeveszett meghúzások...

Nálunk MOL nagyon gyenge...törte a támaszt.

Richter is lefele tart.

egyedül az OTP -vel tartják a piacot....de olyan kevés a forgalom benne hogy számomra ez nem longos jel..hanem shortos...

a mai is csak egy belső nap....a hét végére jó lenne egy nyugati letörés...és mehetünk a BUX : 16.000 os zóna felé.

#701821 Hathor Előzmény: #701817

Szia,

Igen, nálam még shortos volt a kép akkor, azóta sem győzött még meg.

Tegnap ugyanígy mínuszban voltunk, mint most pluszban.

Így eddig semmi nincs. Hétfő kedd.

A fülescsésze lefele konyult, ezt most sem látom másképpen.

Azóta tegnapra KBC is megtalálta és kirakta elemzésébe

#701817 sztiv1 Előzmény: #701806

Szia Hathor!

Pénteken írtam 17560-nál hogy pedig jó lesz a hati longra...(nálad short)

Szerdán lesz vajon megint shortdobálás 4 napos előtt, mint Húsvét előtt is, árfolyam ettől beindulhat.>1 kísérletet megér megint.....(Pszicho)

Ez nagy meglepetés lehetett mindenkinek, kamatcsökkentés ma. MNB. :-(

Meg hát szerdán a FOMC, csökkentés,amire szintén "senki" nem számít :-(

Bazi nagy forgalommal párosulva.

#701806 Hathor Előzmény: #701722

Érdekes ez a Portfolio cikk.

Már azt hittem 2-3% pluszban a bluek,. Erre ránézek és éppen nulla fölött :D

"Belehúztak a magyar blue chipek

2014. április 29. 11:18

Az amerikai részvényindexek erősödéssel zárták a hétfői kereskedést az követően, hogy vegyes makrogazdasági adatok láttak napvilágot. A nyugati piacokon tapasztalható optimista befektetői hangulat ellenére az ázsiai régióban már a kivárás jellemezte a kereskedést egy nappal a Fed bejelentései előtt. A nyugat-európai részvényindexek viszont erősödnek azt követően, hogy kedvező vállalati hírek érkeztek. A jó hangulatból a magyar tőzsde is profitál, az erősödést az összes blue chip segíti."

#701722 Frontin Előzmény: #701713

De jó is volt, csak hízott az a számla idegbaj nélkül! ;-)

Azért egy-két kivétel akkor is akadt. Csak jobb lett volna ha több pénzem lett volna akkor, egész más lenne talán az ember élete most.

#701713 Borska Előzmény: #701703

ahhhh , alig emlékszem milyen is egy nyugodt trendelő piacon rv kitettségben ülve könyvelni a napi 0,3 - 0,5% plusszokat éveken át , rányitogatni a hatira, szívroham nélkül

hm,hm tán eljön még ez is egyszer

#701712 Borska Előzmény: #701703

"...minden apró nyerőt el kéne tenni " vs " kicsit nagyobbat álmodni "

az örök dilemmám !!!!!!

#701703 Frontin Előzmény: #701689

Szerintem talán itt az ideje, hogy az ember elkezdjen egy kicsit nagyobbat álmodni, és elővegye a nagyobb tf-es elképzeléseit. Részemről nem pár száz pontokban gondolkodom, mint már korábban említettem. Aztán lehet hogy tévedek, és minden apró nyerőt el kéne tenni még.

#701689 BudFox Előzmény: #701667

már megyünk is lefele...

németek még erőlködnek, meg USA is.....

szerintem ilyen nemzetközi helyzetben veszélyes lehet longolni is....

#701681 BudFox Előzmény: #701654

Sziasztok.

Én is tartom a shortot... ilyen forgalom mellett nehéz lesz továbbmenni..

bár eddig, ma délelőtt még erőltetik az emelkedést úgy látszik...

De amíg ilyen a nemzetközi helyzet...én nem tennék hosszú távra a longra. esetleg egy-egy nagyon rövid szakaszra csak.

küszöbön Ukrajna feldarabolása...stb...polgárháború, szétszakadás, oroszok mozgolódnak, katonai felkészülés....

ilyenkor nem a long jut az ember eszébe...persze a kis pajeszosok kisebb felrángatásokkal megpróbálják mindig kiugrasztani az embert a shortból.

#701667 Borska Előzmény: #701654

így van , lassan röhej számba megy

amíg tart ez az érdektelenség, nehéz lesz fölfelé trendelni

#701665 Borska Előzmény: #701647

:) nincs harag :) picit fenntebbről szeretnék vissza szálni a raftingba

amúgy globálisan én is lefelé várok mindent, így hatit is, csak próbálok ütemet fogni :)

#701647 Frontin Előzmény: #701639

Szerintem erős a gravitáció, nem nagyon akaródzik a hegymenet. Részemről várom a legutóbbi lokális alj kivételét, és újabb pár száz pont csúszást lefelé. Bocs! ;-)

#701639 Borska Előzmény: #701620

EUR/USD érdekes, van 4ó, ill naposon is egy csökkenő tető, de ha a pár héttel ezelőtt hagyott rést betölti és fölé zár akkor ezt a vonalat is törheti fölfelé s indulhat 1,40 hez, ami ismét kétélű dolog hisz erősödik a EKB beavatkozására spekulálók pozicióba szállása vagyis short indul, ha beavatkozik a bank akkor eurusd brutál le, dax evvel paralel up, vele együtt kishazánk is longos lehet....

ha nincs jegybanki reakció az bonyolítja a dolgot, a hazai piac csúszhat tovább (hacsak az okosok ott Londonban ki nem agyalják hogy a további kamatvágás és huf öntés negatív reálkamatba mutató iránya rv vásárlásra serkentheti az embereket, illetve Ukrán válság enyhül ez rakéta a bét-nek)

sok a ha és a volna :)

....a jövő eldönti mi merre ( én speciel a HUF lassú leértékelődésére számítok euró ellenében, eurusd fügvényében usdhuf longra, illetve hati 18k első körös érintésére )

#701622 Borska Előzmény: #701620

igen, lehet :) ez most olyan rövid visszapattanóra spekuláló pozi, semmiképp sem beleülős túlélős, ahogy romlik a légkör dobom is, fél pakk ,vagyis adott mozgástér mellett nem fog leronygyolni

amolyan jó shortbeszállóra váró visszakorriban bizó pozi :)

...kiderül