Regisztráció Elfelejtett jelszó

Cikkek - címke: bank

Nőtt a K&H bankcsoport kilenc havi nyeresége

Bull'n'Bear

A K&H Bankcsoport 16,2 milliárd forint adózás utáni eredményt ért el 2013 első kilenc hónapjában, ami 10,5 százalékkal magasabb, mint az előző év azonos időszakában, a harmadik negyedévi nyereség 9,1 milliárd forint volt - közölte a hitelintézet hétfőn.

Mégis lesz ingyenes készpénz felvétel?

Bull'n'Bear

Jövő év február 1-jétől havonta kétszer lehet majd ingyenesen készpénzt felvenni a bankautomatákból, összesen 150 ezer forintot - közölte Rogán Antal, a Fidesz parlamenti frakcióvezetője pénteki budapesti sajtótájékoztatóján.

Bankunió 2014 végére, 2015 elejére állhat fel az EU-ban

Bull'n'Bear

Az Európai Unió integrált pénzügyi felügyeleti keretrendszere, az Egységes Felügyeleti Rendszer, (angol rövidítéssel SSM), ismertebb nevén a bankunió 2014 végére, 2015 elejére állhat fel - mondta egyebek mellett a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) főosztályvezető-helyettese az Országgyűlés európai ügyek bizottságának hétfői ülésén.

Eladta német leánybankját a belga KBC

Bull'n'Bear

Pénzügyi befektetői csoportoknak adta el a belgiumi KBC Bank NV a tulajdonában lévő KBC Bank Deutschland AG leányvállalatot - tájékoztatta kedden közleményben a KBC Bank az MTI-t.

Brutális veszteség az MKB banknál

Bull'n'Bear

Az MKB Csoport 32,42 milliárd forint adózott veszteséget könyvelt el az első félévben, 64 százalékkal többet az egy évvel korábbi 19,83 milliárdnál - derül ki a bank pénteken, a BÉT honlapján közzétett gyorsjelentéséből.

Nyereséges félévet zárt a K&H

Bull'n'Bear

A K&H Bankcsoport 7,1 milliárd forint adózás utáni nyereséget ért el az első félévben, ami 9,9 százalékkal kisebb az egy évvel korábbinál. A második negyedévi adózott nyereség 3,9 milliárd forint volt, 22 százalékkal több az előző negyedévinél és mintegy fele a tavalyi második negyedévinek - közölte a hitelintézet szerdán az MTI-vel.

Fontos a bankok egészséges működése

Bull'n'Bear

Egy egészséges nemzetgazdasághoz egészséges bankokra van szükség - mondta Karl Sevelda, a Raiffeisen Bank International (RBI) vezérigazgatója hétfőn egy osztrák lapnak.

Visszafizeti a hitelét és tőkét emel az Erste Csoport

Bull'n'Bear

Visszafizeti a gazdasági válság csúcsán igénybe vett állami és magánhitelezői segítségnyújtást és a tervek szerint tőkét emel az Erste Csoport a harmadik negyedévben - jelentette be a bankcsoport hétfőn Bécsben.

Nyereséges a K&H Bankcsoport

Bull'n'Bear

A K&H Bankcsoport 2013 első negyedévében 3,2 milliárd forint konszolidált adózott nyereséget ért el az egy évvel korábbi 0,4 milliárd forint után, elsősorban az alacsonyabb hitelkockázati céltartalékoknak és a szigorú költséggazdálkodásnak köszönhetően - jelentette be szerdán Hendrik Scheerlinck.

1 - 10 / 46 Régebbi cikkek →