Regisztráció Elfelejtett jelszó

"Comme au cinéma"

Star Wars sorozat

#1501035 Koffein Előzmény: #1500503

Na az amcsik is tanulntak Rákay Philiptől XD

"Lehet, hogy a rajongók egy kisebb csoportja botokat is bevetve próbálja a lehető legrosszabb színben beállítani a Leslye Headland által megalkotott szériát?

Ó, igen! Mindenki tudja milyen az, amikor szervezetten elárasztanak valamit negatív véleményekkel. Hogy őszinte legyek, amikor a sorozat bemutatásra került, a publicistám azt mondta: 'Oké, ami a véleményeket illeti...', mire én úgy válaszoltam: 'Van még bárki, aki azokat komolyan veszi?' Talán az átlag... És én látom az értelmét, miszerint az átlagos néző felmegy az egyik ilyen oldalra, és azt mondja: 'Ó, a nézői vélemények nagyon rosszak!'

De úgy gondolom, hogy ha az ember része a Star Wars rajongótáborának, pontosan tisztában van vele, mi ez a jelenség az áradó negatív véleményekkel. Szóval szerintem, ha még nem vagy része a rajongótábornak, és azon gondolkozol, hogy elkezded nézni a sorozatot, akkor mindez hatással lehet rád. De mellette úgy gondolom, hogy az én munkásságomban mindig is nagy szerepet játszott a szájhagyomány, szóval... Szerintem mind tudjuk, mi áll a háttérben, és nem azt mondom, hogy nem aggasztó, de eléggé lehetett számítani rá."

https://hu.ign.com/star-wars-the-acolyte/96964/new...

Láttam két jó magyar fil…

#1500460 matgab Előzmény: #1499953

Láttam két jó magyar filmet, gyakorlatilag egy történet folytatólagos részei.

A Vizsga és a Játszma.

1957-1958-ban játszódnak, az egykori ÁVH-sok belső hatalmi harcát mutatja be.

Az első rész látványvilága még egy kicsit "magyaros" kisebb költségvetésű produkció, de a második rész- amit több mint 10 évvel később forgattak (covid idején), az már egész jól megállja a helyét.

De a forgatókönyv, a történet és a szereplők parádésak, bármelyik amerikai szuperprodukcióval felveszik a versenyt (vagy inkább sokkal jobb, mint az amcsik).

Külön érdekesség, hogy a 2. részt már Kulka az agyvérzése után játszotta.


Gondolom mindig van egy …

#1498480 TrendMan Előzmény: #1498476

Gondolom mindig van egy feltörekvő ifjonc, aki úgy gondolja, hogy most itt majd jól bedolgozza magát és aztán minden megy, mint a karikacsapás.

Pepsi, hol van a vadászgépem?

#1496901 Koffein

Dávid vs Góliát :) itt is meglátszik, amikor a csilliárdos, befolyásos vállalat elsimítja a zűrös ügyeit, hogy csak neki fizessenek a vásárlók, de visszafele már nem oszt...


A Bettencourt-ügy

#1496825 Koffein

betekintés a loréal örökös életébe... politika, adócsalás... ha így megy a hanyatló nyugaton, akkor hogy megy mifelénk? :))