Regisztráció Elfelejtett jelszó

Cikkek - címke: OTP

OTP: jelentős tőkeemelés a bolgár DSK Bankban

Bull'n'Bear

Budapest, 2019. január 7., hétfő (MTI) - Az OTP Bank a Budapesti Értéktőzsde honlapján hétfőn közölte, hogy a bolgár cégbíróság bejegyezte a bolgár DSK Bank EAD leánybankban megvalósított tőkeemelést. Ezzel a bolgár leánybank jegyzett tőkéjének összege 153 millió 984 ezer leváról 1 milliárd 327 millió 482 ezer levára emelkedett. (1 leva= 164 forint)

Technikai Elemzés - (06.08)

Bull'n'Bear

Elég semmilyen napon vagyunk túl, alacsony forgalom mellett teszik ide-oda a papírokat, egyelőre legjobb a kivárás. (legolcsóbb is). Richter: 29k-32k közte lutri

Technikai Elemzés - (06.07)

Bull'n'Bear

Csak egy papír van talpon a vidéken, neve otp. Többi részvény esetén elég nyári a hangulat, arattak a befektetők és egyelőre pihenni hagyják őket. Richterrel nem is foglalkozunk ma, de másnak se, mert elrettentő, ahogy a papírral kereskednek. Annyi a fontos, hogy megjöjjön benne a forgalom, utána lehet pozícióba lépni.

Technikai Elemzés - (06.04)

Bull'n'Bear

A nemzetközi hangulattal ellentétben csak a záró felkötésnek "hála", hogy nem zárt mínuszban a bux. A nap vesztese ismét az OTP volt, amelyben jelentős profit realizálás ment végbe.

Technikai Elemzés - (06.03)

Bull'n'Bear

Mai napon egy kisebb korrekció zajlott le a piacon az otp vezetésével, amely az első fontos támaszát letörte, holnapi napon várhatóan az ázsiai piac dönt a piac hangulatáról, amerika közömbösen zárt a mi szempontunkból.

Technikai Elemzés - (06.02)

Bull'n'Bear

Jelentőset emelkedtünk, de mégsem lehetünk teljesen elégedettek a mai nappal, főleg otp okozhatott csalódást.

Technikai Elemzés - (06.01)

Bull'n'Bear

Shortosoknak itthon csak pünkösdi királyság jutott, amíg a hazai tőzsde zárva volt a kinti piacok felrobbantak, nem számított csőd vagy egyéb negatív hír, megkapták az utasítást, venni kell. Mai napon a fejlődő piacok, mint orosz, cseh, lengyel mind 6,2% felett zártak, így várható, hogy holnap egy részét pótoljuk a boldogságuknak. Amennyiben az eddig felülteljesítő BUX nem zár jelentős pluszban, az mindenféleképpen negatív jelzés lenne vagyis az eddig plusszunkkal előre áraztuk a többi piac emelkedését.

Technikai Elemzés - (05.28)

Bull'n'Bear

Mai napon ismét volatilis kereskedés volt, DTben sokat lehet keresni és veszteni, csak erős idegzetűeknek. A két legjobban teljesítő papír a MOL és Richter gyengélkedik, 200napos átlag átlépése után elfogyni látszik az erő.

Technikai Elemzés - (05.27)

Bull'n'Bear

A kitörés egyelőre nem jött össze és egy fordulós gyertyát sikerült összehozni jelentősebb forgalom mellett. Holnap erre megerősítés jön, akkor lefele kereshetünk célárakat.

Technikai Elemzés - (05.26)

Bull'n'Bear

Mai nap ismét fordulatokban gazdag volt a hazai piacon, forgalom is magasabb volt az elmúlt konszolidációs napoknál. A MOL délelőtt folyamán új csúcsra rántották, mad délutánra a bux és hati is követte, de csak határidőnek sikerült új záró csúcsot beállítania idén. Richterrel ma nem foglalkozom, változás nincs a papírban, ellenállás alatt oldalazik.

1 - 10 / 12 Régebbi cikkek →