Regisztráció Elfelejtett jelszó

Cikkek - címke: PHYLAXIA

Phyl, KEG - sikersztori magyar módra

Bull'n'Bear

Szerencsére a hazai tőzsde a minőség, transzparencia és biztonságos befektetés csodálatos mintája. Kiemelném, hogy ilyen rendkívül felkészült és hatékony vezetőséget, akik a phylaxia és leányvállalatait irányítják, az egész világon ritka szakemberek. Nézzük meg mindazt az eredményt, amivel gazdagították a hazai pénzügyi kultúra bölcsőjét, a bétet.

Technikai elemzés - Phylaxia

Bull'n'Bear

Régen foglalkoztunk a híres és nagybecsű krém papírral, kis spekik nagy álmát magával hordozó, de alulteljesítő Phylaxiával. Lássuk van e benne fantázia.

Phylaxia - a mohóság

Bull'n'Bear

A hét fő bűn egyike a mohóság, ma csak egy órát kellett várni, hogy kiderüljön az eladói nyomás elkezdett nőni a papírban, aki reggel bevásárolt legkésőbb 18on stoppal elkellett adnia, hiszen nyitó ár alá zuhant.

Phylaxia Főnix helyzetkép

Bull'n'Bear

Jelenleg így festünk. Réssel emelkedett át a 200 naposon, ez TA alapon is vételi jelzés, bár TA-nak nem sok köze volt hozzá. Mai nap a legforgalmasabb a phylaxia történetében.

Phylaxia akvizíció

Bull'n'Bear

Mai Phylaxia Holding hírdömping következő fontos híre, egy amerikai akvizíció. A kiadottak alapján életképes cégről van szó, amelynek lehet jövője, de kiváncsian várjuk a fejleményeket, előre haladást. Azt édemes megemlíteni, hogy ezt a céget 1997-ben alapították. Érintettek Bankár Holding, Rényi Gábor, Corvinus Kockázati Tőkealap (Soros György), alapvetően spekuláns típusú tulajdonosok.

Phylaxia tőkeemelés

Bull'n'Bear

Megjelent lehetőségként a nagytulajdonosok között a Bankár Holding Zrt, amely 1milliárd HUF értékben emel tőkét a Phylaxia Holdingban, amennyiben a jelenlegi részvényesek nem így tesznek. Phylaxia hasonló módon cselekedett 2007-ben, akkor sikeres volt a jegyzés, most kiváncsian várjuk ennek eredményességét.